ΤΣΑΝΤΑΚΙΑ ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Η μεγαλύτερη Ποικιλία  Τσαντάκια για την Collection 2020, Χιαστί Τσαντάκια, Φάκελοι, Clutch, Belt Bags, Ξύλινα και Ψάθινα Τσαντάκια σε πολλά χρώματα και σχέδια για όλες τις περιστάσεις, με την μοναδική ποιότητα και τις χαμηλές τιμές του Silia D.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΤΣΑΝΤΑΚΙΑ, ΤΣΑΝΤΑΚΙΑ 2020
Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-72 από σύνολο 937

Ενεργά φίλτρα

Γκρι Τσαντάκι Χιαστί σε Φίδι με...

Τιμή 29,99 €
Γκρι τσαντάκι χιαστί σε φίδι, με διακοσμητική αλυσίδα, εσωτερική και εξωτερική αλυσίδα. Κλείνει με φερμουάρ και κούμπωμα και είναι ιδανικό για όλες τις εμφανίσεις.

Καφέ Κροκό Τσαντάκι Χιαστί με Διακοσμητική...

Τιμή 29,99 €
Καφέ Κροκό Τσαντάκι Χιαστί με Διακοσμητική Αλυσίδα. Κλείνει με Κούμπωμα και Φερμουάρ, Έχει Εσωτερική Θήκη για Κινητό, Εσωτερική Θήκη με Φερμουάρ και Διαθέτει Μακρυά Αλυσίδα. Ιδανικό για Όλες τις...

Μαύρο Clutch Τσαντάκι

Τιμή 24,99 €
Μαύρο Clutch Τσαντάκι. Κλείνει με Κούμπωμα και Διαθέτει Μακρυά Εσωτερική Αλυσίδα για Χιαστί. Ιδανικό για Dressy Εμφανίσεις.

Ρόζ Τσαντάκι Φάκελος με Μεταλλική Λεπτομέρεια

Τιμή 19,99 €
Ρόζ Τσαντάκι Φάκελος με Μεταλλική Λεπτομέρεια. Κλείνει με Κούμπωμα, Έχει Εσωτερική Θήκη για Κινητό και Διαθέτει Μακρυά Εσωτερική Αλυσίδα για Χιαστί. Ιδανικό για Dressy Εμφανίσεις.

Μαύρο Τσαντάκι Φάκελος με Μεταλλική...

Τιμή 19,99 €
Μαύρο Τσαντάκι Φάκελος με Μεταλλική Λεπτομέρεια. Κλείνει με Κούμπωμα, Έχει Εσωτερική Θήκη για Κινητό και Διαθέτει Μακρυά Εσωτερική Αλυσίδα για Χιαστί. Ιδανικό για Dressy Εμφανίσεις.

Nude Τσαντάκι Μέσης με Παγέτες

Τιμή 20,99 €
Nude Τσαντάκι Μέσης με αποσπώμενο ρυθμιζόμενο λουράκι και αποσπώμενη αλυσίδα για να φοριέται και χιαστί. Διαθέτει εσωτερική θήκη και κλείνει με φερμουάρ.

Καφέ Belt Bag με Μεταλλική Λεπτομέρεια

Τιμή 19,99 €
Καφέ Belt Bag με Μεταλλική Λεπτομέρεια. Κλείνει με Καπάκι και Φερμουάρ, Διαθέτει Εσωτερική Θήκη, Αποσπώμενο Ρυθμιζόμενο Λουράκι και Αποσπώμενη Αλυσίδα για Χιαστί. Το Νέο Trend που θα Κλέψει τις...

Μαύρο Belt Bag

Τιμή 19,99 €
Μαύρο Belt Bag που Κλείνει με Φερμουάρ. Διαθέτει Εσωτερική Θήκη για Κινητό. Το Νέο Trend που θα Κλέψει τις Εντυπώσεις.

Ρόζ Χιαστί Τσαντάκι

Τιμή 29,99 €
Ρόζ Χιαστί Τσαντάκι, με ρυθμιζόμενη αλυσίδα, ιδανικό για όλες τις περιστάσεις.

Μαύρο Τσαντάκι Χιαστί

Τιμή 29,99 €
Μαύρο Τσαντάκι Χιαστί. Κλείνει με Κούμπωμα και Φερμουάρ, Έχει Εσωτερική Θήκη για Κινητό και Διαθέτει Μακρυά Αλυσίδα. Ιδανικό για Όλες τις Εμφανίσεις.

Nude Clutch Τσαντάκι

Τιμή 24,99 €
Nude Clutch Τσαντάκι. Κλείνει με Κούμπωμα και Διαθέτει Μακρυά Εσωτερική Αλυσίδα για Χιαστί. Ιδανικό για Dressy Εμφανίσεις.

Ασημένιο Clutch Τσαντάκι με Strass

Τιμή 29,99 €
Ασημένιο Clutch Τσαντάκι με Strass. Κλείνει με Κούμπωμα και Διαθέτει Μακρυά Εσωτερική Αλυσίδα για Χιαστί. Ιδανικό για Dressy Εμφανίσεις.

Μαύρο Τσαντάκι Φάκελος

Τιμή 19,99 €
Μαύρο Τσαντάκι Φάκελος. Κλείνει με Κούμπωμα, Έχει Εσωτερική Θήκη για Κινητό και Διαθέτει Μακρυά Εσωτερική Αλυσίδα για Χιαστί. Ιδανικό για Όλες τις Εμφανίσεις.
90480EC01
  • Μειωμένη τιμή

Μαύρο Τσαντάκι Φάκελος Χειρός με Τρουκς...

Κανονική τιμή 47,99 € -15,00 € Τιμή 32,99 €
Μαύρο Τσαντάκι Φάκελος Χειρός με Τρουκς Pierro. Διαθέτει Καπάκι με Κούμπωμα και Εσωτερική Τσέπη με Φερμουάρ. Ιδανικό για Όλες τις Εμφανίσεις.

Nude Belt Bag

Τιμή 19,99 €
Nude Belt Bag που Κλείνει με Φερμουάρ. Διαθέτει Εσωτερική Θήκη, Αποσπώμενο Ρυθμιζόμενο Λουράκι και Αποσπώμενη Αλυσίδα για Χιαστί. Το Νέο Trend που θα Κλέψει τις Εντυπώσεις.

Nude Ματ Τσαντάκι Φάκελος Pierro

Τιμή 31,99 €
Nude Ματ Τσαντάκι Φάκελος Pierro, Κλείνει με Κούμπωμα και Διαθέτει Μακρυά Αποσπώμενη Αλυσίδα για Χιαστί. Ιδανικό Για Όλες Τις Εμφανίσεις.

Nude Σουέτ Τσαντάκι Φάκελος Pierro

Τιμή 31,99 €
Nude Σουέτ Τσαντάκι Φάκελος Pierro, Κλείνει με Κούμπωμα και Διαθέτει Μακρυά Αποσπώμενη Αλυσίδα για Χιαστί. Ιδανικό Για Όλες Τις Εμφανίσεις.

Κόκκινο Σουέτ Τσαντάκι Φάκελος Pierro

Τιμή 31,99 €
Κόκκινο Σουέτ Τσαντάκι Φάκελος Pierro, Κλείνει με Κούμπωμα και Διαθέτει Μακρυά Αποσπώμενη Αλυσίδα για Χιαστί. Ιδανικό Για Όλες Τις Εμφανίσεις.

Μαύρο Σουέτ Τσαντάκι Φάκελος Pierro

Τιμή 31,99 €
Μαύρο Σουέτ Τσαντάκι Φάκελος Pierro, Κλείνει με Κούμπωμα και Διαθέτει Μακρυά Αποσπώμενη Αλυσίδα για Χιαστί. Ιδανικό Για Όλες Τις Εμφανίσεις.

Μπεζ Τσαντάκι Χιαστί

Τιμή 24,99 €
Μπέζ Τσαντάκι Χιαστί που μπορεί να κρατηθεί και χειρός, με 3 κεντρικές θήκες, εσωτερική και εξωτερική θήκη, με μακρύ αποσπώμενο λουράκι, ιδανικό για όλες τις εμφανίσεις.

Ασημί Τσαντάκι Χιαστί Pierro

Τιμή 44,99 €
Ασημί Τσαντάκι Χιαστί Pierro με Sugar Skin. Κλείνει με Καπάκι, Διαθέτει Εσωτερική Θήκη και Μακρυά Αλυσίδα. Ιδανικό για όλες τις εμφανίσεις.

Μαύρο Τσαντάκι Χιαστί Pierro

Τιμή 44,99 €
Μαύρο Τσαντάκι Χιαστί Pierro με Sugar Skin. Κλείνει με Καπάκι, Διαθέτει Εσωτερική Θήκη και Μακρυά Αλυσίδα. Ιδανικό για όλες τις εμφανίσεις.

Μπλε Ρουά Clutch Τσαντάκι Pierro

Τιμή 38,99 €
Μπλε Ρουά Clutch Τσαντάκι Pierro με Κούμπωμα και Μακριά Αποσπώμενη Αλυσίδα. Ιδανικό για Όλες τις Εμφανίσεις.

Nude Clutch Τσαντάκι Pierro

Τιμή 38,99 €
Nude Clutch Τσαντάκι Pierro με Κούμπωμα και Μακριά Αποσπώμενη Αλυσίδα. Ιδανικό για Όλες τις Εμφανίσεις.

Κίτρινο Ματ Clutch Τσαντάκι Pierro

Τιμή 38,99 €
Κίτρινο Ματ Clutch Τσαντάκι Pierro με Κούμπωμα και Μακριά Αποσπώμενη Αλυσίδα. Ιδανικό για Όλες τις Εμφανίσεις.

Κόκκινο Ματ Clutch Τσαντάκι Pierro

Τιμή 38,99 €
Κόκκινο Ματ Clutch Τσαντάκι Pierro με Κούμπωμα και Μακριά Αποσπώμενη Αλυσίδα. Ιδανικό για Όλες τις Εμφανίσεις.

Μαύρο Clutch Τσαντάκι Pierro

Τιμή 44,99 €
Μαύρο Clutch Τσαντάκι Pierro με Sugar Skin. Διαθέτει Κούμπωμα και Μακριά Αποσπώμενη Αλυσίδα. Ιδανικό για Όλες τις Εμφανίσεις.

Χρυσό Clutch Τσαντάκι Pierro

Τιμή 44,99 €
Χρυσό Clutch Τσαντάκι Pierro με Sugar Skin. Διαθέτει Κούμπωμα και Μακριά Αποσπώμενη Αλυσίδα. Ιδανικό για Όλες τις Εμφανίσεις.

Ασημί Clutch Τσαντάκι Pierro

Τιμή 44,99 €
Ασημί Clutch Τσαντάκι Pierro με Sugar Skin. Διαθέτει Κούμπωμα και Μακριά Αποσπώμενη Αλυσίδα. Ιδανικό για Όλες τις Εμφανίσεις.

Κίτρινο Τσαντάκι Χιαστί με Κρόσσια

Τιμή 24,99 €
Κίτρινο Τσαντάκι Χιαστί, με αποσπώμενη αλυσίδα, εσωτερικές θήκες και κροσσάκια στο Φερμουάρ. Ιδανικό αξεσουάρ για όλες τις εμφανίσεις.

Καφέ Τσαντάκι Χιαστί με Κρόσσια

Τιμή 24,99 €
Καφέ Τσαντάκι Χιαστί, με αποσπώμενη αλυσίδα, εσωτερικές θήκες και κροσσάκια στο Φερμουάρ. Ιδανικό αξεσουάρ για όλες τις εμφανίσεις.

Μαύρο Τσαντάκι Χιαστί με Κρόσσια

Τιμή 24,99 €
Μαύρο Τσαντάκι Χιαστί, με αποσπώμενη αλυσίδα, εσωτερικές θήκες και κροσσάκια στο Φερμουάρ. Ιδανικό αξεσουάρ για όλες τις εμφανίσεις.

Χρυσός Φάκελος Χειρός Pierro

Τιμή 31,99 €
Χρυσός Φάκελος Χειρός Pierro με μακρυά αποσπώμενη αλυσίδα για χιαστί. Κλείνει με καπάκι και έχει μεταλλικό κούμπωμα. Ιδανικό για να το συνδυάσεις σε όλες σου τις εμφανίσεις.

Κόκκινος Φάκελος Χειρός Pierro

Τιμή 31,99 €
Κόκκινος Φάκελος Χειρός Pierro με μακρυά αποσπώμενη αλυσίδα για χιαστί. Κλείνει με καπάκι και έχει μεταλλικό κούμπωμα. Ιδανικό για να το συνδυάσεις σε όλες σου τις εμφανίσεις.

Κίτρινος Σουέτ Φάκελος Χειρός Pierro

Τιμή 31,99 €
Κίτρινος Σουέτ Φάκελος Χειρός Pierro με μακρυά αποσπώμενη αλυσίδα για χιαστί. Κλείνει με καπάκι και έχει μεταλλικό κούμπωμα. Ιδανικό για να το συνδυάσεις σε όλες σου τις εμφανίσεις.

Φιλτράρισμα κατά

Τύπος Τσαντάκι
more... less
Είδος Αξεσουάρ
more... less
Κατασκευαστης
more... less
Τιμή
10 85
Χρώμα
more... less
Υλικό
more... less
Περίσταση
more... less
Πλάτος Τσάντας
11 cm 35 cm
Ύψος Τσάντας
9 cm 28 cm
Fashion Trends
more... less
Χρειάζεστε βοήθεια; ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ