ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ

ΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Ένα σικάτο πορτοφόλι είναι πάντα ένα πολύ χρήσιμο αξεσουάρ για όλες τις γυναίκες. Βρες Εδώ την μεγαλύτερη Συλλογή σε Πορτοφόλια..

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-72 από σύνολο 193
Sandra Pink
 • Νέο

Ροζ Πορτοφόλι Nolah Sandra Pink

Τιμή 24,90 €
Ροζ πορτοφόλι Nolah με χρυσές λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιήσεις το look σου.
Sandra Red
 • Νέο

Κόκκινο Πορτοφόλι Nolah Sandra Red

Τιμή 24,90 €
Κόκκινο πορτοφόλι Nolah με χρυσές λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιήσεις το look...
Fenia Black
 • Νέο

Μαύρο Πορτοφόλι Nolah Fenia Black

Τιμή 24,90 €
Μαύρο πορτοφόλι Nolah με χρυσές λεπτομέρειες. Κλείνει με μαγνήτη, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιήσεις το look σου.
Fenia Cream
 • Νέο

Κρεμ Πορτοφόλι Nolah Fenia Cream

Τιμή 24,90 €
Κρεμ πορτοφόλι Nolah με χρυσές λεπτομέρειες. Κλείνει με μαγνήτη, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιήσεις το look σου.
Fenia Mint
 • Νέο

Πορτοφόλι στο Χρώμα της Μέντας Nolah Fenia...

Τιμή 24,90 €
Πορτοφόλι στο χρώμα της μέντας Nolah με χρυσές λεπτομέρειες. Κλείνει με μαγνήτη, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να...
Fenia Pink
 • Νέο

Ροζ Πορτοφόλι Nolah Fenia Pink

Τιμή 24,90 €
Ροζ πορτοφόλι Nolah με χρυσές λεπτομέρειες. Κλείνει με μαγνήτη, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιήσεις το look σου.
Sandra Black
 • Νέο

Μαύρο Πορτοφόλι Nolah Sandra Black

Τιμή 24,90 €
Μαύρο πορτοφόλι Nolah με χρυσές λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιήσεις το look σου.
Sandra Cream
 • Νέο

Κρεμ Πορτοφόλι Nolah Sandra Cream

Τιμή 24,90 €
Κρεμ πορτοφόλι Nolah με χρυσές λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιήσεις το look σου.
Sandra Mint
 • Νέο

Πορτοφόλι στο Χρώμα της Μέντας Nolah...

Τιμή 24,90 €
Πορτοφόλι στο χρώμα της μέντας Nolah με χρυσές λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να...
00022BH05
 • Νέο

Μπλε Καπιτονέ Πορτοφόλι με Logo Pierro...

Τιμή 38,00 €
Μπλε πορτοφόλι με logo pierro, boho σχέδιο και υφή shining diamond. Διαθέτει χώρισμα στη μέση με φερμουάρ και θέσεις για κάρτες. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.
00022BH04
 • Νέο

Camel Πορτοφόλι με Logo Pierro 00022BH04

Τιμή 38,00 €
Camel πορτοφόλι με logo pierro, boho σχέδιο και υφή shining diamond. Διαθέτει χώρισμα στη μέση με φερμουάρ και θέσεις για κάρτες. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.

Λευκό Πορτοφόλι με Κούμπωμα

Τιμή 10,99 €
Λευκό Πορτοφόλι με Ρίγα στο Κούμπωμα, Διαθέτει Πολλές Θήκες, Απαραίτητο Αξεσουάρ για να Τελειοποιείς Κάθε σου Look.
wlt-t143lh (prpl)
 • Μειωμένη τιμή

Μωβ Δερμάτινο Πορτοφόλι με Κούμπωμα

Κανονική τιμή 24,99 € -7,00 € Τιμή 17,99 €
Μωβ πορτοφόλι που κλείνει με κούμπωμα. Κατασκευάζεται από γνήσιο δέρμα υψηλής ποιότητας, διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς...
wlt-t143lh (dylw)
 • Μειωμένη τιμή

Μουσταρδί Δερμάτινο Πορτοφόλι με Κούμπωμα

Κανονική τιμή 24,99 € -7,00 € Τιμή 17,99 €
Μουσταρδί πορτοφόλι που κλείνει με κούμπωμα. Κατασκευάζεται από γνήσιο δέρμα υψηλής ποιότητας, διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να...
wlt-t143lh (blk)
 • Μειωμένη τιμή

Μαύρο Δερμάτινο Πορτοφόλι με Κούμπωμα

Κανονική τιμή 24,99 € -7,00 € Τιμή 17,99 €
Μαύρο πορτοφόλι που κλείνει με κούμπωμα. Κατασκευάζεται από γνήσιο δέρμα υψηλής ποιότητας, διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς...
wlt-chdj810-2 (pnk)
 • Μειωμένη τιμή

Ροζ Πορτοφόλι με Φερμουάρ και Prints

Κανονική τιμή 19,99 € -4,00 € Τιμή 15,99 €
Ροζ πορτοφόλι με prints που κλείνει με φερμουάρ. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.
wlt-chdj810-2 (lprpl)
 • Μειωμένη τιμή

Λιλά Πορτοφόλι με Φερμουάρ και Prints

Κανονική τιμή 19,99 € -4,00 € Τιμή 15,99 €
Λιλά πορτοφόλι με prints που κλείνει με φερμουάρ. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.
wlt-chdj810-2 (blk)
 • Μειωμένη τιμή

Μαύρο Πορτοφόλι με Φερμουάρ και Prints

Κανονική τιμή 19,99 € -4,00 € Τιμή 15,99 €
Μαύρο πορτοφόλι με prints που κλείνει με φερμουάρ. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.
wlt-chdj810-2 (rd)
 • Μειωμένη τιμή

Κόκκινο Πορτοφόλι με Φερμουάρ και Prints

Κανονική τιμή 19,99 € -4,00 € Τιμή 15,99 €
Κόκκινο πορτοφόλι με prints που κλείνει με φερμουάρ. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.

Καφέ Πορτοφόλι David Jones P109-510 D. Brown

Τιμή 15,99 €
Καφέ πορτοφόλι David Jones με φερμουάρ και prints. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.

Μπεζ Πορτοφόλι David Jones P109-510 Beige

Τιμή 15,99 €
Μπεζ πορτοφόλι David Jones με φερμουάρ και prints. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.

Μαύρο Πορτοφόλι David Jones P109-510 Black

Τιμή 15,99 €
Μαύρο πορτοφόλι David Jones με φερμουάρ και prints. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.

Κόκκινο Πορτοφόλι Nolah Lora Fucshia

Τιμή 19,90 €
Κόκκινο πορτοφόλι Nolah με χρυσές λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιήσεις το look...
Chantal CFH 91072 Taupe
 • Μειωμένη τιμή

Πούρο Πορτοφόλι Chantal CFH 91072 Taupe

Κανονική τιμή 24,99 € -5,00 € Τιμή 19,99 €
Πούρο πορτοφόλι Chantal που κλείνει με φερμουάρ. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.
Chantal CFH 91072 Black
 • Μειωμένη τιμή

Μαύρο Πορτοφόλι Chantal CFH 91072 Black

Κανονική τιμή 24,99 € -5,00 € Τιμή 19,99 €
Μαύρο πορτοφόλι Chantal που κλείνει με φερμουάρ. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.

Nude Πορτοφόλι με Κούμπωμα

Τιμή 16,99 €
Nude πορτοφόλι με σχέδιο που κλείνει με κούμπωμα. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.

Μαύρο Πορτοφόλι με Κούμπωμα

Τιμή 16,99 €
Μαύρο πορτοφόλι με σχέδιο που κλείνει με κούμπωμα. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.

Μαύρο Πορτοφόλι David Jones P110-510 Black

Τιμή 19,99 €
Μαύρο πορτοφόλι David Jones με φερμουάρ. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.
wlt-7178 (rd)
 • Μειωμένη τιμή

Κόκκινο Πορτοφόλι - Τσαντάκι με Φερμουάρ

Κανονική τιμή 19,99 € -5,00 € Τιμή 14,99 €
Κόκκινο πορτοφόλι - τσαντάκι που κλείνει με φερμουάρ. Διαθέτει αποσπώμενο λουράκι για να φορεθεί χιαστί, πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να...
wlt-f1305 (krblk)
 • Μειωμένη τιμή

Μαύρο Πορτοφόλι με Φερμουάρ

Κανονική τιμή 19,99 € -4,00 € Τιμή 15,99 €
Μαύρο πορτοφόλι που κλείνει με φερμουάρ. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.
wlt-fld5093 (bg)
 • Μειωμένη τιμή

Μπεζ Ψάθινο Πορτοφόλι με Φερμουάρ

Κανονική τιμή 17,99 € -4,00 € Τιμή 13,99 €
Μπεζ ψάθινο πορτοφόλι που κλείνει με φερμουάρ. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.

Μαύρο Πορτοφόλι David Jones P113-510 Black

Τιμή 19,99 €
Μαύρο πορτοφόλι David Jones με φερμουάρ. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.

Κόκκινο Πορτοφόλι David Jones P113-510 Red

Τιμή 19,99 €
Κόκκινο πορτοφόλι David Jones με φερμουάρ. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.

Μπορντό Πορτοφόλι David Jones P110-510...

Τιμή 19,99 €
Μπορντό πορτοφόλι David Jones με φερμουάρ. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.
wlt-7178 (blk)
 • Μειωμένη τιμή

Μαύρο Πορτοφόλι - Τσαντάκι με Φερμουάρ

Κανονική τιμή 19,99 € -5,00 € Τιμή 14,99 €
Μαύρο πορτοφόλι - τσαντάκι που κλείνει με φερμουάρ. Διαθέτει αποσπώμενο λουράκι για να φορεθεί χιαστί, πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να...

Μαύρο Πορτοφόλι με Φερμουάρ και Σχέδιο

Τιμή 14,99 €
Μαύρο πορτοφόλι με σχέδιο που κλείνει με φερμουάρ. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.

Blue Gray Πορτοφόλι με Φερμουάρ και Σχέδιο

Τιμή 14,99 €
Blue gray πορτοφόλι με σχέδιο που κλείνει με φερμουάρ. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.

Καφέ Πορτοφόλι με Φερμουάρ και Σχέδιο

Τιμή 14,99 €
Καφέ πορτοφόλι με σχέδιο που κλείνει με φερμουάρ. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.

Camel Πορτοφόλι με Φερμουάρ και Σχέδιο

Τιμή 14,99 €
Camel πορτοφόλι με σχέδιο που κλείνει με φερμουάρ. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.

Μπλε Σκούρο Πορτοφόλι με Φερμουάρ και Σχέδιο

Τιμή 14,99 €
Μπλε σκούρο πορτοφόλι με σχέδιο που κλείνει με φερμουάρ. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.

Φούξια Πορτοφόλι με Φερμουάρ και Σχέδιο

Τιμή 14,99 €
Φούξια πορτοφόλι με σχέδιο που κλείνει με φερμουάρ. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.
wlt-dfx1999-2 (dylw)
 • Μειωμένη τιμή

Μουσταρδί Πορτοφόλι με Φερμουάρ

Κανονική τιμή 17,99 € -4,00 € Τιμή 13,99 €
Μουσταρδί πορτοφόλι που κλείνει με φερμουάρ. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.
wlt-yq4783 (krbrd)
 • Μειωμένη τιμή

Μπορντό Πορτοφόλι με Φερμουάρ

Κανονική τιμή 17,99 € -4,00 € Τιμή 13,99 €
Μπορντό πορτοφόλι που κλείνει με φερμουάρ. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.
wlt-yq4783 (krblk)
 • Μειωμένη τιμή

Μαύρο Πορτοφόλι με Φερμουάρ

Κανονική τιμή 17,99 € -4,00 € Τιμή 13,99 €
Μαύρο πορτοφόλι που κλείνει με φερμουάρ. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.
wlt-fld5104 (brd)
 • Μειωμένη τιμή

Μπορντό Πορτοφόλι με Φερμουάρ

Κανονική τιμή 17,99 € -4,00 € Τιμή 13,99 €
Μπορντό πορτοφόλι που κλείνει με φερμουάρ. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.
wlt-fld5104 (gry)
 • Μειωμένη τιμή

Ανθρακί Πορτοφόλι με Φερμουάρ

Κανονική τιμή 17,99 € -4,00 € Τιμή 13,99 €
Ανθρακί πορτοφόλι που κλείνει με φερμουάρ. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.
wlt-fld5104 (blk)
 • Μειωμένη τιμή

Μαύρο Πορτοφόλι με Φερμουάρ

Κανονική τιμή 17,99 € -4,00 € Τιμή 13,99 €
Μαύρο πορτοφόλι που κλείνει με φερμουάρ. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.
wlt-yq4778 (brd)
 • Μειωμένη τιμή

Μπορντό Καπιτονέ Πορτοφόλι με Φερμουάρ

Κανονική τιμή 17,99 € -4,00 € Τιμή 13,99 €
Μπορντό καπιτονέ πορτοφόλι που κλείνει με φερμουάρ. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.
wlt-yq4778 (gld)
 • Μειωμένη τιμή

Brown Gold Καπιτονέ Πορτοφόλι με Φερμουάρ

Κανονική τιμή 17,99 € -4,00 € Τιμή 13,99 €
Brown gold καπιτονέ πορτοφόλι που κλείνει με φερμουάρ. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.
wlt-yq4778 (blk)
 • Μειωμένη τιμή

Μαύρο Καπιτονέ Πορτοφόλι με Φερμουάρ

Κανονική τιμή 17,99 € -4,00 € Τιμή 13,99 €
Μαύρο καπιτονέ πορτοφόλι που κλείνει με φερμουάρ. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.
wlt-dfx1890-2 (blk)
 • Μειωμένη τιμή

Μαύρο Πορτοφόλι με Φερμουάρ

Κανονική τιμή 17,99 € -4,00 € Τιμή 13,99 €
Μαύρο πορτοφόλι που κλείνει με φερμουάρ. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.
wlt-dfx3097-2 (blk)
 • Μειωμένη τιμή

Μαύρο Πορτοφόλι με Φερμουάρ

Κανονική τιμή 17,99 € -4,00 € Τιμή 13,99 €
Μαύρο πορτοφόλι που κλείνει με φερμουάρ. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.
Μπορντό Καπιτονέ Πορτοφόλι...
 • Μειωμένη τιμή

Μπορντό Καπιτονέ Πορτοφόλι με Logo Pierro...

Κανονική τιμή 38,00 € -20% Τιμή 30,40 €
Μπορντό καπιτονέ πορτοφόλι με logo pierro. Διαθέτει χώρισμα στη μέση με φερμουάρ και θέσεις για κάρτες. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.
00022KPT11
 • Μειωμένη τιμή

Camel Καπιτονέ Πορτοφόλι με Logo Pierro...

Κανονική τιμή 38,00 € -20% Τιμή 30,40 €
Camel καπιτονέ πορτοφόλι με logo pierro. Διαθέτει χώρισμα στη μέση με φερμουάρ και θέσεις για κάρτες. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.

Μαύρο Καπιτονέ Πορτοφόλι με Logo Pierro...

Τιμή 38,00 €
Μαύρο καπιτονέ πορτοφόλι με logo pierro. Διαθέτει χώρισμα στη μέση με φερμουάρ και θέσεις για κάρτες. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.
00022DL55
 • Μειωμένη τιμή

Χακί Πορτοφόλι με Logo Pierro 00022DL55

Κανονική τιμή 38,00 € -20% Τιμή 30,40 €
Χακί πορτοφόλι με logo pierro. Διαθέτει χώρισμα στη μέση με φερμουάρ και θέσεις για κάρτες. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.
00022DL06
 • Μειωμένη τιμή

Πούρο Πορτοφόλι με Logo Pierro 00022DL06

Κανονική τιμή 38,00 € -20% Τιμή 30,40 €
Πούρο πορτοφόλι με logo pierro. Διαθέτει χώρισμα στη μέση με φερμουάρ και θέσεις για κάρτες. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.
wlt-ccw17-3 (blgry)
 • Μειωμένη τιμή

Blue/Gray Πορτοφόλι με Φερμουάρ Coveri...

Κανονική τιμή 19,99 € -4,00 € Τιμή 15,99 €
Blue/Gray πορτοφόλι που κλείνει με φερμουάρ. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.
wlt-ccw17-3 (blk)
 • Μειωμένη τιμή

Μαύρο Πορτοφόλι με Φερμουάρ Coveri...

Κανονική τιμή 19,99 € -4,00 € Τιμή 15,99 €
Μαύρο πορτοφόλι που κλείνει με φερμουάρ. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.
Skylar Red
 • Μειωμένη τιμή

Κόκκινο Πορτοφόλι Nolah Skylar Red

Κανονική τιμή 19,90 € -10% Τιμή 17,91 €
Κόκκινο πορτοφόλι Nolah με χρυσές λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιήσεις το look...
Skylar Black
 • Μειωμένη τιμή

Μαύρο Πορτοφόλι Nolah Skylar Black

Κανονική τιμή 19,90 € -10% Τιμή 17,91 €
Μαύρο πορτοφόλι Nolah με χρυσές λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιήσεις το look σου.
Skylar Cream
 • Μειωμένη τιμή

Κρεμ Πορτοφόλι Nolah Skylar Cream

Κανονική τιμή 19,90 € -10% Τιμή 17,91 €
Κρεμ πορτοφόλι Nolah με χρυσές λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιήσεις το look σου.
wlt-ccw03 (krmd)
 • Μειωμένη τιμή

Κεραμιδί Πορτοφόλι με Φερμουάρ

Κανονική τιμή 22,99 € -7,00 € Τιμή 15,99 €
Κεραμιδί πορτοφόλι που κλείνει με φερμουάρ. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.
wlt-ccw03 (blk)
 • Μειωμένη τιμή

Μαύρο Πορτοφόλι με Φερμουάρ

Κανονική τιμή 22,99 € -7,00 € Τιμή 15,99 €
Μαύρο πορτοφόλι που κλείνει με φερμουάρ. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.
wlt-55180 (tp)
 • Μειωμένη τιμή

Πούρο Πορτοφόλι με Φερμουάρ

Κανονική τιμή 19,99 € -6,00 € Τιμή 13,99 €
Πούρο πορτοφόλι που κλείνει με φερμουάρ. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.
wlt-55180 (cml)
 • Μειωμένη τιμή

Camel Πορτοφόλι με Φερμουάρ

Κανονική τιμή 19,99 € -6,00 € Τιμή 13,99 €
Camel πορτοφόλι που κλείνει με φερμουάρ. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.
wlt-55180 (blk)
 • Μειωμένη τιμή

Μαύρο Πορτοφόλι με Φερμουάρ

Κανονική τιμή 19,99 € -6,00 € Τιμή 13,99 €
Μαύρο πορτοφόλι που κλείνει με φερμουάρ. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.
wlt-c056 (ylw)
 • Μειωμένη τιμή

Κίτρινο Πορτοφόλι με Κούμπωμα

Κανονική τιμή 19,99 € -6,00 € Τιμή 13,99 €
Κίτρινο πορτοφόλι που κλείνει με μαγνήτη. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.
wlt-c056 (wht)
 • Μειωμένη τιμή

Λευκό Πορτοφόλι με Κούμπωμα

Κανονική τιμή 19,99 € -6,00 € Τιμή 13,99 €
Λευκό πορτοφόλι που κλείνει με μαγνήτη. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.
wlt-c056 (pnk)
 • Μειωμένη τιμή

Ροζ Πορτοφόλι με Κούμπωμα

Κανονική τιμή 19,99 € -6,00 € Τιμή 13,99 €
Ροζ πορτοφόλι που κλείνει με μαγνήτη. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.
wlt-c056 (lgry)
 • Μειωμένη τιμή

Γκρι Πορτοφόλι με Κούμπωμα

Κανονική τιμή 19,99 € -6,00 € Τιμή 13,99 €
Γκρι πορτοφόλι που κλείνει με μαγνήτη. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.
wlt-c056 (dbl)
 • Μειωμένη τιμή

Μπλε Σκούρο Πορτοφόλι με Κούμπωμα

Κανονική τιμή 19,99 € -6,00 € Τιμή 13,99 €
Μπλε σκούρο πορτοφόλι που κλείνει με μαγνήτη. Διαθέτει πολλές θήκες για χρήματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιείς κάθε σου look.

Φιλτράρισμα κατά

Χρώμα
more... less
Είδος Αξεσουάρ
more... less
Πλάτος (Πορτοφόλι)
9 22
Ύψος (Πορτοφόλι)
9 cm 12 cm
Υλικό
more... less
Μοτίβο
more... less
Fashion Trends
more... less
Περίσταση
more... less
Κατασκευαστής
more... less
Τιμή
6 38
Χρειάζεστε βοήθεια; ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ