ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Τα πιο στιλάτα γυναικεία αξεσουάρ είναι εδώ!!Ανακάλυψε μια πλούσια γκάμα από τα πιο μοντέρνα αξεσουάρ και απογείωσε την εμφάνιση σου!

Φίλτρα

Δες Μόνο
Χρώμα
Είδος Αξεσουάρ
Μεγεθος
Μέγεθος
Πλάτος Τσάντας
Ύψος Τσάντας
Υλικό
Μοτίβο
Fashion Trends
Collection
Περίσταση
Κατασκευαστής
Τιμή
Φίλτρο

Categories

Nolah Beyhive Blue Nolah Beyhive Blue Nolah Beyhive Blue
  • Νέο

Πετρόλ Πορτοφόλι Nolah Beyhive Blue

Πετρόλ Πορτοφόλι Nolah Beyhive Blue

27,90 € 23,72 €

Πετρόλ πορτοφόλι Nolah με μεταλλικό διακοσμητικό και χρυσές λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιήσεις το look σου. Έρχεται σε συσκευασία δώρου με θήκη αποθήκευσης.

-15%
00123PM11
  • Νέο

Camel Ζώνη με Prints Pierro Sandor...

Camel Ζώνη με Prints Pierro Sandor Monogram 00123PM11

19,00 €

Camel ζώνη με prints από την Monogram Limited Edition Collection της εταιρείας Pierro. Υπέροχη ζώνη ελληνικής κατασκευής με ασημί μεταλλικά στοιχεία για να τη συνδυάσεις ιδανικά με μία τσάντα από την ίδια σειρά και να δημιουργήσεις μοντέρνα outfit.

Nolah Dion Red Nolah Dion Red Nolah Dion Red
  • Νέο

Κόκκινο Πορτοφόλι Nolah Dion Red

Κόκκινο Πορτοφόλι Nolah Dion Red

27,90 €

Κόκκινο πορτοφόλι Nolah με χρυσές λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιήσεις το look σου. Έρχεται σε συσκευασία δώρου με θήκη αποθήκευσης.

Nolah Dion Magenta Nolah Dion Magenta Nolah Dion Magenta
  • Νέο

Πορτοφόλι Nolah Dion Magenta

Πορτοφόλι Nolah Dion Magenta

27,90 €

Magenta πορτοφόλι Nolah με χρυσές λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιήσεις το look σου. Έρχεται σε συσκευασία δώρου με θήκη αποθήκευσης.

Nolah Dion Lime Nolah Dion Lime Nolah Dion Lime
  • Νέο

Κίτρινο Πορτοφόλι Nolah Dion Lime

Κίτρινο Πορτοφόλι Nolah Dion Lime

27,90 €

Κίτρινο πορτοφόλι Nolah με χρυσές λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιήσεις το look σου. Έρχεται σε συσκευασία δώρου με θήκη αποθήκευσης.

Nolah Dion Purple Nolah Dion Purple Nolah Dion Purple
  • Νέο

Μοβ Πορτοφόλι Nolah Dion Purple

Μοβ Πορτοφόλι Nolah Dion Purple

27,90 €

Μοβ πορτοφόλι Nolah με χρυσές λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιήσεις το look σου. Έρχεται σε συσκευασία δώρου με θήκη αποθήκευσης.

Nolah Dion Black Nolah Dion Black Nolah Dion Black
  • Νέο

Μαύρο Πορτοφόλι Nolah Dion Black

Μαύρο Πορτοφόλι Nolah Dion Black

27,90 €

Μαύρο πορτοφόλι Nolah με χρυσές λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιήσεις το look σου. Έρχεται σε συσκευασία δώρου με θήκη αποθήκευσης.

Halo Pistachio Halo Pistachio Halo Pistachio
  • Νέο

Πορτοφόλι Nolah Halo Pistachio

Πορτοφόλι Nolah Halo Pistachio

19,90 €

Πορτοφόλι Nolah με τρουκς και χρυσές λεπτομέρειες στο χρώμα του Pistachio. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιήσεις το look σου. Έρχεται σε συσκευασία δώρου με θήκη αποθήκευσης.

Halo Electric Blue Halo Electric Blue Halo Electric Blue
  • Νέο

Πορτοφόλι Nolah Halo Electric Blue

Πορτοφόλι Nolah Halo Electric Blue

19,90 €

Πορτοφόλι Nolah με τρουκς και χρυσές λεπτομέρειες στο χρώμα του Electric Blue. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιήσεις το look σου. Έρχεται σε συσκευασία δώρου με θήκη αποθήκευσης.

Halo Light Magenta Halo Light Magenta Halo Light Magenta
  • Νέο

Πορτοφόλι Nolah Halo Light Magenta

Πορτοφόλι Nolah Halo Light Magenta

19,90 €

Πορτοφόλι Nolah με τρουκς και χρυσές λεπτομέρειες στο χρώμα της Magenta. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιήσεις το look σου. Έρχεται σε συσκευασία δώρου με θήκη αποθήκευσης.

00123PM30
  • Νέο

Λευκή Ζώνη με Prints Pierro Sandor...

Λευκή Ζώνη με Prints Pierro Sandor Monogram 00123PM30

19,00 €

Λευκή ζώνη με prints από την Monogram Limited Edition Collection της εταιρείας Pierro. Υπέροχη ζώνη ελληνικής κατασκευής με ασημί μεταλλικά στοιχεία για να τη συνδυάσεις ιδανικά με μία τσάντα από την ίδια σειρά και να δημιουργήσεις μοντέρνα outfit.

00123PM04
  • Νέο

Μπεζ Ζώνη με Prints Pierro Sandor...

Μπεζ Ζώνη με Prints Pierro Sandor Monogram 00123PM04

19,00 €

Μπεζ ζώνη με prints από την Monogram Limited Edition Collection της εταιρείας Pierro. Υπέροχη ζώνη ελληνικής κατασκευής με χρυσά μεταλλικά στοιχεία για να τη συνδυάσεις ιδανικά με μία τσάντα από την ίδια σειρά και να δημιουργήσεις μοντέρνα outfit.

00123PM01
  • Νέο

Μαύρη Ζώνη με Prints Pierro Sandor...

Μαύρη Ζώνη με Prints Pierro Sandor Monogram 00123PM01

19,00 €

Μαύρη ζώνη με prints από την Monogram Limited Edition Collection της εταιρείας Pierro. Υπέροχη ζώνη ελληνικής κατασκευής με ασημί μεταλλικά στοιχεία για να τη συνδυάσεις ιδανικά με μία τσάντα από την ίδια σειρά και να δημιουργήσεις μοντέρνα outfit.

Σκούρες Μπλε Βαμβακερές Κάλτσες με...

Σκούρες Μπλε Βαμβακερές Κάλτσες με Σχέδιο

4,99 €

Σκούρες μπλε βαμβακερές κάλτσες με σχέδιο, για άνετες και στιλάτες εμφανίσεις όλες τις ώρες της ημέρας. Είναι ζεστές και ευκολοφόρετες, κατασκευάζονται από βαμβακερό μείγμα άριστης ποιότητας, διαθέτουν λάστιχο στο πάνω μέρος και προσφέρουν άψογη εφαρμογή στο πόδι. Συμπληρώνουν ιδανικά ένα casual ντύσιμο με μποτάκια, oxfords ή sneakers.

-0,00 €

Κρεμ Βαμβακερές Κάλτσες με Σχέδιο

Κρεμ Βαμβακερές Κάλτσες με Σχέδιο

4,99 €

Κρεμ βαμβακερές κάλτσες με σχέδιο, για άνετες και στιλάτες εμφανίσεις όλες τις ώρες της ημέρας. Είναι ζεστές και ευκολοφόρετες, κατασκευάζονται από βαμβακερό μείγμα άριστης ποιότητας, διαθέτουν λάστιχο στο πάνω μέρος και προσφέρουν άψογη εφαρμογή στο πόδι. Συμπληρώνουν ιδανικά ένα casual ντύσιμο με μποτάκια, oxfords ή sneakers.

-0,00 €

Camel Βαμβακερές Κάλτσες με Σχέδιο

Camel Βαμβακερές Κάλτσες με Σχέδιο

4,99 €

Camel βαμβακερές κάλτσες με σχέδιο, για άνετες και στιλάτες εμφανίσεις όλες τις ώρες της ημέρας. Είναι ζεστές και ευκολοφόρετες, κατασκευάζονται από βαμβακερό μείγμα άριστης ποιότητας, διαθέτουν λάστιχο στο πάνω μέρος και προσφέρουν άψογη εφαρμογή στο πόδι. Συμπληρώνουν ιδανικά ένα casual ντύσιμο με μποτάκια, oxfords ή sneakers.

-0,00 €

Γκρι Βαμβακερές Κάλτσες με Σχέδιο

Γκρι Βαμβακερές Κάλτσες με Σχέδιο

4,99 €

Γκρι βαμβακερές κάλτσες με σχέδιο, για άνετες και στιλάτες εμφανίσεις όλες τις ώρες της ημέρας. Είναι ζεστές και ευκολοφόρετες, κατασκευάζονται από βαμβακερό μείγμα άριστης ποιότητας, διαθέτουν λάστιχο στο πάνω μέρος και προσφέρουν άψογη εφαρμογή στο πόδι. Συμπληρώνουν ιδανικά ένα casual ντύσιμο με μποτάκια, oxfords ή sneakers.

-0,00 €

Μαύρες Βαμβακερές Κάλτσες με Σχέδιο

Μαύρες Βαμβακερές Κάλτσες με Σχέδιο

4,99 €

Μαύρες βαμβακερές κάλτσες με σχέδιο, για άνετες και στιλάτες εμφανίσεις όλες τις ώρες της ημέρας. Είναι ζεστές και ευκολοφόρετες, κατασκευάζονται από βαμβακερό μείγμα άριστης ποιότητας, διαθέτουν λάστιχο στο πάνω μέρος και προσφέρουν άψογη εφαρμογή στο πόδι. Συμπληρώνουν ιδανικά ένα casual ντύσιμο με μποτάκια, oxfords ή sneakers.

-0,00 €

Λευκές Βαμβακερές Κάλτσες με Σχέδιο

Λευκές Βαμβακερές Κάλτσες με Σχέδιο

4,99 €

Λευκές βαμβακερές κάλτσες με σχέδιο, για άνετες και στιλάτες εμφανίσεις όλες τις ώρες της ημέρας. Είναι ζεστές και ευκολοφόρετες, κατασκευάζονται από βαμβακερό μείγμα άριστης ποιότητας, διαθέτουν λάστιχο στο πάνω μέρος και προσφέρουν άψογη εφαρμογή στο πόδι. Συμπληρώνουν ιδανικά ένα casual ντύσιμο με μποτάκια, oxfords ή sneakers.

-0,00 €

Χρυσή Ελαστική Ζώνη με Διπλή Αγκράφα

Χρυσή Ελαστική Ζώνη με Διπλή Αγκράφα

19,99 € 14,99 €

Χρυσή ελαστική ζώνη με διπλή αγκράφα με πετράδια. Είναι με λάστιχο για καλύτερη και τέλεια εφαρμογή ενώ η αγκράφα έχει διακοσμητικά πετράδια. Ιδανική επιλογή για να τη συνδυάσεις εύκολα και να δημιουργήσεις μοντέρνα outfit.

-5,00 €

Μαύρη Ελαστική Ζώνη με Μαύρη Διπλή...

Μαύρη Ελαστική Ζώνη με Μαύρη Διπλή Αγκράφα

19,99 € 14,99 €

Μαύρη ελαστική ζώνη με μαύρη διπλή αγκράφα με πετράδια. Είναι με λάστιχο για καλύτερη και τέλεια εφαρμογή ενώ η αγκράφα έχει διακοσμητικά πετράδια. Ιδανική επιλογή για να τη συνδυάσεις εύκολα και να δημιουργήσεις μοντέρνα outfit.

-5,00 €

Μαύρη Ελαστική Ζώνη με Χρυσή Διπλή...

Μαύρη Ελαστική Ζώνη με Χρυσή Διπλή Αγκράφα

19,99 € 14,99 €

Μαύρη ελαστική ζώνη με χρυσή διπλή αγκράφα με πετράδια. Είναι με λάστιχο για καλύτερη και τέλεια εφαρμογή ενώ η αγκράφα έχει διακοσμητικά πετράδια. Ιδανική επιλογή για να τη συνδυάσεις εύκολα και να δημιουργήσεις μοντέρνα outfit.

-5,00 €

Μαύρη Ελαστική Ζώνη με Ασημί Διπλή...

Μαύρη Ελαστική Ζώνη με Ασημί Διπλή Αγκράφα

19,99 € 14,99 €

Μαύρη ελαστική ζώνη με ασημί διπλή αγκράφα με πετράδια. Είναι με λάστιχο για καλύτερη και τέλεια εφαρμογή ενώ η αγκράφα έχει διακοσμητικά πετράδια. Ιδανική επιλογή για να τη συνδυάσεις εύκολα και να δημιουργήσεις μοντέρνα outfit.

-5,00 €

Χρυσή Μεταλλική Ζώνη με Γεωμετρικά...

Χρυσή Μεταλλική Ζώνη με Γεωμετρικά Σχέδια

21,99 € 15,99 €

Χρυσή μεταλλική ζώνη με γεωμετρικά σχέδια. Κλείνει πίσω με γαντζάκι και καλύπτει μεγέθη έως 2XL, καθώς διαθέτει μακριά αλυσίδα. Ένα ξεχωριστό αξεσουάρ που θα απογειώσει τις εμφανίσεις σου.

-6,00 €

Ασημί Μεταλλική Ζώνη με Γεωμετρικά...

Ασημί Μεταλλική Ζώνη με Γεωμετρικά Σχέδια

21,99 € 15,99 €

Ασημί μεταλλική ζώνη με γεωμετρικά σχέδια. Κλείνει πίσω με γαντζάκι και καλύπτει μεγέθη έως 2XL, καθώς διαθέτει μακριά αλυσίδα. Ένα ξεχωριστό αξεσουάρ που θα απογειώσει τις εμφανίσεις σου.

-6,00 €