sne-9223 (blk)
sne-9223 (blk)

Μαύρο Chunky Sneakers

sne-9223 (blk)

Μαύρο chunky sneakers για sport και casual εμφανίσεις που ξεχωρίζουν. Διαθέτουν σόλα ύψους 6 εκατοστών, έχουν κανονική φόρμα και προσφέρουν πολύ άνετο και σταθερό πάτημα.

39,99 €
19,99 €
- 20,00 €
Μέγεθος
  • 37
Χρώμα
  • Μαύρο
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα Ποσότητα
Πρέπει πρώτα να επιλέξεις μέγεθος!
Αποστέλλεται συνήθως σε 1-3 εργάσιμες *

Αλλαγή προϊόντων στο χώρο σας χέρι με χέρι!
Δωρεάν μεταφορικά για αγορές άνω των 50€
color
Δες Μόνο
Outlet
Υλικό
Τεχνόδερμα και Ύφασμα
Ύψος Τακουνιού - Σόλας
6 cm
Τύπος Παπουτσιού
Sneakers
Τύπος Sneakers
Chunky Sneakers
Φόρμα
Κανονική
Collection
Fall-Winter
Περίσταση
Casual
sne-9223 (blk)
Size Guide

Αν το προϊόν το οποίο παραγγείλατε δεν σας ικανοποιεί σε μέγεθος ή σε φόρμα κάνουμε αλλαγή του προϊόντος μόνο κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημα, μέσω μηνύματος στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή στα inbox των social media μας(facebook,instagram) ή τηλεφωνικώς στο 210 9310497

Ελλάδα: Αλλαγές γίνονται δεκτές εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας με κόστος μεταφορικών 5€ για την Ελλάδα ενώ η αλλαγή γίνεται μέσω Courier χέρι με χέρι. Σε περίπτωση αλλαγής δεν στέλνετε κάτι εσείς, μας ενημερώνετε και ρυθμίζουμε άμεσα εμείς την διαδικασία της αλλαγής

Κύπρος: Μας αποστέλλετε το προϊόν με δική σας χρέωση και όταν αυτό παραδοθεί σε εμάς στην κατάσταση που σας είχε αποσταλεί,πραγματοποιούμε την αλλαγή. Για τη δική σας διευκόλυνση δίνουμε χρονικό περιθώριο μέχρι 15 ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος για την αλλαγή του. Η όλη διαδικασία αλλαγής έχει χρέωση 10€ για την αποστολή του νέου προϊόντος από εμάς προς εσάς.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων και το κόστος των μεταφορικών της αρχικής αποστολής.

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο.

Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας, την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. λάθος είδος κλπ).

Σε περίπτωση που θέλετε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε μέσω e-mail στο [email protected], η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι η προαναφερόμενη έδρα της επιχείρησης.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 7 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

*Τα προϊόντα προς επιστροφή γίνονται δεκτά ΜΟΝΟ μέσω Courier και όχι μέσω ταχυδρομείου (ΕΛΤΑ)

**Σε περίπτωση αλλαγής, η απόδειξη ή το τιμολόγιο, παραμένει στη κατοχή σας