ΣΑΚΑΚΙΑ

Δες την Ολοκαίνουργια Collection σε Γυναικεία Σακάκια. Blazer Σακάκια, Crop Σακάκια και Μεσάτα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Φίλτρα

Δες Μόνο
Χρώμα
Μεγεθος
Είδος Ρούχου
Είδη Σακακιών
Μανίκι
Μοτίβο
Fashion Trends
Collection
Περίσταση
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ
Τιμή
Φίλτρο

Categories

skk-23-0053 (gry) skk-23-0053 (gry) skk-23-0053 (gry)
  • Νέο

Γκρι Ριγέ Σακάκι

Γκρι Ριγέ Σακάκι

34,99 €

Γκρι σακάκι με ρίγες. Στιλάτο και κομψό, τέλεια επιλογή για να ξεχωρίζεις με τις εμφανίσεις σου όλες τις ώρες της ημέρας. Κατασκευάζεται στην Ιταλία, είναι ελαστικό και έχει κανονική φόρμα. Βγαίνει σε μέγεθος One Size και καλύπτει μεγέθη από Small έως Large. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,71 και είναι 55 κιλά.

Σκούρο Μπλε Oversized Σακάκι με Βάτες...

Σκούρο Μπλε Oversized Σακάκι με Βάτες και Σχέδια

39,99 €

Σκούρο μπλε oversized σακάκι με βάτες και σχέδια. Ιδανικό για μοντέρνα outfit από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κατασκευάζεται στην Ιταλία και έχει άνετη φόρμα. Βγαίνει σε μέγεθος One Size και καλύπτει μεγέθη από Small έως 2XL. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,70 και είναι 57 κιλά.

Μπεζ Σακάκι με Λεπτή Πλέξη

Μπεζ Σακάκι με Λεπτή Πλέξη

29,99 €

Μπεζ σακάκι με λεπτή πλέξη και τσέπες στο πλάι. Ιδανική επιλογή για στιλάτες εμφανίσεις όλες τις ώρες της ημέρας. Παράγεται στην Ιταλία, είναι ελαστικό και έχει κανονική φόρμα. Βγαίνει σε μέγεθος One Size και καλύπτει μεγέθη από Small έως Extra Large. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,71 και είναι 57 κιλά.

Γκρι Σακάκι με Λεπτή Πλέξη

Γκρι Σακάκι με Λεπτή Πλέξη

29,99 €

Γκρι σακάκι με λεπτή πλέξη και τσέπες στο πλάι. Ιδανική επιλογή για στιλάτες εμφανίσεις όλες τις ώρες της ημέρας. Παράγεται στην Ιταλία, είναι ελαστικό και έχει κανονική φόρμα. Βγαίνει σε μέγεθος One Size και καλύπτει μεγέθη από Small έως Extra Large. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,71 και είναι 57 κιλά.

Πράσινο Σακάκι με Λεπτή Πλέξη

Πράσινο Σακάκι με Λεπτή Πλέξη

29,99 €

Πράσινο σακάκι με λεπτή πλέξη και τσέπες στο πλάι. Ιδανική επιλογή για στιλάτες εμφανίσεις όλες τις ώρες της ημέρας. Παράγεται στην Ιταλία, είναι ελαστικό και έχει κανονική φόρμα. Βγαίνει σε μέγεθος One Size και καλύπτει μεγέθη από Small έως Extra Large. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,71 και είναι 57 κιλά.

Μαύρο Σακάκι με Λεπτή Πλέξη

Μαύρο Σακάκι με Λεπτή Πλέξη

29,99 €

Μαύρο σακάκι με λεπτή πλέξη και τσέπες στο πλάι. Ιδανική επιλογή για στιλάτες εμφανίσεις όλες τις ώρες της ημέρας. Παράγεται στην Ιταλία, είναι ελαστικό και έχει κανονική φόρμα. Βγαίνει σε μέγεθος One Size και καλύπτει μεγέθη από Small έως Extra Large. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,71 και είναι 57 κιλά. 

Γκρι Σακάκι με Βάτες

Γκρι Σακάκι με Βάτες

29,99 €

Γκρι σακάκι με βάτες. Ιδανική επιλογή για στιλάτες εμφανίσεις όλες τις ώρες της ημέρας και για όλες τις περιστάσεις. Παράγεται στην Ιταλία, είναι ελαστικό και έχει κανονική φόρμα. Βγαίνει σε μεγέθη από Small έως 4XL.

Μαύρο Ριγέ Σακάκι

Μαύρο Ριγέ Σακάκι

34,99 €

Μαύρο σακάκι με ρίγες. Στιλάτο και κομψό, τέλεια επιλογή για να ξεχωρίζεις με τις εμφανίσεις σου όλες τις ώρες της ημέρας. Κατασκευάζεται στην Ιταλία, είναι ελαστικό και έχει κανονική φόρμα. Βγαίνει σε μέγεθος One Size και καλύπτει μεγέθη από Small έως Large. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,71 και είναι 55 κιλά.

Γκρι Σακάκι με Βάτες και Σχέδια

Γκρι Σακάκι με Βάτες και Σχέδια

39,99 €

Γκρι σακάκι με βάτες και σχέδια. Ιδανικό για μοντέρνα outfit από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κατασκευάζεται στην Ιταλία και έχει κανονική φόρμα. Βγαίνει σε μέγεθος One Size και καλύπτει μεγέθη από Small έως Large. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,71 και είναι 55 κιλά.

Μαύρο Σακάκι με Βάτες και Σχέδια

Μαύρο Σακάκι με Βάτες και Σχέδια

39,99 €

Μαύρο σακάκι με βάτες και σχέδια. Ιδανικό για μοντέρνα outfit από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κατασκευάζεται στην Ιταλία και έχει κανονική φόρμα. Βγαίνει σε μέγεθος One Size και καλύπτει μεγέθη από Small έως Large. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,71 και είναι 55 κιλά.

Camel Oversized Σακάκι με Βάτες και...

Camel Oversized Σακάκι με Βάτες και Σχέδια

39,99 €

Camel oversized σακάκι με βάτες και σχέδια. Ιδανικό για μοντέρνα outfit από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κατασκευάζεται στην Ιταλία και έχει άνετη φόρμα. Βγαίνει σε μέγεθος One Size και καλύπτει μεγέθη από Small έως 2XL. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,71 και είναι 55 κιλά.

Καφέ Oversized Σακάκι με Βάτες και...

Καφέ Oversized Σακάκι με Βάτες και Σχέδια

39,99 €

Καφέ oversized σακάκι με βάτες και σχέδια. Ιδανικό για μοντέρνα outfit από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κατασκευάζεται στην Ιταλία και έχει άνετη φόρμα. Βγαίνει σε μέγεθος One Size και καλύπτει μεγέθη από Small έως 2XL. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,71 και είναι 55 κιλά.

Μαύρο Oversized Σακάκι με Βάτες και...

Μαύρο Oversized Σακάκι με Βάτες και Σχέδια

39,99 €

Μαύρο oversized σακάκι με βάτες και σχέδια. Ιδανικό για μοντέρνα outfit από το πρωί μέχρι το βράδυ. Κατασκευάζεται στην Ιταλία και έχει άνετη φόρμα. Βγαίνει σε μέγεθος One Size και καλύπτει μεγέθη από Small έως 2XL. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,71 και είναι 55 κιλά.

Μαύρο Ριγέ Σακάκι με Βάτες

Μαύρο Ριγέ Σακάκι με Βάτες

39,99 € 29,99 €

Μαύρο σακάκι με ρίγες και βάτες. Στιλάτο και κομψό, τέλεια επιλογή για να ξεχωρίζεις με τις εμφανίσεις σου όλες τις ώρες της ημέρας. Κατασκευάζεται στην Ιταλία, είναι ελαστικό και έχει κανονική φόρμα. Βγαίνει σε μέγεθος One Size και καλύπτει μεγέθη από Small έως Extra Large. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,70 και είναι 57 κιλά.

-10,00 €

Χακί Σακάκι με Βάτες

Χακί Σακάκι με Βάτες

39,99 €

Χακί σακάκι με βάτες. Συνδυάζει το μοντέρνο με το κλασσικό και δίνει στιλ στις εμφανίσεις σου. Κατασκευάζεται στην Ιταλία, είναι ελαστικό και έχει κανονική φόρμα. Βγαίνει σε μέγεθος One Size και καλύπτει μεγέθη από Small έως Large. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,70 και είναι 57 κιλά.

Σκούρο Πράσινο Σακάκι με Βάτες

Σκούρο Πράσινο Σακάκι με Βάτες

39,99 €

Σκούρο πράσινο σακάκι με βάτες. Συνδυάζει το μοντέρνο με το κλασσικό και δίνει στιλ στις εμφανίσεις σου. Κατασκευάζεται στην Ιταλία, είναι ελαστικό και έχει κανονική φόρμα. Βγαίνει σε μέγεθος One Size και καλύπτει μεγέθη από Small έως Large. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,70 και είναι 57 κιλά.

Μπεζ Σακάκι με Βάτες

Μπεζ Σακάκι με Βάτες

39,99 €

Μπεζ σακάκι με βάτες. Συνδυάζει το μοντέρνο με το κλασσικό και δίνει στιλ στις εμφανίσεις σου. Κατασκευάζεται στην Ιταλία, είναι ελαστικό και έχει κανονική φόρμα. Βγαίνει σε μέγεθος One Size και καλύπτει μεγέθη από Small έως Large. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,70 και είναι 57 κιλά.

Καφέ Blazer Σακάκι με Βάτες

Καφέ Blazer Σακάκι με Βάτες

49,99 € 39,99 €

Καφέ μεσάτο blazer σακάκι με βάτες. Στιλάτο και κομψό, τέλεια επιλογή για να ξεχωρίζεις με τις εμφανίσεις σου όλες τις ώρες της ημέρας. Κατασκευάζεται στην Ιταλία, είναι ελαστικό και έχει κανονική φόρμα. Βγαίνει σε μεγέθη από Small έως 2XL. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,70, είναι 57 κιλά και φοράει Small.

-10,00 €

Γκρι Blazer Σακάκι με Βάτες

Γκρι Blazer Σακάκι με Βάτες

49,99 € 39,99 €

Γκρι μεσάτο blazer σακάκι με βάτες. Στιλάτο και κομψό, τέλεια επιλογή για να ξεχωρίζεις με τις εμφανίσεις σου όλες τις ώρες της ημέρας. Κατασκευάζεται στην Ιταλία, είναι ελαστικό και έχει κανονική φόρμα. Βγαίνει σε μεγέθη από Small έως 2XL. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,70, είναι 57 κιλά και φοράει Small.

-10,00 €

Σκούρο Μπλε Tweed Σακάκι με Βάτες και...

Σκούρο Μπλε Tweed Σακάκι με Βάτες και Χρυσές Λεπτομέρειες

59,99 € 49,99 €

Σκούρο μπλε Tweed σακάκι με βάτες και χρυσές λεπτομέρειες. Ιδανική επιλογή για μοντέρνα outfit όλες τις ώρες της ημέρας. Κατασκευάζεται στην Ιταλία, έχει άνετη φόρμα και είναι ελαστικό. Βγαίνει σε μεγέθη από Small έως Extra Large. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,76, είναι 75 κιλά και φοράει Medium.

-10,00 €

Μαύρο Tweed Σακάκι με Βάτες και...

Μαύρο Tweed Σακάκι με Βάτες και Χρυσές Λεπτομέρειες

59,99 € 49,99 €

Μαύρο Tweed σακάκι με βάτες και χρυσές λεπτομέρειες. Ιδανική επιλογή για μοντέρνα outfit όλες τις ώρες της ημέρας. Κατασκευάζεται στην Ιταλία, έχει άνετη φόρμα και είναι ελαστικό. Βγαίνει σε μεγέθη από Small έως Extra Large. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,76, είναι 75 κιλά και φοράει Medium.

-10,00 €

Μαύρο Σακάκι με Βάτες

Μαύρο Σακάκι με Βάτες

39,99 €

Μαύρο σακάκι με βάτες. Συνδυάζει το μοντέρνο με το κλασσικό και δίνει στιλ στις εμφανίσεις σου. Κατασκευάζεται στην Ιταλία, είναι ελαστικό και έχει κανονική φόρμα. Βγαίνει σε μέγεθος One Size και καλύπτει μεγέθη από Small έως Large. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,70 και είναι 57 κιλά.

Magenta Σακάκι με Βάτες και Animal Print

Magenta Σακάκι με Βάτες και Animal Print

39,99 € 29,99 €

Magenta σακάκι με βάτες και λεοπάρ φόδρα. Ιδανική επιλογή για μοντέρνα outfit όλες τις ώρες της ημέρας. Κατασκευάζεται στην Ιταλία, έχει άνετη φόρμα και είναι ελαστικό. Βγαίνει σε μεγέθη XL/2XL και 3XL/4XL. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,70, είναι 57 κιλά και φοράει XL/2XL.

-10,00 €

Χακί Σακάκι με Βάτες και Animal Print

Χακί Σακάκι με Βάτες και Animal Print

39,99 € 29,99 €

Χακί σακάκι με βάτες και λεοπάρ φόδρα. Ιδανική επιλογή για μοντέρνα outfit όλες τις ώρες της ημέρας. Κατασκευάζεται στην Ιταλία, έχει άνετη φόρμα και είναι ελαστικό. Βγαίνει σε μεγέθη XL/2XL και 3XL/4XL. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,70, είναι 57 κιλά και φοράει XL/2XL.

-10,00 €

Σκούρο Πράσινο Σακάκι με Βάτες και...

Σκούρο Πράσινο Σακάκι με Βάτες και Animal Print

39,99 € 29,99 €

Σκούρο πράσινο σακάκι με βάτες και λεοπάρ φόδρα. Ιδανική επιλογή για μοντέρνα outfit όλες τις ώρες της ημέρας. Κατασκευάζεται στην Ιταλία, έχει άνετη φόρμα και είναι ελαστικό. Βγαίνει σε μεγέθη XL/2XL και 3XL/4XL. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,70, είναι 57 κιλά και φοράει XL/2XL.

-10,00 €

Μπλε Σκούρο Σακάκι με Βάτες και...

Μπλε Σκούρο Σακάκι με Βάτες και Animal Print

39,99 € 29,99 €

Μπλε σκούρο σακάκι με βάτες και λεοπάρ φόδρα. Ιδανική επιλογή για μοντέρνα outfit όλες τις ώρες της ημέρας. Κατασκευάζεται στην Ιταλία, έχει άνετη φόρμα και είναι ελαστικό. Βγαίνει σε μεγέθη XL/2XL και 3XL/4XL. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,70, είναι 57 κιλά και φοράει XL/2XL.

-10,00 €

Camel Σακάκι με Βάτες και Animal Print

Camel Σακάκι με Βάτες και Animal Print

39,99 € 29,99 €

Camel σακάκι με βάτες και λεοπάρ φόδρα. Ιδανική επιλογή για μοντέρνα outfit όλες τις ώρες της ημέρας. Κατασκευάζεται στην Ιταλία, έχει άνετη φόρμα και είναι ελαστικό. Βγαίνει σε μεγέθη XL/2XL και 3XL/4XL. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,70, είναι 57 κιλά και φοράει XL/2XL.

-10,00 €

Μαύρο Σακάκι με Βάτες και Animal Print

Μαύρο Σακάκι με Βάτες και Animal Print

39,99 € 29,99 €

Μαύρο σακάκι με βάτες και λεοπάρ φόδρα. Ιδανική επιλογή για μοντέρνα outfit όλες τις ώρες της ημέρας. Κατασκευάζεται στην Ιταλία, έχει άνετη φόρμα και είναι ελαστικό. Βγαίνει σε μεγέθη XL/2XL και 3XL/4XL. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,70, είναι 57 κιλά και φοράει XL/2XL.

-10,00 €

Λευκό Σακάκι με Βάτες και Animal Print

Λευκό Σακάκι με Βάτες και Animal Print

34,99 €

Λευκό σακάκι με βάτες για μοντέρνα outfit όλες τις ώρες της ημέρας. Έχει λεοπάρ φόδρα και χρυσό κουμπί στο μανίκι. Κατασκευάζεται στην Ιταλία και είναι ελαστικό με κανονική φόρμα. Βγαίνει σε μέγεθος One Size και καλύπτει μεγέθη από Small έως Large. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,70 και είναι 57 κιλά.

Magenta Σακάκι με Βάτες και Animal Print

Magenta Σακάκι με Βάτες και Animal Print

34,99 €

Magenta σακάκι με βάτες για μοντέρνα outfit όλες τις ώρες της ημέρας. Έχει λεοπάρ φόδρα και χρυσό κουμπί στο μανίκι. Κατασκευάζεται στην Ιταλία και είναι ελαστικό με κανονική φόρμα. Βγαίνει σε μέγεθος One Size και καλύπτει μεγέθη από Small έως Large. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,70 και είναι 57 κιλά.

Πράσινο Σακάκι με Βάτες και Animal Print

Πράσινο Σακάκι με Βάτες και Animal Print

34,99 €

Πράσινο σακάκι με βάτες για μοντέρνα outfit όλες τις ώρες της ημέρας. Έχει λεοπάρ φόδρα και χρυσό κουμπί στο μανίκι. Κατασκευάζεται στην Ιταλία και είναι ελαστικό με κανονική φόρμα . Βγαίνει σε μέγεθος One Size και καλύπτει μεγέθη από Small έως Large. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,70 και είναι 57 κιλά.

Μπεζ Σακάκι με Βάτες και Animal Print

Μπεζ Σακάκι με Βάτες και Animal Print

34,99 €

Μπεζ σακάκι με βάτες για μοντέρνα outfit όλες τις ώρες της ημέρας. Έχει λεοπάρ φόδρα και χρυσό κουμπί στο μανίκι. Κατασκευάζεται στην Ιταλία και είναι ελαστικό με κανονική φόρμα . Βγαίνει σε μέγεθος One Size και καλύπτει μεγέθη από Small έως Large. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,70 και είναι 57 κιλά.

Μαύρο Σακάκι με Βάτες και Animal Print

Μαύρο Σακάκι με Βάτες και Animal Print

34,99 €

Μαύρο σακάκι με βάτες για μοντέρνα outfit όλες τις ώρες της ημέρας. Έχει λεοπάρ φόδρα και χρυσό κουμπί στο μανίκι. Κατασκευάζεται στην Ιταλία και είναι ελαστικό με κανονική φόρμα. Βγαίνει σε μέγεθος One Size και καλύπτει μεγέθη από Small έως Large. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,70 και είναι 57 κιλά.

Μπλε Σκούρο Oversized Σακάκι με Βάτες

Μπλε Σκούρο Oversized Σακάκι με Βάτες

39,99 € 14,99 €

Μπλε σκούρο oversized σακάκι με βάτες για μοντέρνες εμφανίσεις όλες τις ώρες της ημέρας. Κατασκευάζεται στην Ιταλία, έχει χρυσά κουμπιά και είναι ελαστικό με κανονική φόρμα. Βγαίνει σε μέγεθος One Size και καλύπτει μεγέθη από Small έως 2XL. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,70 και είναι 53 κιλά.

-25,00 €

Μπλε Ρουά Σακάκι με Βάτες και Animal...

Μπλε Ρουά Σακάκι με Βάτες και Animal Print

39,99 € 19,99 €

Μπλε ρουά σακάκι με βάτες και λεοπάρ φόδρα στα μανίκια. Ιδανική επιλογή για μοντέρνα outfit όλες τις ώρες της ημέρας. Κατασκευάζεται στην Ιταλία, έχει άνετη φόρμα και είναι ελαστικό. Βγαίνει σε μεγέθη XL/2XL και 3XL/4XL. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,71, είναι 55 κιλά και φοράει XL/2XL.

-20,00 €

Σακάκι με Animal Print και Βάτες

Σακάκι με Animal Print και Βάτες

29,99 €

Ζεβρέ σακάκι με βάτες για στιλάτες εμφανίσεις όλες τις ώρες της ημέρας και για όλες τις περιστάσεις. Παράγεται στην Ιταλία, είναι ελαστικό και έχει κανονική φόρμα. Βγαίνει σε μεγέθη από Small έως 2XL. Το μοντέλο έχει ύψος 1,71 είναι 55 κιλά και φοράει Small.