ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ

Ένα σικάτο πορτοφόλι είναι πάντα ένα πολύ χρήσιμο αξεσουάρ για όλες τις γυναίκες. Βρες Εδώ την μεγαλύτερη Συλλογή σε Πορτοφόλια..

TRENDING NOW

Φίλτρα

Δες Μόνο
Χρώμα
περισσότερα... λιγότερα
Είδος Αξεσουάρ
Πλάτος Τσάντας
Ύψος Τσάντας
Πλάτος (Πορτοφόλι)
Ύψος (Πορτοφόλι)
cm cm
Υλικό
Μοτίβο
Fashion Trends
Περίσταση
Κατασκευαστής
περισσότερα... λιγότερα
Τιμή
Φίλτρο

Categories

wlt-arg276 Orinella (brn) wlt-arg276 Orinella (brn) wlt-arg276 Orinella (brn)
  • Νέο

Καφέ Καπιτονέ Πορτοφόλι Ari Gorgio AG...

Καφέ Καπιτονέ Πορτοφόλι Ari Gorgio AG Orinella Brown

19,99 € 12,99 €

Καφέ καπιτονέ πορτοφόλι AG με σχέδιο που κλείνει με φερμουάρ. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.

-7,00 €
wlt-arg276 Orinella (rd) wlt-arg276 Orinella (rd) wlt-arg276 Orinella (rd)
  • Νέο

Κόκκινο Καπιτονέ Πορτοφόλι Ari Gorgio...

Κόκκινο Καπιτονέ Πορτοφόλι Ari Gorgio AG Orinella Red

19,99 € 12,99 €

Κόκκινο καπιτονέ πορτοφόλι AG με σχέδιο που κλείνει με φερμουάρ. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.

-7,00 €
wlt-arg276 Orinella (blk) wlt-arg276 Orinella (blk) wlt-arg276 Orinella (blk)
  • Νέο

Μαύρο Καπιτονέ Πορτοφόλι Ari Gorgio...

Μαύρο Καπιτονέ Πορτοφόλι Ari Gorgio AG Orinella Black

19,99 € 12,99 €

Μαύρο καπιτονέ πορτοφόλι AG με σχέδιο που κλείνει με φερμουάρ. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.

-7,00 €

Μαύρο Πορτοφόλι Nolah Mindy Black Silver

Μαύρο Πορτοφόλι Nolah Mindy Black Silver

26,90 €

Πορτοφόλι με λευκά σχέδια και ασημί λεπτομέρειες, Nolah Mindy Black Silver. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χαρτονομίσματα, κέρματα και κάρτες, ενώ διαθέτει και μια βοηθητική θήκη στο πίσω μέρος. Επιπλέον έρχεται με αποσπώμενο λουράκι για τον καρπό. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιήσεις το look σου. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Μπεζ Καπιτονέ Πορτοφόλι Nolah Cooper...

Μπεζ Καπιτονέ Πορτοφόλι Nolah Cooper Beige

27,90 €

Μπεζ καπιτονέ πορτοφόλι Nolah με χρυσό διακοσμητικό. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Ένα μοντέρνο και πρακτικό αξεσουάρ για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με στιλ. Έρχεται σε συσκευασία δώρου με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα.

Πράσινο Καπιτονέ Πορτοφόλι Nolah...

Πράσινο Καπιτονέ Πορτοφόλι Nolah Cooper Green

27,90 €

Πράσινο καπιτονέ πορτοφόλι Nolah με χρυσό διακοσμητικό. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Ένα μοντέρνο και πρακτικό αξεσουάρ για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με στιλ. Έρχεται σε συσκευασία δώρου με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα.

Κόκκινο Καπιτονέ Πορτοφόλι Nolah...

Κόκκινο Καπιτονέ Πορτοφόλι Nolah Cooper Red

27,90 €

Κόκκινο καπιτονέ πορτοφόλι Nolah με χρυσό διακοσμητικό. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Ένα μοντέρνο και πρακτικό αξεσουάρ για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με στιλ. Έρχεται σε συσκευασία δώρου με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα.

Πετρόλ Καπιτονέ Πορτοφόλι Nolah...

Πετρόλ Καπιτονέ Πορτοφόλι Nolah Cooper Blue

27,90 €

Πετρόλ καπιτονέ πορτοφόλι Nolah με χρυσό διακοσμητικό. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Ένα μοντέρνο και πρακτικό αξεσουάρ για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με στιλ. Έρχεται σε συσκευασία δώρου με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα.

Καπιτονέ Πορτοφόλι Nolah Klara Lime

Καπιτονέ Πορτοφόλι Nolah Klara Lime

27,90 €

Καπιτονέ πορτοφόλι στο χρώμα του lime με χρυσό logo Nolah. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Ένα μοντέρνο και πρακτικό αξεσουάρ για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με στιλ. Έρχεται σε συσκευασία δώρου με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα.

Κόκκινο Καπιτονέ Πορτοφόλι Nolah...

Κόκκινο Καπιτονέ Πορτοφόλι Nolah Klara Red

27,90 €

Κόκκινο καπιτονέ πορτοφόλι με χρυσό logo Nolah. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Ένα μοντέρνο και πρακτικό αξεσουάρ για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με στιλ. Έρχεται σε συσκευασία δώρου με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα.

Πράσινο Καπιτονέ Πορτοφόλι Nolah...

Πράσινο Καπιτονέ Πορτοφόλι Nolah Klara Green

27,90 €

Πράσινο καπιτονέ πορτοφόλι με χρυσό logo Nolah. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Ένα μοντέρνο και πρακτικό αξεσουάρ για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με στιλ. Έρχεται σε συσκευασία δώρου με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα.

Πετρόλ Καπιτονέ Πορτοφόλι Nolah Klara...

Πετρόλ Καπιτονέ Πορτοφόλι Nolah Klara Blue

27,90 €

Πετρόλ καπιτονέ πορτοφόλι με χρυσό logo Nolah. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Ένα μοντέρνο και πρακτικό αξεσουάρ για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με στιλ. Έρχεται σε συσκευασία δώρου με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα.

Μπεζ Καπιτονέ Πορτοφόλι Nolah Klara...

Μπεζ Καπιτονέ Πορτοφόλι Nolah Klara Beige

27,90 €

Μπεζ καπιτονέ πορτοφόλι με χρυσό logo Nolah. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Ένα μοντέρνο και πρακτικό αξεσουάρ για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με στιλ. Έρχεται σε συσκευασία δώρου με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα.

Μπεζ Πορτοφόλι Nolah Halo Beige

Μπεζ Πορτοφόλι Nolah Halo Beige

19,90 €

Μπεζ πορτοφόλι Nolah με τρουκς και χρυσές λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιήσεις το look σου. Έρχεται σε συσκευασία δώρου με θήκη αποθήκευσης.

Πετρόλ Πορτοφόλι Nolah Halo Blue

Πετρόλ Πορτοφόλι Nolah Halo Blue

19,90 €

Πετρόλ πορτοφόλι Nolah με τρουκς και χρυσές λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιήσεις το look σου. Έρχεται σε συσκευασία δώρου με θήκη αποθήκευσης.

Μαύρο Πορτοφόλι Nolah Halo Black

Μαύρο Πορτοφόλι Nolah Halo Black

19,90 €

Μαύρο πορτοφόλι Nolah με τρουκς και χρυσές λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιήσεις το look σου. Έρχεται σε συσκευασία δώρου με θήκη αποθήκευσης.

Μπεζ Πορτοφόλι - Τσαντάκι Κινητού με...

Μπεζ Πορτοφόλι - Τσαντάκι Κινητού με Animal Print Nolah...

24,90 €

Μπεζ κροκό πορτοφόλι - τσαντάκι κινητού Nolah με χρυσές λεπτομέρειες. Κλείνει με κούμπωμα, διαθέτει τέσσερις βοηθητικές θήκες, μία θήκη με φερμουάρ και μακρύ ρυθμιζόμενο λουράκι. Ένα στιλάτο αξεσουάρ για να μεταφέρεις μικροαντικείμενα και το κινητό σου με στιλ. Έρχεται σε συσκευασία δώρου με θήκη αποθήκευσης.

* Κατάλληλο για κινητά έως 6,5 ίντσες.

Πετρόλ Πορτοφόλι Nolah Beyhive Blue

Πετρόλ Πορτοφόλι Nolah Beyhive Blue

27,90 €

Πετρόλ πορτοφόλι Nolah με μεταλλικό διακοσμητικό και χρυσές λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιήσεις το look σου. Έρχεται σε συσκευασία δώρου με θήκη αποθήκευσης.

Χρυσό Πορτοφόλι Nolah Looney Gold

Χρυσό Πορτοφόλι Nolah Looney Gold

24,90 €

Χρυσό πορτοφόλι Nolah με χρυσές λεπτομέρειες. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιήσεις το look σου. Έρχεται σε συσκευασία δώρου με θήκη αποθήκευσης.

Πετρόλ Πορτοφόλι Nolah Looney Blue

Πετρόλ Πορτοφόλι Nolah Looney Blue

24,90 €

Πετρόλ πορτοφόλι Nolah με χρυσές λεπτομέρειες. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιήσεις το look σου. Έρχεται σε συσκευασία δώρου με θήκη αποθήκευσης.

Μαύρο Πορτοφόλι Nolah Looney Black...

Μαύρο Πορτοφόλι Nolah Looney Black Silver

24,90 €

Μαύρο πορτοφόλι Nolah με ασημί λεπτομέρειες. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιήσεις το look σου. Έρχεται σε συσκευασία δώρου με θήκη αποθήκευσης.

Μπεζ Πορτοφόλι - Τσαντάκι Κινητού...

Μπεζ Πορτοφόλι - Τσαντάκι Κινητού Nolah Despy Beige

26,90 €

Μπεζ πορτοφόλι - τσαντάκι κινητού Nolah με χρυσές λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει τέσσερις βοηθητικές θήκες και μακρύ ρυθμιζόμενο λουράκι - αλυσίδα. Ένα στιλάτο αξεσουάρ για να μεταφέρεις μικροαντικείμενα και το κινητό σου με στιλ. Έρχεται σε συσκευασία δώρου με θήκη αποθήκευσης.

* Κατάλληλο για κινητά έως 6,5 ίντσες.

Φούξια Πορτοφόλι Nolah Robyn Fuschia

Φούξια Πορτοφόλι Nolah Robyn Fuschia

27,90 €

Φούξια πορτοφόλι Nolah με τρουκς και χρυσές λεπτομέρειες. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιήσεις το look σου. Έρχεται σε συσκευασία δώρου με θήκη αποθήκευσης.

Φιστικί Πορτοφόλι Nolah Neon Light Green

Φιστικί Πορτοφόλι Nolah Neon Light Green

27,90 €

Φιστικί πορτοφόλι Nolah. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιήσεις το look σου. Έρχεται σε συσκευασία δώρου με θήκη αποθήκευσης.

Φούξια Πορτοφόλι Nolah Neon Fuschia

Φούξια Πορτοφόλι Nolah Neon Fuschia

27,90 €

Φούξια πορτοφόλι Nolah. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιήσεις το look σου. Έρχεται σε συσκευασία δώρου με θήκη αποθήκευσης.

Πράσινο Πορτοφόλι Nolah Beyhive Green

Πράσινο Πορτοφόλι Nolah Beyhive Green

27,90 €

Πράσινο πορτοφόλι Nolah με μεταλλικό διακοσμητικό και χρυσές λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιήσεις το look σου. Έρχεται σε συσκευασία δώρου με θήκη αποθήκευσης.

Φούξια Πορτοφόλι Nolah Beyhive Fuschia

Φούξια Πορτοφόλι Nolah Beyhive Fuschia

27,90 €

Φούξια πορτοφόλι Nolah με μεταλλικό διακοσμητικό και χρυσές λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιήσεις το look σου. Έρχεται σε συσκευασία δώρου με θήκη αποθήκευσης.

Λευκό Πορτοφόλι με Διακοσμητικό

Λευκό Πορτοφόλι με Διακοσμητικό

24,99 € 14,99 €

Λευκό πορτοφόλι με διακοσμητικό. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Ένα μοντέρνο και πρακτικό αξεσουάρ για όλες τις ώρες της ημέρας.

-10,00 €

Πούρο Πορτοφόλι με Διακοσμητικό

Πούρο Πορτοφόλι με Διακοσμητικό

24,99 € 14,99 €

Πούρο πορτοφόλι με διακοσμητικό. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Ένα μοντέρνο και πρακτικό αξεσουάρ για όλες τις ώρες της ημέρας.

-10,00 €