ΤΣΑΝΤΑΚΙΑ

Η μεγαλύτερη ποικιλία σε Τσαντάκια για τη νεα Collection είναι εδώ. Χιαστί Τσαντάκια, Φάκελοι, Clutch, Belt Bags, Ξύλινα και Ψάθινα Τσαντάκια σε πολλά χρώματα και σχέδια για όλες τις περιστάσεις, με την μοναδική ποιότητα και τις χαμηλές τιμές του Silia D.

Φίλτρα

Δες Μόνο
Κατηγορίες
Χρώμα
περισσότερα... λιγότερα
Μεγεθος
Είδος Αξεσουάρ
Τύπος Τσαντάκι
Τύπος Τσάντας
Πλάτος Τσάντας
Ύψος Τσάντας
Πλάτος (Πορτοφόλι)
Ύψος (Πορτοφόλι)
cm cm
Υλικό
περισσότερα... λιγότερα
Μοτίβο
Fashion Trends
Collection
Περίσταση
Κατασκευαστής
περισσότερα... λιγότερα
Τιμή
Φίλτρο

Categories

Forest 22079 Black White Red Forest 22079 Black White Red Forest 22079 Black White Red
  • Νέο

Χειροποίητο Υφασμάτινο Bum Bag...

Χειροποίητο Υφασμάτινο Bum Bag Τσαντάκι Forest 22079...

90,00 €

Χειροποίητο bum bag τσαντάκι της εταιρείας Forest, σε αποχρώσεις του λευκού, του μαύρου και του κόκκινου. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από ύφασμα με δερμάτινες λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει μία εσωτερική θήκη και μία εξωτερική θήκη με φερμουάρ στο πίσω μέρος. Μπορεί να κρατηθεί στη μέση ή στον ώμο και είναι μοναδικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου!!!

mnbg-v1-943 (prpl) mnbg-v1-943 (prpl) mnbg-v1-943 (prpl)
  • Νέο

Μωβ Καπιτονέ Τσαντάκι Χιαστί με...

Μωβ Καπιτονέ Τσαντάκι Χιαστί με Πορτοφολάκι

34,99 € 24,99 €

Μωβ καπιτονέ τσαντάκι χιαστί με πορτοφολάκι, ιδανική επιλογή για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με στιλ. Κλείνει με κούμπωμα, διαθέτει μία εσωτερική βοηθητική θήκη, τέσσερις θήκες για κάρτες και αποσπώμενο λουράκι. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ που ταιριάζει με πολλά outfit και θα απογειώσει την εμφάνιση σου.

-10,00 €
mnbg-7683 (blk) mnbg-7683 (blk) mnbg-7683 (blk)
  • Νέο

Μαύρο Τσαντάκι με Σχέδιο

Μαύρο Τσαντάκι με Σχέδιο

34,99 €

Μαύρο τσαντάκι με σχέδιο, για να ξεχωρίζεις σε κάθε σου εμφάνιση. Κλείνει με κούμπωμα και φερμουάρ, διαθέτει δύο εσωτερικές βοηθητικές θήκες, η μία με φερμουάρ και ρυθμιζόμενο λουράκι με πολλές θέσεις για να μπορεί να φορεθεί στον ώμο ή σαν τσαντάκι χειρός.

mnbg-v1-943 (pnk) mnbg-v1-943 (pnk) mnbg-v1-943 (pnk)
  • Νέο

Ροζ Καπιτονέ Τσαντάκι Χιαστί με...

Ροζ Καπιτονέ Τσαντάκι Χιαστί με Πορτοφολάκι

34,99 € 24,99 €

Ροζ καπιτονέ τσαντάκι χιαστί με πορτοφολάκι, ιδανική επιλογή για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με στιλ. Κλείνει με κούμπωμα, διαθέτει μία εσωτερική βοηθητική θήκη, τέσσερις θήκες για κάρτες και αποσπώμενο λουράκι. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ που ταιριάζει με πολλά outfit και θα απογειώσει την εμφάνιση σου.

-10,00 €
mnbg-5555 (fch) mnbg-5555 (fch) mnbg-5555 (fch)
  • Νέο

Φούξια Δερμάτινο Τσαντάκι Χιαστί

Φούξια Δερμάτινο Τσαντάκι Χιαστί

49,99 € 39,99 €

Φούξια δερμάτινο τσαντάκι χιαστί. Διαθέτει κεντρική θήκη που κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα και εσωτερική θήκη. Ιδανική επιλογή για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με στιλ.

-10,00 €
Sorena Lucky Clutch 13 Sorena Lucky Clutch 13
  • Νέο

Χειροποίητο Αδιάβροχο Υφασμάτινο...

Χειροποίητο Αδιάβροχο Υφασμάτινο Τσαντάκι Χειρός Sorena...

36,00 €

Κόκκινο λεοπάρ χειροποίητο τσαντάκι χειρός με κρόσια της εταιρείας Sorena. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από 100% βαμβακερό ύφασμα υψηλής ποιότητας και έχει αδιάβροχη επένδυση. Κλείνει με φερμουάρ και διαθέτει λουράκι καρπού. Μοναδικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου!!!

Η εταιρεία χρησιμοποιεί υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και οι συσκευασίες της είναι πλήρως ανακυκλώσιμες.

mnbg-9565 (blk) mnbg-9565 (blk) mnbg-9565 (blk)
  • Νέο

Μαύρο Τσαντάκι Χιαστί με Διακοσμητικό

Μαύρο Τσαντάκι Χιαστί με Διακοσμητικό

39,99 € 29,99 €

Μαύρο τσαντάκι χιαστί με ασημί διακοσμητικό και τρουκς. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει δύο εσωτερικές θήκες, δύο εξωτερικές θήκες και αποσπώμενη αλυσίδα. Ιδανική επιλογή για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με στιλ. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ που ταιριάζει με πολλά outfit και θα απογειώσει την εμφάνιση σου.

-10,00 €
mnbg-WSA8166 (sl) mnbg-WSA8166 (sl) mnbg-WSA8166 (sl)
  • Νέο

Σιελ Τσαντάκι Χιαστί με Διακοσμητικό

Σιελ Τσαντάκι Χιαστί με Διακοσμητικό

34,99 € 29,99 €

Σιελ τσαντάκι χιαστί με διακοσμητικό για στυλάτες εμφανίσεις που εντυπωσιάζουν. Κλείνει με κούμπωμα, διαθέτει κεντρική θήκη και αποσπώμενο λουράκι. Ιδανικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το look σου!

-5,00 €
mnbg-pj3472 (dbljn) mnbg-pj3472 (dbljn) mnbg-pj3472 (dbljn)
  • Νέο

Μπλε Τζιν Καπιτονέ Τσαντάκι Χιαστί

Μπλε Τζιν Καπιτονέ Τσαντάκι Χιαστί

29,99 €

Μπλε τζιν καπιτονέ τσαντάκι χιαστί με χρυσές λεπτομέρειες. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα, έχει ρυθμιζόμενη αλυσίδα, διαθέτει δύο εσωτερικές βοηθητικές θήκες, η μία με φερμουάρ και μία εξωτερική θήκη στο πίσω μέρος. Ιδανική επιλογή για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με στιλ. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ που ταιριάζει με πολλά outfit και θα απογειώσει την εμφάνιση σου.

mnbg-wsa2023-97 (grn) mnbg-wsa2023-97 (grn) mnbg-wsa2023-97 (grn)
  • Νέο

Πράσινο Τσαντάκι Χιαστί με Διακοσμητικό

Πράσινο Τσαντάκι Χιαστί με Διακοσμητικό

39,99 €

Πράσινο τσαντάκι χιαστί με διακοσμητικό. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει δύο εσωτερικές θήκες, η μία με φερμουάρ και δύο αποσπώμενα λουράκια για μπορεί να φορεθεί εξίσου εύκολα στο χέρι, στον ώμο ή χιαστί. Ιδανική επιλογή για να το έχεις μαζί σου από το πρωί έως το βράδυ.

mnbg-arg73891 (blkdgry) mnbg-arg73891 (blkdgry) mnbg-arg73891 (blkdgry)
  • Νέο

Δίχρωμο Χειροποίητο Τσαντάκι Χιαστί...

Δίχρωμο Χειροποίητο Τσαντάκι Χιαστί AG Black Dark Grey

79,99 € 49,99 €

Δίχρωμο χειροποίητο τσαντάκι χιαστί AG με χρυσές λεπτομέρειες στις αποχρώσεις του μαύρου και του γκρι. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από ύφασμα με δερμάτινες λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ, έχει εσωτερική θήκη με φερμουάρ και διαθέτει αποσπώμενο ρυθμιζόμενο ιμάντα για τον ώμο ή χιαστί. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ για στιλάτες εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

-30,00 €
mnbg-7613 (blk) mnbg-7613 (blk) mnbg-7613 (blk)
  • Νέο

Μαύρο Τσαντάκι Χιαστί με Σχέδιο

Μαύρο Τσαντάκι Χιαστί με Σχέδιο

29,99 €

Μαύρο τσαντάκι χιαστί με σχέδιο, ιδανική επιλογή για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με στιλ. Κλείνει με κούμπωμα και φερμουάρ, διαθέτει εσωτερική βοηθητική θήκη με φερμουάρ, μακρύ λουράκι-αλυσίδα και έξτρα αποσπώμενο ρυθμιζόμενο λουράκι. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ που ταιριάζει με πολλά outfit και θα απογειώσει την εμφάνιση σου.

mnbg-7605 (blk) mnbg-7605 (blk) mnbg-7605 (blk)
  • Νέο

Μαύρο Τσαντάκι Χιαστί με Διακοσμητικό

Μαύρο Τσαντάκι Χιαστί με Διακοσμητικό

29,99 €

Μαύρο τσαντάκι χιαστί με μεταλλικό διακοσμητικό, ιδανική επιλογή για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με στιλ. Κλείνει με κούμπωμα και φερμουάρ, διαθέτει εσωτερική βοηθητική θήκη με φερμουάρ, μακρύ λουράκι-αλυσίδα και έξτρα αποσπώμενο ρυθμιζόμενο λουράκι. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ που ταιριάζει με πολλά outfit και θα απογειώσει την εμφάνιση σου.

Pre Order: Αναμένεται νέα παραλαβή στις 23/4

mnbg-wsa2023-97 (bg) mnbg-wsa2023-97 (bg) mnbg-wsa2023-97 (bg)
  • Νέο

Μπεζ Τσαντάκι Χιαστί με Διακοσμητικό

Μπεζ Τσαντάκι Χιαστί με Διακοσμητικό

39,99 €

Μπεζ τσαντάκι χιαστί με διακοσμητικό. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει δύο εσωτερικές θήκες, η μία με φερμουάρ και δύο αποσπώμενα λουράκια για μπορεί να φορεθεί εξίσου εύκολα στο χέρι, στον ώμο ή χιαστί. Ιδανική επιλογή για να το έχεις μαζί σου από το πρωί έως το βράδυ.

mnbg-4008 (cml) mnbg-4008 (cml) mnbg-4008 (cml)
  • Νέο

Camel Τσαντάκι Χειρός με Prints

Camel Τσαντάκι Χειρός με Prints

34,99 €

Camel τσαντάκι χειρός με prints. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ για στυλάτες εμφανίσεις όλες τις ώρες της ημέρας. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει κεντρική θήκη, ρυθμιζόμενα λουράκια χειρός και αποσπώμενο ρυθμιζόμενο λουράκι για να μπορεί να κρατηθεί και χιαστί.

mnbg-7821 (blk) mnbg-7821 (blk) mnbg-7821 (blk)
  • Νέο

Μαύρο Τσαντάκι Χειρός με Πλεκτό Σχέδιο

Μαύρο Τσαντάκι Χειρός με Πλεκτό Σχέδιο

49,99 €

Μαύρο τσαντάκι χειρός με πλεκτό σχέδιο για να ξεχωρίζεις πάντα με το στυλ σου. Διαθέτει κεντρική θήκη, έρχεται σετ με πορτοφολάκι και είναι ιδανική επιλογή για να το έχεις μαζί σου από το πρωί έως το βράδυ.

Nolah Elia Beige Nolah Elia Beige Nolah Elia Beige
  • Νέο

Μπεζ Τσαντάκι Χιαστί Nolah Elia Beige

Μπεζ Τσαντάκι Χιαστί Nolah Elia Beige

44,90 € 35,92 €

Τσαντάκι χιαστί Elia Beige Nolah. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα και έχει δυο βοηθητικές εσωτερικές θήκες. Φοριέται στον ώμο ή χιαστί με το ρυθμιζόμενο λουράκι που διαθέτει. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ που θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα απογειώσει την εμφάνιση σου.

-20%
mnbg-7613 (wht) mnbg-7613 (wht) mnbg-7613 (wht)
  • Νέο

Λευκό Τσαντάκι Χιαστί με Σχέδιο

Λευκό Τσαντάκι Χιαστί με Σχέδιο

29,99 €

Λευκό τσαντάκι χιαστί με σχέδιο, ιδανική επιλογή για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με στιλ. Κλείνει με κούμπωμα και φερμουάρ, διαθέτει εσωτερική βοηθητική θήκη με φερμουάρ, μακρύ λουράκι-αλυσίδα και έξτρα αποσπώμενο ρυθμιζόμενο λουράκι. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ που ταιριάζει με πολλά outfit και θα απογειώσει την εμφάνιση σου.

mnbg-wsa2023-97 (crm) mnbg-wsa2023-97 (crm) mnbg-wsa2023-97 (crm)
  • Νέο

Κρεμ Τσαντάκι Χιαστί με Διακοσμητικό

Κρεμ Τσαντάκι Χιαστί με Διακοσμητικό

39,99 €

Κρεμ τσαντάκι χιαστί με διακοσμητικό. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει δύο εσωτερικές θήκες, η μία με φερμουάρ και δύο αποσπώμενα λουράκια για μπορεί να φορεθεί εξίσου εύκολα στο χέρι, στον ώμο ή χιαστί. Ιδανική επιλογή για να το έχεις μαζί σου από το πρωί έως το βράδυ.

Avery Lemon Avery Lemon Avery Lemon
  • Νέο

Κίτρινο Τσαντάκι Χιαστί Nolah Avery...

Κίτρινο Τσαντάκι Χιαστί Nolah Avery Lemon

46,90 €

Κίτρινο τσαντάκι χιαστί Nolah με χρυσές λεπτομέρειες και animal print. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Κλείνει με κούμπωμα, διαθέτει τρεις βοηθητικές εσωτερικές θήκες, αποσπώμενη αλυσίδα και αποσπώμενο ρυθμιζόμενο λουράκι. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah. 

Sorena Lucky Clutch 21
  • Νέο

Χειροποίητο Αδιάβροχο Υφασμάτινο...

Χειροποίητο Αδιάβροχο Υφασμάτινο Τσαντάκι Χειρός Sorena...

36,00 €

Κόκκινο λεοπάρ χειροποίητο τσαντάκι χειρός της εταιρείας Sorena. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από 100% βαμβακερό ύφασμα υψηλής ποιότητας και έχει αδιάβροχη επένδυση. Κλείνει με φερμουάρ και διαθέτει λουράκι καρπού. Μοναδικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου!!!

Η εταιρεία χρησιμοποιεί υλικά φιλικά προς το περιβάλλον και οι συσκευασίες της είναι πλήρως ανακυκλώσιμες.

Forest 22079 Black Taupe Forest 22079 Black Taupe Forest 22079 Black Taupe
  • Νέο

Δίχρωμο Χειροποίητο Υφασμάτινο Bum...

Δίχρωμο Χειροποίητο Υφασμάτινο Bum Bag Τσαντάκι Forest...

82,00 €

Χειροποίητο bum bag τσαντάκι της εταιρείας Forest, σε αποχρώσεις του πούρου και του μαύρου. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από ύφασμα με δερμάτινες λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει μία εσωτερική θήκη και μία εξωτερική θήκη με φερμουάρ στο πίσω μέρος. Μπορεί να κρατηθεί στη μέση ή στον ώμο και είναι μοναδικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου!!!

mnbg-wsa8193 (blk) mnbg-wsa8193 (blk) mnbg-wsa8193 (blk)
  • Νέο

Μαύρο Τσαντάκι Χιαστί με Διακοσμητικό

Μαύρο Τσαντάκι Χιαστί με Διακοσμητικό

39,99 € 29,99 €

Μαύρο τσαντάκι χιαστί με χρυσό διακοσμητικό. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει δύο εσωτερικές θήκες, δύο εξωτερικές θήκες και αποσπώμενη ρυθμιζόμενη αλυσίδα. Ιδανική επιλογή για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με στιλ. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ που ταιριάζει με πολλά outfit και θα απογειώσει την εμφάνιση σου.

-10,00 €
mnbg-WSA8166 (pnk) mnbg-WSA8166 (pnk) mnbg-WSA8166 (pnk)
  • Νέο

Ροζ Τσαντάκι Χιαστί με Διακοσμητικό

Ροζ Τσαντάκι Χιαστί με Διακοσμητικό

34,99 € 29,99 €

Ροζ τσαντάκι χιαστί με διακοσμητικό για στυλάτες εμφανίσεις που εντυπωσιάζουν. Κλείνει με κούμπωμα, διαθέτει κεντρική θήκη και αποσπώμενο λουράκι. Ιδανικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το look σου!

-5,00 €
mnbg-kx2259 (lprpl) mnbg-kx2259 (lprpl) mnbg-kx2259 (lprpl)
  • Νέο

Λιλά Καπιτονέ Τσαντάκι Χιαστί

Λιλά Καπιτονέ Τσαντάκι Χιαστί

25,99 €

Λιλά καπιτονέ τσαντάκι χιαστί, ιδανική επιλογή για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με στιλ. Κλείνει με κούμπωμα και φερμουάρ, διαθέτει μία εσωτερική βοηθητική θήκη και αποσπώμενο λουράκι. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ που ταιριάζει με πολλά outfit και θα απογειώσει την εμφάνιση σου.

Saskia White Saskia White Saskia White
  • Νέο

Λευκό Τσαντάκι Χιαστί Nolah Saskia White

Λευκό Τσαντάκι Χιαστί Nolah Saskia White

54,90 €

Λευκό τσαντάκι χιαστί Nolah με μεταλλικές λεπτομέρειες. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα, διαθέτει τρεις βοηθητικές εσωτερικές θήκες, αποσπώμενο ρυθμιζόμενο λουράκι και αποσπώμενο ρυθμιζόμενο ιμάντα. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah. 

mnbg-WSA8166 (rd) mnbg-WSA8166 (rd) mnbg-WSA8166 (rd)
  • Νέο

Κόκκινο Τσαντάκι Χιαστί με Διακοσμητικό

Κόκκινο Τσαντάκι Χιαστί με Διακοσμητικό

34,99 € 29,99 €

Κόκκινο τσαντάκι χιαστί με διακοσμητικό για στυλάτες εμφανίσεις που εντυπωσιάζουν. Κλείνει με κούμπωμα, διαθέτει κεντρική θήκη και αποσπώμενο λουράκι. Ιδανικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το look σου!

-5,00 €
Anais White Anais White Anais White
  • Νέο

Λευκό Τσαντάκι Χιαστί Nolah Anais White

Λευκό Τσαντάκι Χιαστί Nolah Anais White

54,90 €

Λευκό τσαντάκι χιαστί Nolah με χρυσές λεπτομέρειες. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα και διαθέτει δύο βοηθητικές εσωτερικές θήκες. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah. 

mnbg-wsa8193 (wht) mnbg-wsa8193 (wht) mnbg-wsa8193 (wht)
  • Νέο

Λευκό Τσαντάκι Χιαστί με Διακοσμητικό

Λευκό Τσαντάκι Χιαστί με Διακοσμητικό

39,99 € 29,99 €

Λευκό τσαντάκι χιαστί με χρυσό διακοσμητικό. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει δύο εσωτερικές θήκες, δύο εξωτερικές θήκες και αποσπώμενη ρυθμιζόμενη αλυσίδα. Ιδανική επιλογή για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με στιλ. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ που ταιριάζει με πολλά outfit και θα απογειώσει την εμφάνιση σου.

-10,00 €
Esme Pistachio Esme Pistachio Esme Pistachio
  • Νέο

Φιστικί Τσαντάκι Χιαστί Nolah Esme...

Φιστικί Τσαντάκι Χιαστί Nolah Esme Pistachio

49,90 €

Φιστικί τσαντάκι χιαστί Nolah με χρυσές λεπτομέρειες. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Κλείνει με φερμουάρ και μαγνητικό κούμπωμα, διαθέτει μία βοηθητική εσωτερική θήκη, αποσπώμενο ρυθμιζόμενο λουράκι και έξτρα αποσπώμενο ρυθμιζόμενο ιμάντα. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah. 

bumbg-h2022-7 (cml) bumbg-h2022-7 (cml) bumbg-h2022-7 (cml)
  • Νέο

Camel Bum Bag με Φερμουάρ

Camel Bum Bag με Φερμουάρ

24,99 €

Camel bum bag τσαντάκι για να ξεχωρίζεις πάντα με το στυλ σου. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει εσωτερική θήκη με φερμουάρ, δύο εξωτερικές θήκες με φερμουάρ και ρυθμιζόμενο αποσπώμενο λουράκι. Φοριέται στη μέση ή στον ώμο σαν τσαντάκι χιαστί. 

mnbg-WSA8132 (wht) mnbg-WSA8132 (wht) mnbg-WSA8132 (wht)
  • Νέο

Λευκό Τσαντάκι Χιαστί με Σετ Πορτοφόλι

Λευκό Τσαντάκι Χιαστί με Σετ Πορτοφόλι

29,99 €

Λευκό τσαντάκι χιαστί με σετ πορτοφόλι για να εντυπωσιάζεις σε κάθε σου εμφάνιση. Κλείνει με κουμπί και φερμουάρ, διαθέτει δυο εσωτερικές και μια εξωτερική θήκη στο πίσω μέρος. Επίσης προσφέρει δυο αποσπόμενα λουράκια, μια αλυσίδα για τον ώμο και ένα ρυθμιζόμενο αποσπώμενο λουράκι για χιαστί.  Ένα ιδανικό αξεσουάρ για τις βόλτες σας στην πόλη.

Lovely Irma Small Signature Bag TB Lovely Irma Small Signature Bag TB Lovely Irma Small Signature Bag TB
  • Νέο

Ταμπά Τσαντάκι Χιαστί Lovely Irma...

Ταμπά Τσαντάκι Χιαστί Lovely Irma Small Signature Bag

70,00 €

Ταμπά τσαντάκι χιαστί με μεταλλικές λεπτομέρειες, Lovely Irma Small Signature Bag. Ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα, έχει μια βοηθητική εσωτερική θήκη και μια εξωτερική στο πίσω μέρος και ρυθμιζόμενο ιμάντα.

bumbg-h2022-7 (blk) bumbg-h2022-7 (blk) bumbg-h2022-7 (blk)
  • Νέο

Μαύρο Bum Bag με Φερμουάρ

Μαύρο Bum Bag με Φερμουάρ

24,99 €

Μαύρο bum bag τσαντάκι για να ξεχωρίζεις πάντα με το στυλ σου. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει εσωτερική θήκη με φερμουάρ, δύο εξωτερικές θήκες με φερμουάρ και ρυθμιζόμενο αποσπώμενο λουράκι. Φοριέται στη μέση ή στον ώμο σαν τσαντάκι χιαστί. 

mnbg-kx2259 (wht) mnbg-kx2259 (wht) mnbg-kx2259 (wht)
  • Νέο

Λευκό Καπιτονέ Τσαντάκι Χιαστί

Λευκό Καπιτονέ Τσαντάκι Χιαστί

25,99 €

Λευκό καπιτονέ τσαντάκι χιαστί, ιδανική επιλογή για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με στιλ. Κλείνει με κούμπωμα και φερμουάρ, διαθέτει μία εσωτερική βοηθητική θήκη και αποσπώμενο λουράκι. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ που ταιριάζει με πολλά outfit και θα απογειώσει την εμφάνιση σου.

Lovely Camelia Signature Bag Camel Lovely Camelia Signature Bag Camel Lovely Camelia Signature Bag Camel
  • Νέο

Camel Belt Bag Lovely Camelia...

Camel Belt Bag Lovely Camelia Signature Bag Camel

60,00 €

Camel belt bag με pritns της εταιρείας Lovely, τέλεια επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας. Η Camelia είναι ιδανική για τις καθημερινές σου βόλτες, αφού σου “λύνει” τα χέρια. Βολική, χωράει όσα ακριβώς χρειάζεσαι σε μία απαιτητική ημέρα. Κατασκευασμένη από premium συνθετικό δέρμα, σχεδιασμένη με υφασμάτινο ιμάντα που τη μετατρέπει όποτε θέλεις από BeltBag σε μία Crossbody τσάντα. Στο μπροστινό μέρος ανοίγει με φερμουάρ ΥΚΚ, ενώ στο εσωτερικό της θα βρεις υφασμάτινη φόδρα.

mnbg-wsa8193 (crm) mnbg-wsa8193 (crm) mnbg-wsa8193 (crm)
  • Νέο

Κρεμ Τσαντάκι Χιαστί με Διακοσμητικό

Κρεμ Τσαντάκι Χιαστί με Διακοσμητικό

39,99 € 29,99 €

Κρεμ τσαντάκι χιαστί με χρυσό διακοσμητικό. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει δύο εσωτερικές θήκες, δύο εξωτερικές θήκες και αποσπώμενη ρυθμιζόμενη αλυσίδα. Ιδανική επιλογή για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με στιλ. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ που ταιριάζει με πολλά outfit και θα απογειώσει την εμφάνιση σου.

-10,00 €
mnbg-wsa8193 (bg) mnbg-wsa8193 (bg) mnbg-wsa8193 (bg)
  • Νέο

Μπεζ Τσαντάκι Χιαστί με Διακοσμητικό

Μπεζ Τσαντάκι Χιαστί με Διακοσμητικό

39,99 € 29,99 €

Μπεζ τσαντάκι χιαστί με χρυσό διακοσμητικό. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει δύο εσωτερικές θήκες, δύο εξωτερικές θήκες και αποσπώμενη ρυθμιζόμενη αλυσίδα. Ιδανική επιλογή για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με στιλ. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ που ταιριάζει με πολλά outfit και θα απογειώσει την εμφάνιση σου.

-10,00 €
Shannah Beige Shannah Beige Shannah Beige
  • Νέο

Μπεζ Τσάντα Χειρός Nolah Shannah Beige

Μπεζ Τσάντα Χειρός Nolah Shannah Beige

57,90 €

Μπεζ τσάντα χειρός με χρυσές λεπτομέρειες και prints Nolah. Για στιλάτες εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει δυο βοηθητικές εσωτερικές θήκες, σταθερά χερούλια και αποσπώμενο ρυθμιζόμενο λουράκι για χιαστί. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.