ΤΣΑΝΤΕΣ

Ανακάλυψε την μεγαλύτερη ποικιλία σε Τσάντες Χειρός, Τσάντες Ώμου, Σακίδια Πλάτης, Ξύλινες και Ψάθινες Τσάντες από την ολοκαίνουρια μας Collection. Μοναδικές τσάντες σε πολλά χρώματα και σχέδια για όλες τις περιστάσεις, με την μοναδική ποιότητα και τις χαμηλές τιμές του Silia D.

Φίλτρα

Δες Μόνο
Κατηγορίες
Χρώμα
περισσότερα... λιγότερα
Είδος Αξεσουάρ
Τύπος Τσαντάκι
Τύπος Τσάντας
Πλάτος Τσάντας
Ύψος Τσάντας
Υλικό
περισσότερα... λιγότερα
Μοτίβο
Fashion Trends
Collection
Περίσταση
Κατασκευαστής
περισσότερα... λιγότερα
Τιμή
Φίλτρο

Categories

Lovely Ersi Signature Bag TB Lovely Ersi Signature Bag TB Lovely Ersi Signature Bag TB
  • Νέο

Ταμπά Σακίδιο Πλάτης Lovely Ersi...

Ταμπά Σακίδιο Πλάτης Lovely Ersi Signature Bag

120,00 €

Ταμπά σακίδιο πλάτης Ersi Signature Bag με μαύρα σχέδια. Τέλειο αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου! Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει μια βοηθητική θήκη εσωτερικά και μια εξωτερική που κλείνει με φερμουάρ. Επιπλέον, διαθέτει ρυθμιζόμενα λουράκια και άνετους αποθηκευτικούς χώρους. Ιδανικό για όλες τις εμφανίσεις. 

Sorena Eros Tote Bag Sorena Eros Tote Bag Sorena Eros Tote Bag
  • Νέο

Χειροποίητη Υφασμάτινη Τσάντα Χειρός...

Χειροποίητη Υφασμάτινη Τσάντα Χειρός Sorena Eros Tote Bag

130,00 €

Φούξια χειροποίητη τσάντα χειρός της εταιρείας Sorena. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από ύφασμα, κλείνει με φερμουάρ και διαθέτει βελούδινη επένδυση εσωτερικά. Έχει αποσπώμενο λουράκι ώμου και έρχεται με θήκη φύλαξης για πιο σωστή αποθήκευση. Μοναδικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου!!!

Η εταιρεία χρησιμοποιεί υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

bag-HW62195 (fch) bag-HW62195 (fch) bag-HW62195 (fch)
  • Νέο

Φούξια Τσάντα Ώμου

Φούξια Τσάντα Ώμου

34,99 € 24,99 €

Φούξια τσάντα ώμου με χρυσές λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ και διαθέτει δύο εσωτερικές θήκες. Επίσης, προσφέρει την επιλογή αλυσίδας ή ιμάντα για να την βάζετε στον ώμο ή χιαστί. Είναι η ιδανική επιλογή για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με άνεση και στυλ. 

-10,00 €
Canvas The Bags Achillia II Dark Grey Black Canvas The Bags Achillia II Dark Grey Black Canvas The Bags Achillia II Dark Grey Black
  • Νέο

Δίχρωμο Χειροποίητο Υφασμάτινο...

Δίχρωμο Χειροποίητο Υφασμάτινο Σακίδιο Πλάτης Canvas The...

190,00 € 171,00 €

Χειροποίητο υφασμάτινο σακίδιο πλάτης Canvas the Bags σε αποχρώσεις του γκρι και του μαύρου. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από 100% βαμβακερό καμβά και 100% γνήσιο δέρμα. Κλείνει με καπάκι και γάντζο και σουρώνει σαν πουγκί. Διαθέτει εσωτερική θήκη με φερμουάρ, εξωτερική θήκη με καπάκι και κούμπωμα, χερούλι και δερμάτινες λεπτομέρειες. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ με ιδιαίτερο στυλ που μπορεί να κρατηθεί όλες τις ώρες της ημέρας.

-10%
bag-6136 (blk) bag-6136 (blk) bag-6136 (blk)
  • Νέο

Μαύρη Καπιτονέ Τσάντα Ώμου με...

Μαύρη Καπιτονέ Τσάντα Ώμου με Μεταλλικό Σχέδιο

49,99 € 39,99 €

Μαύρη καπιτονέ τσάντα ώμου με μεταλλικό σχέδιο για μοναδικές εμφανίσεις. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει δύο εσωτερικές βοηθητικές θήκες, η μία με φερμουάρ και αποσπώμενο ρυθμιζόμενο λουράκι. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ με άνετους αποθηκευτικούς χώρους για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με στιλ.

-10,00 €
Canvas The Bags Ir Beige Black Canvas The Bags Ir Beige Black Canvas The Bags Ir Beige Black
  • Νέο

Δίχρωμη Χειροποίητη Υφασμάτινη Τσάντα...

Δίχρωμη Χειροποίητη Υφασμάτινη Τσάντα Ώμου Canvas The...

210,00 € 189,00 €

Χειροποίητη υφασμάτινη τσάντα ώμου Canvas the Bags σε αποχρώσεις του μπεζ και του μαύρου. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από 100% βαμβακερό καμβά και 100% γνήσιο δέρμα. Κλείνει με κούμπωμα, διαθέτει εσωτερική θήκη που κλείνει με φερμουάρ και εξωτερική θήκη που κλείνει με καπάκι. Έχει χερούλια με δερμάτινη λεπτομέρεια και αποσπώμενο, ρυθμιζόμενο λουρί για χιαστί. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ που έχει πολύ μεγάλους αποθηκευτικούς χώρους και μπορεί να φορεθεί στην πόλη, στο νησί και στην παραλία με την ίδια ευκολία.

-10%
Sorena Athena Tote Bag Sorena Athena Tote Bag Sorena Athena Tote Bag
  • Νέο

Χειροποίητη Υφασμάτινη Τσάντα Χειρός...

Χειροποίητη Υφασμάτινη Τσάντα Χειρός Sorena Athena Tote Bag

130,00 €

Μπεζ χειροποίητη τσάντα χειρός της εταιρείας Sorena με print και κρόσια. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από ύφασμα, κλείνει με φερμουάρ και διαθέτει βελούδινη επένδυση εσωτερικά. Έχει αποσπώμενο λουράκι ώμου και έρχεται με θήκη φύλαξης για πιο σωστή αποθήκευση. Μοναδικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου!!!

Η εταιρεία χρησιμοποιεί υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

bgpk-cm6207 (cml) bgpk-cm6207 (cml) bgpk-cm6207 (cml)
  • Νέο

Camel Σακίδιο Πλάτης με Σχέδιο

Camel Σακίδιο Πλάτης με Σχέδιο

39,99 €

Camel σακίδιο πλάτης με σχέδιο. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ για να τελειοποιήσεις το στυλ σου! Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει δύο εσωτερικές θήκες, η μία με φερμουάρ, δύο εξωτερικές θήκες με φερμουάρ, ρυθμιζόμενα λουράκια, χερούλι και άνετους αποθηκευτικούς χώρους. Ιδανικό για όλες τις εμφανίσεις, όλες τις ώρες της ημέρας.

bgpk-cm6207 (blk) bgpk-cm6207 (blk) bgpk-cm6207 (blk)
  • Νέο

Μαύρο Σακίδιο Πλάτης με Σχέδιο

Μαύρο Σακίδιο Πλάτης με Σχέδιο

39,99 €

Μαύρο σακίδιο πλάτης με σχέδιο. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ για να τελειοποιήσεις το στυλ σου! Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει δύο εσωτερικές θήκες, η μία με φερμουάρ, δύο εξωτερικές θήκες με φερμουάρ, ρυθμιζόμενα λουράκια, χερούλι και άνετους αποθηκευτικούς χώρους. Ιδανικό για όλες τις εμφανίσεις, όλες τις ώρες της ημέρας.

Sorena Amur Tote Bag Sorena Amur Tote Bag Sorena Amur Tote Bag
  • Νέο

Χειροποίητη Υφασμάτινη Τσάντα Χειρός...

Χειροποίητη Υφασμάτινη Τσάντα Χειρός Sorena Amur Tote Bag

130,00 €

Πράσινη χειροποίητη τσάντα χειρός της εταιρείας Sorena με λεοπάρ print και κρόσια. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από ύφασμα, κλείνει με φερμουάρ και διαθέτει βελούδινη επένδυση εσωτερικά. Έχει αποσπώμενο λουράκι ώμου και έρχεται με θήκη φύλαξης για πιο σωστή αποθήκευση. Μοναδικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου!!!

Η εταιρεία χρησιμοποιεί υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

bag-qf11223 (brn) bag-qf11223 (brn) bag-qf11223 (brn)
  • Νέο

Καφέ Τσάντα Ώμου με Πλεκτό Σχέδιο

Καφέ Τσάντα Ώμου με Πλεκτό Σχέδιο

49,99 € 29,99 €

Καφέ τσάντα ώμου με πλεκτό σχέδιο. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει τέσσερις εσωτερικές θήκες, η μία με φερμουάρ, τρεις εξωτερικές θήκες, η μία με φερμουάρ και αποσπώμενο λουράκι. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ με άνετους αποθηκευτικούς χώρους για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με στιλ.

-20,00 €
Nolah Giovanna Black Nolah Giovanna Black Nolah Giovanna Black
  • Νέο

Μαύρη Τσάντα Ώμου Nolah Giovanna Black

Μαύρη Τσάντα Ώμου Nolah Giovanna Black

49,90 €

Τσάντα ώμου με χρυσές λεπτομέρειες και διακοσμητικό φουλάρι Giovanna Black Nolah. Τέλεια επιλογή για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Κλείνει με φερμουάρ και μαγνητικό κούμπωμα, έχει τρεις βοηθητικές θήκες στο εσωτερικό της για μικροαντικείμενα και διαθέτει σταθερό ματ λουράκι με αλυσίδα στη μία πλευρά. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

* Pre - Order Αναμένεται νέα παραλαβή στις 15/3

bag-jl-023 (bljn) bag-jl-023 (bljn) bag-jl-023 (bljn)
  • Νέο

Μπλε Τζιν Τσάντα Ώμου

Μπλε Τζιν Τσάντα Ώμου

39,99 €

Μπλε τζιν τσάντα ώμου, για να ξεχωρίζεις σε κάθε σου εμφάνιση. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει τρεις εσωτερικές βοηθητικές θήκες, η μία με φερμουάρ, και σταθερά χερούλια. Μπορεί να κρατηθεί σαν τσάντα ώμου ή σαν τσάντα χιαστί ενώ το μεγάλο της μέγεθος την κάνει ιδανική για ταξίδια.

Sorena Gloria Tote Bag Sorena Gloria Tote Bag Sorena Gloria Tote Bag
  • Νέο

Χειροποίητη Υφασμάτινη Τσάντα Χειρός...

Χειροποίητη Υφασμάτινη Τσάντα Χειρός Sorena Gloria Tote Bag

130,00 €

Χειροποίητη τσάντα χειρός της εταιρείας Sorena, σε αποχρώσεις του μαύρου και του μπεζ. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από ύφασμα βελούδο, κλείνει με κούμπωμα και διαθέτει βελούδινη επένδυση εσωτερικά. Έχει ρυθμιζόμενο και αποσπώμενο λουράκι ώμου και έρχεται με θήκη φύλαξης για πιο σωστή αποθήκευση. Μοναδικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου!!!

Η εταιρεία χρησιμοποιεί υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

Nolah Lavinia Pink Nolah Lavinia Pink Nolah Lavinia Pink
  • Νέο

Ροζ Τσάντα Ώμου Nolah Lavinia Pink

Ροζ Τσάντα Ώμου Nolah Lavinia Pink

59,90 € 47,92 €

Τσάντα ώμου με χρυσές λεπτομέρειες Lavinia Pink Nolah. Για στιλάτες εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα και διαθέτει δυο κεντρικούς χώρους στο εσωτερικό της και δυο βοηθητικές εσωτερικές θήκες. Επιπλέον, έρχεται με δύο ρυθμιζόμενα αποσπώμενα λουράκια, ένα κοντό και ένα μακρύ, δίνοντας σου την επιλογή για ώμο ή χιαστί. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

* Το προϊόν κατασκευάζεται απο άριστης ποιότητας οικολογικό δέρμα. 
-20%
bgpk-arg69835 (bgtp) bgpk-arg69835 (bgtp) bgpk-arg69835 (bgtp)
  • Νέο

Δίχρωμο Χειροποίητο Υφασμάτινο...

Δίχρωμο Χειροποίητο Υφασμάτινο Σακίδιο Πλάτης AG Beige Taupe

109,99 € 69,99 €

Χειροποίητο σακίδιο πλάτης σε αποχρώσεις του μπεζ και του πούρου. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από ύφασμα με δερμάτινες λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει εσωτερική θήκη, εξωτερική θήκη με φερμουάρ στο μπροστινό μέρος και ρυθμιζόμενους ιμάντες. Ένα μοντέρνο σακίδιο πλάτης με άνετους αποθηκευτικούς χώρους για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με στυλ!

-40,00 €
Forest 22864 White Black Red Forest 22864 White Black Red Forest 22864 White Black Red
  • Νέο

Χειροποίητη Υφασμάτινη Πολυμορφική...

Χειροποίητη Υφασμάτινη Πολυμορφική Τσάντα Forest 22864...

135,00 €

Χειροποίητη πολυμορφική τσάντα της εταιρείας Forest, σε αποχρώσεις του λευκού, του μαύρου και του κόκκινου. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από ύφασμα με δερμάτινες λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει εσωτερικό διαχωριστικό με φερμουάρ και δύο εξωτερικές θήκες με φερμουάρ. Μπορεί να κρατηθεί σαν σακίδιο πλάτης ή σαν τσάντα ώμου αφού διαθέτει ρυθμιζόμενα λουράκια. Μοναδικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου!!!

bag-7825 (lbljn) bag-7825 (lbljn) bag-7825 (lbljn)
  • Νέο

Γαλάζιο Τζιν Τσάντα Ώμου με Κρόσια

Γαλάζιο Τζιν Τσάντα Ώμου με Κρόσια

39,99 €

Γαλάζιο τζιν τσάντα ώμου με κρόσια και camel λεπτομέρειες, για να ξεχωρίζεις σε κάθε σου εμφάνιση. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει τέσσερις εσωτερικές βοηθητικές θήκες, η μία με φερμουάρ, εσωτερικό διαχωριστικό με φερμουάρ, εξωτερική θήκη με φερμουάρ στο πίσω μέρος και ρυθμιζόμενο αποσπώμενο λουράκι. Μπορεί να κρατηθεί σαν τσάντα ώμου ή σαν τσάντα χιαστί.

bgpk-arg69835 (psbg) bgpk-arg69835 (psbg) bgpk-arg69835 (psbg)
  • Νέο

Μπεζ Χειροποίητο Υφασμάτινο Σακίδιο...

Μπεζ Χειροποίητο Υφασμάτινο Σακίδιο Πλάτης AG Beige

109,99 € 69,99 €

Μπεζ χειροποίητο σακίδιο πλάτης. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από ψάθα με δερμάτινες λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει εσωτερική θήκη, εξωτερική θήκη με φερμουάρ στο μπροστινό μέρος και ρυθμιζόμενους ιμάντες. Ένα μοντέρνο σακίδιο πλάτης με άνετους αποθηκευτικούς χώρους για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με στυλ!

-40,00 €
Sorena Koufonisi Tote Bag Sorena Koufonisi Tote Bag Sorena Koufonisi Tote Bag
  • Νέο

Χειροποίητη Υφασμάτινη Τσάντα Χειρός...

Χειροποίητη Υφασμάτινη Τσάντα Χειρός Sorena Koufonisi...

130,00 €

Χειροποίητη τσάντα χειρός της εταιρείας Sorena, σε αποχρώσεις του μαύρου και του μπεζ. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από ύφασμα, κλείνει με κούμπωμα και διαθέτει βελούδινη επένδυση εσωτερικά. Έχει ρυθμιζόμενο και αποσπώμενο λουράκι ώμου και έρχεται με θήκη φύλαξης για πιο σωστή αποθήκευση. Μοναδικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου!!!

Η εταιρεία χρησιμοποιεί υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

Sorena Ithaki Tote Bag Sorena Ithaki Tote Bag
  • Νέο

Χειροποίητη Υφασμάτινη Τσάντα Χειρός...

Χειροποίητη Υφασμάτινη Τσάντα Χειρός Sorena Ithaki Tote Bag

130,00 €

Πολύχρωμη χειροποίητη τσάντα χειρός της εταιρείας Sorena. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από ύφασμα, κλείνει με κούμπωμα και διαθέτει βελούδινη επένδυση εσωτερικά. Έχει ρυθμιζόμενο και αποσπώμενο λουράκι ώμου και έρχεται με θήκη φύλαξης για πιο σωστή αποθήκευση. Μοναδικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου!!!

Η εταιρεία χρησιμοποιεί υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

Forest 22620 Black Taupe Forest 22620 Black Taupe Forest 22620 Black Taupe
  • Νέο

Δίχρωμη Χειροποίητη Υφασμάτινη Τσάντα...

Δίχρωμη Χειροποίητη Υφασμάτινη Τσάντα Ώμου Forest 22620...

88,00 €

Χειροποίητη τσάντα ώμου της εταιρείας Forest, σε αποχρώσεις του πούρου και του μαύρου. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από ύφασμα με δερμάτινες λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει δύο εσωτερικές θήκες και λουράκι καρπού. Μπορεί να κρατηθεί σαν ώμου αλλά και σαν χιαστί αφού διαθέτει αποσπώμενο και ρυθμιζόμενο λουράκι. Μοναδικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου!!!

Nolah Eaton Beige Nolah Eaton Beige Nolah Eaton Beige
  • Νέο

Μπεζ Σακίδιο Πλάτης Nolah Eaton Beige

Μπεζ Σακίδιο Πλάτης Nolah Eaton Beige

51,90 € 46,71 €

Μπεζ σακίδιο πλάτης Nolah με κροκό και χρυσές λεπτομέρειες. Τέλειο αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου! Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει δύο βοηθητικές θήκες εσωτερικά και μια εξωτερική που κλείνει με φερμουάρ. Επιπλέον, διαθέτει ρυθμιζόμενα λουράκια και άνετους αποθηκευτικούς χώρους. Ιδανικό για όλες τις εμφανίσεις. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

-10%
Sorena Almyra Tote Bag Sorena Almyra Tote Bag Sorena Almyra Tote Bag
  • Νέο

Χειροποίητη Υφασμάτινη Τσάντα Χειρός...

Χειροποίητη Υφασμάτινη Τσάντα Χειρός Sorena Almyra Tote Bag

130,00 €

Χειροποίητη τσάντα χειρός της εταιρείας Sorena, σε αποχρώσεις του μαύρου και του γαλάζιου. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από ύφασμα, κλείνει με κούμπωμα και διαθέτει βελούδινη επένδυση εσωτερικά. Έχει ρυθμιζόμενο και αποσπώμενο λουράκι ώμου και έρχεται με θήκη φύλαξης για πιο σωστή αποθήκευση. Μοναδικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου!!!

Η εταιρεία χρησιμοποιεί υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

Nolah Tiyanna Beige Nolah Tiyanna Beige Nolah Tiyanna Beige
  • Νέο

Μπεζ Τσάντα Ώμου Nolah Tiyanna Beige

Μπεζ Τσάντα Ώμου Nolah Tiyanna Beige

59,90 €

Τσάντα ώμου με χρυσές λεπτομέρειες Tiyanna Beige Nolah. Τέλεια επιλογή για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει τρεις βοηθητικές θήκες στο εσωτερικό της και παρέχει σταθερά χερούλια για τον ώμο ή το χέρι. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Juno Electric Blue Light Juno Electric Blue Light Juno Electric Blue Light
  • Νέο

Μπλε Σακίδιο Πλάτης Nolah Juno...

Μπλε Σακίδιο Πλάτης Nolah Juno Electric Blue Light

54,90 €

Μπλε σακίδιο πλάτης με χρυσές λεπτομέρειες Nolah. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Κλείνει με φερμουάρ και διαθέτει τρεις εσωτερικές βοηθητικές θήκες. Επίσης, έρχεται με επιπλέον αποσπώμενο ρυθμιζόμενο ιμάντα για να μπορείς να την κρατάς και στον ώμο. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Erietta White Erietta White Erietta White
  • Νέο

Λευκή Τσάντα Ώμου Nolah Erietta White

Λευκή Τσάντα Ώμου Nolah Erietta White

59,90 €

Τσάντα ώμου με χρυσές λεπτομέρειες Erietta White Nolah. Τέλεια επιλογή για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει τρεις βοηθητικές θήκες στο εσωτερικό της και παρέχει ρυθμιζόμενα λουράκια για τον ώμο ή το χέρι. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Amera Brown Amera Brown Amera Brown
  • Νέο

Καφέ Τσάντα Ώμου Nolah Amera Brown

Καφέ Τσάντα Ώμου Nolah Amera Brown

59,90 €

Τσάντα ώμου με χρυσές λεπτομέρειες Amera Brown Nolah. Τέλεια επιλογή για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει τρεις βοηθητικές θήκες στο εσωτερικό της και παρέχει ρυθμιζόμενα λουράκια για τον ώμο ή το χέρι. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Juno Ivory Light Gold Juno Ivory Light Gold Juno Ivory Light Gold
  • Νέο

Μπεζ Σακίδιο Πλάτης Nolah Juno Ivory...

Μπεζ Σακίδιο Πλάτης Nolah Juno Ivory Light Gold

54,90 €

Μπεζ σακίδιο πλάτης με χρυσές λεπτομέρειες Nolah. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Κλείνει με φερμουάρ και διαθέτει τρεις εσωτερικές βοηθητικές θήκες. Επίσης, έρχεται με επιπλέον αποσπώμενο ρυθμιζόμενο ιμάντα για να μπορείς να την κρατάς και στον ώμο. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Shannah Beige Shannah Beige Shannah Beige
  • Νέο

Μπεζ Τσάντα Χειρός Nolah Shannah Beige

Μπεζ Τσάντα Χειρός Nolah Shannah Beige

57,90 €

Μπεζ τσάντα χειρός με χρυσές λεπτομέρειες και prints Nolah. Για στιλάτες εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει δυο βοηθητικές εσωτερικές θήκες, σταθερά χερούλια και αποσπώμενο ρυθμιζόμενο λουράκι για χιαστί. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

bag-9070 (fch) bag-9070 (fch) bag-9070 (fch)
  • Νέο

Φούξια Τετράγωνη Τσάντα Ώμου

Φούξια Τετράγωνη Τσάντα Ώμου

29,99 €

Φούξια τετράγωνη τσάντα ώμου για να ξεχωρίζεις σε κάθε σου εμφάνιση. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει με ρυθμιζόμενα λουράκια και άνετους αποθηκευτικούς χώρους. Τέλειο αξεσουάρ για να τελειοποιήσεις το look σου!

Sorena Citrus Tote Bag Sorena Citrus Tote Bag Sorena Citrus Tote Bag
  • Νέο

Χειροποίητη Υφασμάτινη Τσάντα Χειρός...

Χειροποίητη Υφασμάτινη Τσάντα Χειρός Sorena Citrus Tote Bag

130,00 €

Πολύχρωμη χειροποίητη τσάντα χειρός της εταιρείας Sorena. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από ύφασμα, διαθέτει κεντρική θήκη, εσωτερική βοηθητική θήκη με φερμουάρ και βελούδινη επένδυση εσωτερικά. Έχει αποσπώμενη αλυσίδα για χιαστί και έρχεται με θήκη φύλαξης για πιο σωστή αποθήκευση. Μοναδικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου!!!

Η εταιρεία χρησιμοποιεί υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

bag-arg2302-01 (rgblk) bag-arg2302-01 (rgblk) bag-arg2302-01 (rgblk)
  • Νέο

Μαύρη Χειροποίητη Τσάντα Ώμου AG Black

Μαύρη Χειροποίητη Τσάντα Ώμου AG Black

63,00 €

Μαύρη χειροποίητη τσάντα ώμου AG. Τέλεια επιλογή για τις καθημερινές σας εμφανίσεις. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα, κλείνει με κούμπωμα, διαθέτει εσωτερικό διαχωριστικό με δύο θήκες και μία εσωτερική βοηθητική θήκη με φερμουάρ.

Sorena Thalassini Medium Tote Bag Sorena Thalassini Medium Tote Bag
  • Νέο

Χειροποίητη Υφασμάτινη Τσάντα Χειρός...

Χειροποίητη Υφασμάτινη Τσάντα Χειρός Sorena Thalassini...

130,00 €

Μπλε χειροποίητη τσάντα χειρός της εταιρείας Sorena. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από ύφασμα, κλείνει με κούμπωμα και διαθέτει βελούδινη επένδυση εσωτερικά. Έχει αποσπώμενο λουράκι ώμου και έρχεται με θήκη φύλαξης για πιο σωστή αποθήκευση. Μοναδικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου!!!

Η εταιρεία χρησιμοποιεί υλικά φιλικά προς το περιβάλλον.

bag-arg643 (bgblk) bag-arg643 (bgblk) bag-arg643 (bgblk)
  • Νέο

Δίχρωμη Χειροποίητη Τσάντα Χειρός AG...

Δίχρωμη Χειροποίητη Τσάντα Χειρός AG - Μπεζ / Μαύρο

89,99 € 69,99 €

Δίχρωμη χειροποίητη τσάντα χειρός AG στις αποχρώσεις του μπεζ και του μαύρου. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από ύφασμα με δερμάτινες λεπτομέρειες. Τέλεια επιλογή για τις καθημερινές σας εμφανίσεις. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει μια εσωτερική βοηθητική θήκη με φερμουάρ και αποσπώμενο λουράκι για να μπορεί να κρατηθεί και σαν ώμου.

-20,00 €
Harry Ivory Harry Ivory Harry Ivory
  • Νέο

Κρεμ Τσάντα Ώμου Nolah Harry Ivory

Κρεμ Τσάντα Ώμου Nolah Harry Ivory

54,90 €

Κρεμ τσάντα ώμου Nolah με χρυσές λεπτομέρειες για εντυπωσιακές εμφανίσεις που ξεχωρίζουν. Κλείνει με κούμπωμα, διαθέτει εσωτερικό διαχωριστικό με φερμουάρ, ρυθμιζόμενο αποσπώμενο ιμάντα και αποσπώμενο λουράκι για να μπορεί να κρατηθεί και σαν τσάντα χειρός. Έρχεται σε συσκευασία δώρου με θήκη αποθήκευσης.

Giovanna Light Beige Giovanna Light Beige Giovanna Light Beige
  • Νέο

Μπεζ Τσαντά Ώμου Nolah Giovanna Light...

Μπεζ Τσαντά Ώμου Nolah Giovanna Light Beige

51,90 €

Μπεζ τσάντα ώμου Nolah με χρυσές λεπτομέρειες. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Κλείνει με φερμουάρ και μαγνητικό κούμπωμα, διαθέτει τρεις βοηθητικές εσωτερικές θήκες, λουράκι με αλυσίδα και διακοσμητικό μαντήλι. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah. 

bag-7825 (bljn) bag-7825 (bljn) bag-7825 (bljn)
  • Νέο

Μπλε Τζιν Τσάντα Ώμου με Κρόσια

Μπλε Τζιν Τσάντα Ώμου με Κρόσια

39,99 €

Μπλε τζιν τσάντα ώμου με κρόσια και camel λεπτομέρειες, για να ξεχωρίζεις σε κάθε σου εμφάνιση. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει τέσσερις εσωτερικές βοηθητικές θήκες, η μία με φερμουάρ, εσωτερικό διαχωριστικό με φερμουάρ, εξωτερική θήκη με φερμουάρ στο πίσω μέρος και ρυθμιζόμενο αποσπώμενο λουράκι. Μπορεί να κρατηθεί σαν τσάντα ώμου ή σαν τσάντα χιαστί.