ΤΣΑΝΤΕΣ

Η μεγαλύτερη Ποικιλία σε Τσάντες, Τσαντάκια και Πορτοφόλια από την νέα μας Collection. Τσάντες Χειρός, Τσάντες Ώμου, Σακίδια Πλάτης, Χιαστί Τσαντάκια, Φάκελοι, Clutch, Belt Bags, Ξύλινα και Ψάθινα Τσαντάκια και Τσάντες σε πολλά χρώματα και σχέδια για όλες τις περιστάσεις, με την μοναδική ποιότητα και τις χαμηλές τιμές του Silia D.

Φίλτρα

Δες Μόνο
Κατηγορίες
Χρώμα
Είδος Αξεσουάρ
Μεγεθος
Μέγεθος
Τύπος Τσάντας
Τύπος Τσαντάκι
Πλάτος Τσάντας
Ύψος Τσάντας
Υλικό
Μοτίβο
Fashion Trends
Collection
Περίσταση
Κατασκευαστής
Τιμή
Φίλτρο

Categories

Lovely Ersi Signature Bag TB Lovely Ersi Signature Bag TB Lovely Ersi Signature Bag TB
  • Νέο

Ταμπά Σακίδιο Πλάτης Lovely Ersi...

Ταμπά Σακίδιο Πλάτης Lovely Ersi Signature Bag

120,00 €

Ταμπά σακίδιο πλάτης Ersi Signature Bag με μαύρα σχέδια. Τέλειο αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου! Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει μια βοηθητική θήκη εσωτερικά και μια εξωτερική που κλείνει με φερμουάρ. Επιπλέον, διαθέτει ρυθμιζόμενα λουράκια και άνετους αποθηκευτικούς χώρους. Ιδανικό για όλες τις εμφανίσεις. 

Sorena Eros Tote Bag Sorena Eros Tote Bag Sorena Eros Tote Bag
  • Νέο

Χειροποίητη Υφασμάτινη Τσάντα Χειρός...

Χειροποίητη Υφασμάτινη Τσάντα Χειρός Sorena Eros Tote Bag

130,00 €

Φούξια χειροποίητη τσάντα χειρός της εταιρείας Sorena. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από ύφασμα, κλείνει με φερμουάρ και διαθέτει βελούδινη επένδυση εσωτερικά. Έχει αποσπώμενο λουράκι ώμου και έρχεται με θήκη φύλαξης για πιο σωστή αποθήκευση. Μοναδικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου!!!

Η εταιρεία χρησιμοποιεί υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

Forest 22079 Black White Red Forest 22079 Black White Red Forest 22079 Black White Red
  • Νέο

Χειροποίητο Υφασμάτινο Bum Bag...

Χειροποίητο Υφασμάτινο Bum Bag Τσαντάκι Forest 22079...

90,00 €

Χειροποίητο bum bag τσαντάκι της εταιρείας Forest, σε αποχρώσεις του λευκού, του μαύρου και του κόκκινου. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από ύφασμα με δερμάτινες λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει μία εσωτερική θήκη και μία εξωτερική θήκη με φερμουάρ στο πίσω μέρος. Μπορεί να κρατηθεί στη μέση ή στον ώμο και είναι μοναδικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου!!!

bag-HW62195 (fch) bag-HW62195 (fch) bag-HW62195 (fch)
  • Νέο

Φούξια Τσάντα Ώμου

Φούξια Τσάντα Ώμου

34,99 € 24,99 €

Φούξια τσάντα ώμου με χρυσές λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ και διαθέτει δύο εσωτερικές θήκες. Επίσης, προσφέρει την επιλογή αλυσίδας ή ιμάντα για να την βάζετε στον ώμο ή χιαστί. Είναι η ιδανική επιλογή για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με άνεση και στυλ. 

-10,00 €
Canvas The Bags Achillia II Dark Grey Black Canvas The Bags Achillia II Dark Grey Black Canvas The Bags Achillia II Dark Grey Black
  • Νέο

Δίχρωμο Χειροποίητο Υφασμάτινο...

Δίχρωμο Χειροποίητο Υφασμάτινο Σακίδιο Πλάτης Canvas The...

190,00 € 171,00 €

Χειροποίητο υφασμάτινο σακίδιο πλάτης Canvas the Bags σε αποχρώσεις του γκρι και του μαύρου. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από 100% βαμβακερό καμβά και 100% γνήσιο δέρμα. Κλείνει με καπάκι και γάντζο και σουρώνει σαν πουγκί. Διαθέτει εσωτερική θήκη με φερμουάρ, εξωτερική θήκη με καπάκι και κούμπωμα, χερούλι και δερμάτινες λεπτομέρειες. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ με ιδιαίτερο στυλ που μπορεί να κρατηθεί όλες τις ώρες της ημέρας.

-10%
bag-6136 (blk) bag-6136 (blk) bag-6136 (blk)
  • Νέο

Μαύρη Καπιτονέ Τσάντα Ώμου με...

Μαύρη Καπιτονέ Τσάντα Ώμου με Μεταλλικό Σχέδιο

49,99 € 39,99 €

Μαύρη καπιτονέ τσάντα ώμου με μεταλλικό σχέδιο για μοναδικές εμφανίσεις. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει δύο εσωτερικές βοηθητικές θήκες, η μία με φερμουάρ και αποσπώμενο ρυθμιζόμενο λουράκι. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ με άνετους αποθηκευτικούς χώρους για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με στιλ.

-10,00 €
Canvas The Bags Ir Beige Black Canvas The Bags Ir Beige Black Canvas The Bags Ir Beige Black
  • Νέο

Δίχρωμη Χειροποίητη Υφασμάτινη Τσάντα...

Δίχρωμη Χειροποίητη Υφασμάτινη Τσάντα Ώμου Canvas The...

210,00 € 189,00 €

Χειροποίητη υφασμάτινη τσάντα ώμου Canvas the Bags σε αποχρώσεις του μπεζ και του μαύρου. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από 100% βαμβακερό καμβά και 100% γνήσιο δέρμα. Κλείνει με κούμπωμα, διαθέτει εσωτερική θήκη που κλείνει με φερμουάρ και εξωτερική θήκη που κλείνει με καπάκι. Έχει χερούλια με δερμάτινη λεπτομέρεια και αποσπώμενο, ρυθμιζόμενο λουρί για χιαστί. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ που έχει πολύ μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους και μπορεί να φορεθεί στην πόλη, στο νησί και στην παραλία με την ίδια ευκολία.

-10%
Sorena Athena Tote Bag Sorena Athena Tote Bag Sorena Athena Tote Bag
  • Νέο

Χειροποίητη Υφασμάτινη Τσάντα Χειρός...

Χειροποίητη Υφασμάτινη Τσάντα Χειρός Sorena Athena Tote Bag

130,00 €

Μπεζ χειροποίητη τσάντα χειρός της εταιρείας Sorena με print και κρόσια. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από ύφασμα, κλείνει με φερμουάρ και διαθέτει βελούδινη επένδυση εσωτερικά. Έχει αποσπώμενο λουράκι ώμου και έρχεται με θήκη φύλαξης για πιο σωστή αποθήκευση. Μοναδικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου!!!

Η εταιρεία χρησιμοποιεί υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

mnbg-v1-943 (prpl) mnbg-v1-943 (prpl) mnbg-v1-943 (prpl)
  • Νέο

Μωβ Καπιτονέ Τσαντάκι Χιαστί με...

Μωβ Καπιτονέ Τσαντάκι Χιαστί με Πορτοφολάκι

34,99 € 24,99 €

Μωβ καπιτονέ τσαντάκι χιαστί με πορτοφολάκι, ιδανική επιλογή για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με στιλ. Κλείνει με κούμπωμα, διαθέτει μία εσωτερική βοηθητική θήκη, τέσσερις θήκες για κάρτες και αποσπώμενο λουράκι. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ που ταιριάζει με πολλά outfit και θα απογειώσει την εμφάνιση σου.

-10,00 €
mnbg-7683 (blk) mnbg-7683 (blk) mnbg-7683 (blk)
  • Νέο

Μαύρο Τσαντάκι με Σχέδιο

Μαύρο Τσαντάκι με Σχέδιο

34,99 €

Μαύρο τσαντάκι με σχέδιο, για να ξεχωρίζεις σε κάθε σου εμφάνιση. Κλείνει με κούμπωμα και φερμουάρ, διαθέτει δύο εσωτερικές βοηθητικές θήκες, η μία με φερμουάρ και ρυθμιζόμενο λουράκι με πολλές θέσεις για να μπορεί να φορεθεί στον ώμο ή σαν τσαντάκι χειρός.

Nolah Jackson Cream Brown Nolah Jackson Cream Brown Nolah Jackson Cream Brown
  • Νέο

Καπιτονέ Σακίδιο Πλάτης Nolah Jackson...

Καπιτονέ Σακίδιο Πλάτης Nolah Jackson Cream Brown

52,90 €

Καπιτονέ σακίδιο πλάτης από την ελληνική εταιρεία Nolah στις αποχρώσεις του καφέ και του κρεμ. Έχει μεταλλικές λεπτομέρειες και διακοσμητικό logo. Kλείνει με φερμουάρ, διαθέτει τρεις εσωτερικές θήκες, δύο εξωτερικές θήκες με φερμουάρ και δύο πλαινές εξωτερικες, χερούλι και ρυθμιζόμενους ιμάντες. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ που θα δώσει στιλ και άνεση στις εμφανίσεις σου.

bgpk-cm6207 (cml) bgpk-cm6207 (cml) bgpk-cm6207 (cml)
  • Νέο

Camel Σακίδιο Πλάτης με Σχέδιο

Camel Σακίδιο Πλάτης με Σχέδιο

39,99 €

Camel σακίδιο πλάτης με σχέδιο. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ για να τελειοποιήσεις το στυλ σου! Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει δύο εσωτερικές θήκες, η μία με φερμουάρ, δύο εξωτερικές θήκες με φερμουάρ, ρυθμιζόμενα λουράκια, χερούλι και άνετους αποθηκευτικούς χώρους. Ιδανικό για όλες τις εμφανίσεις, όλες τις ώρες της ημέρας.

bgpk-cm6207 (blk) bgpk-cm6207 (blk) bgpk-cm6207 (blk)
  • Νέο

Μαύρο Σακίδιο Πλάτης με Σχέδιο

Μαύρο Σακίδιο Πλάτης με Σχέδιο

39,99 €

Μαύρο σακίδιο πλάτης με σχέδιο. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ για να τελειοποιήσεις το στυλ σου! Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει δύο εσωτερικές θήκες, η μία με φερμουάρ, δύο εξωτερικές θήκες με φερμουάρ, ρυθμιζόμενα λουράκια, χερούλι και άνετους αποθηκευτικούς χώρους. Ιδανικό για όλες τις εμφανίσεις, όλες τις ώρες της ημέρας.

mnbg-v1-943 (pnk) mnbg-v1-943 (pnk) mnbg-v1-943 (pnk)
  • Νέο

Ροζ Καπιτονέ Τσαντάκι Χιαστί με...

Ροζ Καπιτονέ Τσαντάκι Χιαστί με Πορτοφολάκι

34,99 € 24,99 €

Ροζ καπιτονέ τσαντάκι χιαστί με πορτοφολάκι, ιδανική επιλογή για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με στιλ. Κλείνει με κούμπωμα, διαθέτει μία εσωτερική βοηθητική θήκη, τέσσερις θήκες για κάρτες και αποσπώμενο λουράκι. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ που ταιριάζει με πολλά outfit και θα απογειώσει την εμφάνιση σου.

-10,00 €
Sorena Amur Tote Bag Sorena Amur Tote Bag Sorena Amur Tote Bag
  • Νέο

Χειροποίητη Υφασμάτινη Τσάντα Χειρός...

Χειροποίητη Υφασμάτινη Τσάντα Χειρός Sorena Amur Tote Bag

130,00 €

Πράσινη χειροποίητη τσάντα χειρός της εταιρείας Sorena με λεοπάρ print και κρόσια. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από ύφασμα, κλείνει με φερμουάρ και διαθέτει βελούδινη επένδυση εσωτερικά. Έχει αποσπώμενο λουράκι ώμου και έρχεται με θήκη φύλαξης για πιο σωστή αποθήκευση. Μοναδικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου!!!

Η εταιρεία χρησιμοποιεί υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

bag-qf11223 (brn) bag-qf11223 (brn) bag-qf11223 (brn)
  • Νέο

Καφέ Τσάντα Ώμου με Πλεκτό Σχέδιο

Καφέ Τσάντα Ώμου με Πλεκτό Σχέδιο

49,99 € 29,99 €

Καφέ τσάντα ώμου με πλεκτό σχέδιο. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει τέσσερις εσωτερικές θήκες, η μία με φερμουάρ, τρεις εξωτερικές θήκες, η μία με φερμουάρ και αποσπώμενο λουράκι. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ με άνετους αποθηκευτικούς χώρους για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με στιλ.

-20,00 €
Nolah Jackson Black Nolah Jackson Black Nolah Jackson Black
  • Νέο

Καπιτονέ Σακίδιο Πλάτης Nolah Jackson...

Καπιτονέ Σακίδιο Πλάτης Nolah Jackson Black

52,90 €

Καπιτονέ σακίδιο πλάτης από την ελληνική εταιρεία Nolah στην απόχρωση του μάυρου. Έχει μεταλλικές λεπτομέρειες και διακοσμητικό logo. Kλείνει με φερμουάρ, διαθέτει τρεις εσωτερικές θήκες, δύο εξωτερικές θήκες με φερμουάρ και δύο πλαινές εξωτερικές, χερούλι και ρυθμιζόμενους ιμάντες. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ που θα δώσει στιλ και άνεση στις εμφανίσεις σου.

mnbg-5555 (fch) mnbg-5555 (fch) mnbg-5555 (fch)
  • Νέο

Φούξια Δερμάτινο Τσαντάκι Χιαστί

Φούξια Δερμάτινο Τσαντάκι Χιαστί

49,99 € 39,99 €

Φούξια δερμάτινο τσαντάκι χιαστί. Διαθέτει κεντρική θήκη που κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα και εσωτερική θήκη. Ιδανική επιλογή για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με στιλ.

-10,00 €
Sorena Lucky Clutch 13 Sorena Lucky Clutch 13
  • Νέο

Χειροποίητο Αδιάβροχο Υφασμάτινο...

Χειροποίητο Αδιάβροχο Υφασμάτινο Τσαντάκι Χειρός Sorena...

36,00 €

Κόκκινο λεοπάρ χειροποίητο τσαντάκι χειρός με κρόσια της εταιρείας Sorena. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από 100% βαμβακερό ύφασμα υψηλής ποιότητας και έχει αδιάβροχη επένδυση. Κλείνει με φερμουάρ και διαθέτει λουράκι καρπού. Μοναδικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου!!!

Η εταιρεία χρησιμοποιεί υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και οι συσκευασίες της είναι πλήρως ανακυκλώσιμες.

mnbg-9565 (blk) mnbg-9565 (blk) mnbg-9565 (blk)
  • Νέο

Μαύρο Τσαντάκι Χιαστί με Διακοσμητικό

Μαύρο Τσαντάκι Χιαστί με Διακοσμητικό

39,99 € 29,99 €

Μαύρο τσαντάκι χιαστί με ασημί διακοσμητικό και τρουκς. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει δύο εσωτερικές θήκες, δύο εξωτερικές θήκες και αποσπώμενη αλυσίδα. Ιδανική επιλογή για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με στιλ. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ που ταιριάζει με πολλά outfit και θα απογειώσει την εμφάνιση σου.

-10,00 €
mnbg-WSA8166 (sl) mnbg-WSA8166 (sl) mnbg-WSA8166 (sl)
  • Νέο

Σιελ Τσαντάκι Χιαστί με Διακοσμητικό

Σιελ Τσαντάκι Χιαστί με Διακοσμητικό

34,99 € 29,99 €

Σιελ τσαντάκι χιαστί με διακοσμητικό για στυλάτες εμφανίσεις που εντυπωσιάζουν. Κλείνει με κούμπωμα, διαθέτει κεντρική θήκη και αποσπώμενο λουράκι. Ιδανικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το look σου!

-5,00 €
Nolah Giovanna Black Nolah Giovanna Black Nolah Giovanna Black
  • Νέο

Μαύρη Τσάντα Ώμου Nolah Giovanna Black

Μαύρη Τσάντα Ώμου Nolah Giovanna Black

49,90 €

Τσάντα ώμου με χρυσές λεπτομέρειες και διακοσμητικό φουλάρι Giovanna Black Nolah. Τέλεια επιλογή για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Κλείνει με φερμουάρ και μαγνητικό κούμπωμα, έχει τρεις βοηθητικές θήκες στο εσωτερικό της για μικροαντικείμενα και διαθέτει σταθερό ματ λουράκι με αλυσίδα στη μία πλευρά. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

* Pre - Order Αναμένεται νέα παραλαβή στις 15/3

mnbg-pj3472 (dbljn) mnbg-pj3472 (dbljn) mnbg-pj3472 (dbljn)
  • Νέο

Μπλε Τζιν Καπιτονέ Τσαντάκι Χιαστί

Μπλε Τζιν Καπιτονέ Τσαντάκι Χιαστί

29,99 €

Μπλε τζιν καπιτονέ τσαντάκι χιαστί με χρυσές λεπτομέρειες. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα, έχει ρυθμιζόμενη αλυσίδα, διαθέτει δύο εσωτερικές βοηθητικές θήκες, η μία με φερμουάρ και μία εξωτερική θήκη στο πίσω μέρος. Ιδανική επιλογή για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με στιλ. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ που ταιριάζει με πολλά outfit και θα απογειώσει την εμφάνιση σου.

bag-jl-023 (bljn) bag-jl-023 (bljn) bag-jl-023 (bljn)
  • Νέο

Μπλε Τζιν Τσάντα Ώμου

Μπλε Τζιν Τσάντα Ώμου

39,99 €

Μπλε τζιν τσάντα ώμου, για να ξεχωρίζεις σε κάθε σου εμφάνιση. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει τρεις εσωτερικές βοηθητικές θήκες, η μία με φερμουάρ, και σταθερά χερούλια. Μπορεί να κρατηθεί σαν τσάντα ώμου ή σαν τσάντα χιαστί ενώ το μεγάλο της μέγεθος την κάνει ιδανική για ταξίδια.

mnbg-wsa2023-97 (grn) mnbg-wsa2023-97 (grn) mnbg-wsa2023-97 (grn)
  • Νέο

Πράσινο Τσαντάκι Χιαστί με Διακοσμητικό

Πράσινο Τσαντάκι Χιαστί με Διακοσμητικό

39,99 €

Πράσινο τσαντάκι χιαστί με διακοσμητικό. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει δύο εσωτερικές θήκες, η μία με φερμουάρ και δύο αποσπώμενα λουράκια για μπορεί να φορεθεί εξίσου εύκολα στο χέρι, στον ώμο ή χιαστί. Ιδανική επιλογή για να το έχεις μαζί σου από το πρωί έως το βράδυ.

Sorena Gloria Tote Bag Sorena Gloria Tote Bag Sorena Gloria Tote Bag
  • Νέο

Χειροποίητη Υφασμάτινη Τσάντα Χειρός...

Χειροποίητη Υφασμάτινη Τσάντα Χειρός Sorena Gloria Tote Bag

130,00 €

Χειροποίητη τσάντα χειρός της εταιρείας Sorena, σε αποχρώσεις του μαύρου και του μπεζ. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από ύφασμα βελούδο, κλείνει με κούμπωμα και διαθέτει βελούδινη επένδυση εσωτερικά. Έχει ρυθμιζόμενο και αποσπώμενο λουράκι ώμου και έρχεται με θήκη φύλαξης για πιο σωστή αποθήκευση. Μοναδικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου!!!

Η εταιρεία χρησιμοποιεί υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

mnbg-arg73891 (blkdgry) mnbg-arg73891 (blkdgry) mnbg-arg73891 (blkdgry)
  • Νέο

Δίχρωμο Χειροποίητο Τσαντάκι Χιαστί...

Δίχρωμο Χειροποίητο Τσαντάκι Χιαστί AG Black Dark Grey

79,99 € 49,99 €

Δίχρωμο χειροποίητο τσαντάκι χιαστί AG με χρυσές λεπτομέρειες στις αποχρώσεις του μαύρου και του γκρι. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από ύφασμα με δερμάτινες λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ, έχει εσωτερική θήκη με φερμουάρ και διαθέτει αποσπώμενο ρυθμιζόμενο ιμάντα για τον ώμο ή χιαστί. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ για στιλάτες εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

-30,00 €
mnbg-7613 (blk) mnbg-7613 (blk) mnbg-7613 (blk)
  • Νέο

Μαύρο Τσαντάκι Χιαστί με Σχέδιο

Μαύρο Τσαντάκι Χιαστί με Σχέδιο

29,99 €

Μαύρο τσαντάκι χιαστί με σχέδιο, ιδανική επιλογή για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με στιλ. Κλείνει με κούμπωμα και φερμουάρ, διαθέτει εσωτερική βοηθητική θήκη με φερμουάρ, μακρύ λουράκι-αλυσίδα και έξτρα αποσπώμενο ρυθμιζόμενο λουράκι. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ που ταιριάζει με πολλά outfit και θα απογειώσει την εμφάνιση σου.

mnbg-7605 (blk) mnbg-7605 (blk) mnbg-7605 (blk)
  • Νέο

Μαύρο Τσαντάκι Χιαστί με Διακοσμητικό

Μαύρο Τσαντάκι Χιαστί με Διακοσμητικό

29,99 €

Μαύρο τσαντάκι χιαστί με μεταλλικό διακοσμητικό, ιδανική επιλογή για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με στιλ. Κλείνει με κούμπωμα και φερμουάρ, διαθέτει εσωτερική βοηθητική θήκη με φερμουάρ, μακρύ λουράκι-αλυσίδα και έξτρα αποσπώμενο ρυθμιζόμενο λουράκι. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ που ταιριάζει με πολλά outfit και θα απογειώσει την εμφάνιση σου.

Pre Order: Αναμένεται νέα παραλαβή στις 23/4

Nolah Lavinia Pink Nolah Lavinia Pink Nolah Lavinia Pink
  • Νέο

Ροζ Τσάντα Ώμου Nolah Lavinia Pink

Ροζ Τσάντα Ώμου Nolah Lavinia Pink

59,90 € 47,92 €

Τσάντα ώμου με χρυσές λεπτομέρειες Lavinia Pink Nolah. Για στιλάτες εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα και διαθέτει δυο κεντρικούς χώρους στο εσωτερικό της και δυο βοηθητικές εσωτερικές θήκες. Επιπλέον, έρχεται με δύο ρυθμιζόμενα αποσπώμενα λουράκια, ένα κοντό και ένα μακρύ, δίνοντας σου την επιλογή για ώμο ή χιαστί. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

* Το προϊόν κατασκευάζεται απο άριστης ποιότητας οικολογικό δέρμα. 
-20%
mnbg-wsa2023-97 (bg) mnbg-wsa2023-97 (bg) mnbg-wsa2023-97 (bg)
  • Νέο

Μπεζ Τσαντάκι Χιαστί με Διακοσμητικό

Μπεζ Τσαντάκι Χιαστί με Διακοσμητικό

39,99 €

Μπεζ τσαντάκι χιαστί με διακοσμητικό. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει δύο εσωτερικές θήκες, η μία με φερμουάρ και δύο αποσπώμενα λουράκια για μπορεί να φορεθεί εξίσου εύκολα στο χέρι, στον ώμο ή χιαστί. Ιδανική επιλογή για να το έχεις μαζί σου από το πρωί έως το βράδυ.

mnbg-4008 (cml) mnbg-4008 (cml) mnbg-4008 (cml)
  • Νέο

Camel Τσαντάκι Χειρός με Prints

Camel Τσαντάκι Χειρός με Prints

34,99 €

Camel τσαντάκι χειρός με prints. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ για στυλάτες εμφανίσεις όλες τις ώρες της ημέρας. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει κεντρική θήκη, ρυθμιζόμενα λουράκια χειρός και αποσπώμενο ρυθμιζόμενο λουράκι για να μπορεί να κρατηθεί και χιαστί.

bgpk-arg69835 (bgtp) bgpk-arg69835 (bgtp) bgpk-arg69835 (bgtp)
  • Νέο

Δίχρωμο Χειροποίητο Υφασμάτινο...

Δίχρωμο Χειροποίητο Υφασμάτινο Σακίδιο Πλάτης AG Beige Taupe

109,99 € 69,99 €

Χειροποίητο σακίδιο πλάτης σε αποχρώσεις του μπεζ και του πούρου. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από ύφασμα με δερμάτινες λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει εσωτερική θήκη, εξωτερική θήκη με φερμουάρ στο μπροστινό μέρος και ρυθμιζόμενους ιμάντες. Ένα μοντέρνο σακίδιο πλάτης με άνετους αποθηκευτικούς χώρους για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με στυλ!

-40,00 €
mnbg-7821 (blk) mnbg-7821 (blk) mnbg-7821 (blk)
  • Νέο

Μαύρο Τσαντάκι Χειρός με Πλεκτό Σχέδιο

Μαύρο Τσαντάκι Χειρός με Πλεκτό Σχέδιο

49,99 €

Μαύρο τσαντάκι χειρός με πλεκτό σχέδιο για να ξεχωρίζεις πάντα με το στυλ σου. Διαθέτει κεντρική θήκη, έρχεται σετ με πορτοφολάκι και είναι ιδανική επιλογή για να το έχεις μαζί σου από το πρωί έως το βράδυ.

Forest 22864 White Black Red Forest 22864 White Black Red Forest 22864 White Black Red
  • Νέο

Χειροποίητη Υφασμάτινη Πολυμορφική...

Χειροποίητη Υφασμάτινη Πολυμορφική Τσάντα Forest 22864...

135,00 €

Χειροποίητη πολυμορφική τσάντα της εταιρείας Forest, σε αποχρώσεις του λευκού, του μαύρου και του κόκκινου. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από ύφασμα με δερμάτινες λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει εσωτερικό διαχωριστικό με φερμουάρ και δύο εξωτερικές θήκες με φερμουάρ. Μπορεί να κρατηθεί σαν σακίδιο πλάτης ή σαν τσάντα ώμου αφού διαθέτει ρυθμιζόμενα λουράκια. Μοναδικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου!!!

Nolah Beyhive Blue Nolah Beyhive Blue Nolah Beyhive Blue
  • Νέο

Πετρόλ Πορτοφόλι Nolah Beyhive Blue

Πετρόλ Πορτοφόλι Nolah Beyhive Blue

27,90 € 23,72 €

Πετρόλ πορτοφόλι Nolah με μεταλλικό διακοσμητικό και χρυσές λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιήσεις το look σου. Έρχεται σε συσκευασία δώρου με θήκη αποθήκευσης.

-15%
bag-7825 (lbljn) bag-7825 (lbljn) bag-7825 (lbljn)
  • Νέο

Γαλάζιο Τζιν Τσάντα Ώμου με Κρόσια

Γαλάζιο Τζιν Τσάντα Ώμου με Κρόσια

39,99 €

Γαλάζιο τζιν τσάντα ώμου με κρόσια και camel λεπτομέρειες, για να ξεχωρίζεις σε κάθε σου εμφάνιση. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει τέσσερις εσωτερικές βοηθητικές θήκες, η μία με φερμουάρ, εσωτερικό διαχωριστικό με φερμουάρ, εξωτερική θήκη με φερμουάρ στο πίσω μέρος και ρυθμιζόμενο αποσπώμενο λουράκι. Μπορεί να κρατηθεί σαν τσάντα ώμου ή σαν τσάντα χιαστί.

bgpk-arg69835 (psbg) bgpk-arg69835 (psbg) bgpk-arg69835 (psbg)
  • Νέο

Μπεζ Χειροποίητο Υφασμάτινο Σακίδιο...

Μπεζ Χειροποίητο Υφασμάτινο Σακίδιο Πλάτης AG Beige

109,99 € 69,99 €

Μπεζ χειροποίητο σακίδιο πλάτης. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από ψάθα με δερμάτινες λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει εσωτερική θήκη, εξωτερική θήκη με φερμουάρ στο μπροστινό μέρος και ρυθμιζόμενους ιμάντες. Ένα μοντέρνο σακίδιο πλάτης με άνετους αποθηκευτικούς χώρους για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με στυλ!

-40,00 €