Προιόντα του Κατασκευαστή Forest Bags

Νέο ελληνικό brand στην οικογένεια του Silia D. Εδώ θα βρεις μοντέρνες χειροποίητες τσάντες και τσαντάκια κατασκευασμένες με ποιοτικά υλικά και μοναδικό σχεδιασμό!
Με έμφαση στο μοντέρνο design, την αντοχή και τη λειτουργικότητα η εταιρεία Forest δημιουργεί τσάντες και τσαντάκια για όλες τις περιστάσεις στις καλύτερες τιμές!
Forest 22079 Black Taupe Forest 22079 Black Taupe Forest 22079 Black Taupe
  • Νέο

Δίχρωμο Χειροποίητο Υφασμάτινο Bum...

Δίχρωμο Χειροποίητο Υφασμάτινο Bum Bag Τσαντάκι Forest...

82,00 €

Χειροποίητο bum bag τσαντάκι της εταιρείας Forest, σε αποχρώσεις του πούρου και του μαύρου. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από ύφασμα με δερμάτινες λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει μία εσωτερική θήκη και μία εξωτερική θήκη με φερμουάρ στο πίσω μέρος. Μπορεί να κρατηθεί στη μέση ή στον ώμο και είναι μοναδικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου!!!

Forest 22620 Black Taupe Forest 22620 Black Taupe Forest 22620 Black Taupe
  • Νέο

Δίχρωμη Χειροποίητη Υφασμάτινη Τσάντα...

Δίχρωμη Χειροποίητη Υφασμάτινη Τσάντα Ώμου Forest 22620...

88,00 €

Χειροποίητη τσάντα ώμου της εταιρείας Forest, σε αποχρώσεις του πούρου και του μαύρου. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από ύφασμα με δερμάτινες λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει δύο εσωτερικές θήκες και λουράκι καρπού. Μπορεί να κρατηθεί σαν ώμου αλλά και σαν χιαστί αφού διαθέτει αποσπώμενο και ρυθμιζόμενο λουράκι. Μοναδικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου!!!

Forest 22079 Black White Red Forest 22079 Black White Red Forest 22079 Black White Red
  • Νέο

Χειροποίητο Υφασμάτινο Bum Bag...

Χειροποίητο Υφασμάτινο Bum Bag Τσαντάκι Forest 22079...

90,00 €

Χειροποίητο bum bag τσαντάκι της εταιρείας Forest, σε αποχρώσεις του λευκού, του μαύρου και του κόκκινου. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από ύφασμα με δερμάτινες λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει μία εσωτερική θήκη και μία εξωτερική θήκη με φερμουάρ στο πίσω μέρος. Μπορεί να κρατηθεί στη μέση ή στον ώμο και είναι μοναδικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου!!!

Forest 22864 White Black Red Forest 22864 White Black Red Forest 22864 White Black Red
  • Νέο

Χειροποίητη Υφασμάτινη Πολυμορφική...

Χειροποίητη Υφασμάτινη Πολυμορφική Τσάντα Forest 22864...

135,00 €

Χειροποίητη πολυμορφική τσάντα της εταιρείας Forest, σε αποχρώσεις του λευκού, του μαύρου και του κόκκινου. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από ύφασμα με δερμάτινες λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει εσωτερικό διαχωριστικό με φερμουάρ και δύο εξωτερικές θήκες με φερμουάρ. Μπορεί να κρατηθεί σαν σακίδιο πλάτης ή σαν τσάντα ώμου αφού διαθέτει ρυθμιζόμενα λουράκια. Μοναδικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου!!!

Χειροποίητο Υφασμάτινο Bum Bag...

Χειροποίητο Υφασμάτινο Bum Bag Τσαντάκι Forest 22078b...

90,00 €

Χειροποίητο bum bag τσαντάκι της εταιρείας Forest, σε αποχρώσεις του λευκού, του μαύρου και του κόκκινου. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από ύφασμα με δερμάτινες λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει μία εσωτερική θήκη και δύο εξωτερικές θήκες με φερμουάρ. Μπορεί να κρατηθεί στη μέση ή στον ώμο και είναι μοναδικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου!!!

Χειροποίητη Υφασμάτινη Τσάντα Χειρός...

Χειροποίητη Υφασμάτινη Τσάντα Χειρός Forest 22858 White...

130,00 €

Χειροποίητη τσάντα χειρός της εταιρείας Forest, σε αποχρώσεις του λευκού, του μαύρου και του κόκκινου. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από ύφασμα με δερμάτινες λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ και διαθέτει δύο πλαϊνές θήκες. Μοναδικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου!!!

Χειροποίητη Υφασμάτινη Τσάντα Ώμου...

Χειροποίητη Υφασμάτινη Τσάντα Ώμου Forest 22630 White...

95,00 €

Χειροποίητη τσάντα ώμου της εταιρείας Forest, σε αποχρώσεις του λευκού, του μαύρου και του κόκκινου. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από ύφασμα με δερμάτινες λεπτομέρειες. Κλείνει με κούμπωμα, διαθέτει δύο εσωτερικές θήκες με φερμουάρ και μία εξωτερική θήκη με φερμουάρ στο πίσω μέρος. Μοναδικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου!!!

Χειροποίητο Υφασμάτινο Σακίδιο Πλάτης...

Χειροποίητο Υφασμάτινο Σακίδιο Πλάτης Forest 22550 White...

135,00 €

Χειροποίητο σακίδιο πλάτης της εταιρείας Forest, σε αποχρώσεις του λευκού, του μαύρου και του κόκκινου. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από ύφασμα με δερμάτινες λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει δύο εσωτερικές θήκες, δύο εξωτερικές θήκες με φερμουάρ στο μπροστινό μέρος, πλαϊνές θήκες και θήκη με φερμουάρ στο πίσω μέρος. Μοναδικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου!!!

Χειροποίητη Υφασμάτινη Τσάντα Ώμου...

Χειροποίητη Υφασμάτινη Τσάντα Ώμου Forest 22620 White...

88,00 €

Χειροποίητη τσάντα ώμου με prints της εταιρείας Forest, σε αποχρώσεις του λευκού, του μαύρου και του κόκκινου. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από ύφασμα με δερμάτινες λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει δύο εσωτερικές θήκες και λουράκι καρπού. Μπορεί να κρατηθεί σαν ώμου αλλά και σαν χιαστί αφού διαθέτει αποσπώμενο και ρυθμιζόμενο λουράκι. Μοναδικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου!!!

Χειροποίητο Υφασμάτινο Τσαντάκι...

Χειροποίητο Υφασμάτινο Τσαντάκι Χειρός Forest 22950 White...

98,00 €

Χειροποίητο τσαντάκι χειρός της εταιρείας Forest, σε αποχρώσεις του λευκού, του μαύρου και του κόκκινου. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από ύφασμα με δερμάτινες λεπτομέρειες. Κλείνει με μαγνήτη, διαθέτει δύο εσωτερικές θήκες, δύο εξωτερικές θήκες με φερμουάρ στο μπροστινό μέρος και θήκη με φερμουάρ στο πίσω μέρος. Μπορεί να κρατηθεί σαν τσαντάκι χειρός αλλά και σαν χιαστί αφού διαθέτει αποσπώμενο και ρυθμιζόμενο λουράκι. Μοναδικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου!!!

Δίχρωμο Χειροποίητο Υφασμάτινο Bum...

Δίχρωμο Χειροποίητο Υφασμάτινο Bum Bag Τσαντάκι Forest...

90,00 €

Χειροποίητο bum bag τσαντάκι της εταιρείας Forest, σε αποχρώσεις του πούρου και του μαύρου. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από ύφασμα με δερμάτινες λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει μία εσωτερική θήκη και μία εξωτερική θήκη με φερμουάρ στο πίσω μέρος. Μπορεί να κρατηθεί στη μέση ή στον ώμο και είναι μοναδικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου!!!