Τον Οκτώβριο του 2012 μία ομάδα από νέους ανθρώπους πήραμε την απόφαση να φτιάξουμε ένα νέο χώρο που θα φιλοξενούσε μέσα από τα μάτια μας ότι πιο μοδάτο και φρέσκο υπάρχει στο γυναικείο υπόδημα! Έχοντας παρακαταθήκη την εμπειρία που διαθέτουμε από τον χώρο της κατασκευής φτιάξαμε ένα κράμα από δεκάδες ελληνικές βιοτεχνίες αλλά και διεθνώς αναγνωρισμένα brands με σκοπό να δώσουμε πινελιές στο στυλ σας χωρίς να σπαταλήσετε μία μικρή περιουσία!

Ο ανταγωνισμός στην εποχή μας μεγάλος, αλλά καταφέραμε να πετύχουμε την συνταγή της επιτυχίας! Η καλύτερη αναλογία ποιότητας-τιμής αλλά και ενημερωμένου προϊόντος είναι το κύριο μέλημα μας...στον χώρο που φτιάξαμε για εσάς στο κέντρο της Ν.Σμύρνης υπάρχουν άνθρωποι εξειδικευμένοι στη μόδα, πρόθυμοι να σας ακούσουν και να σας βοηθήσουν να καλύψετε όλες τις ανάγκες σας!

Δραστηριοποιηθήκαμε παράλληλα στον χώρο της ηλεκτρονικής πώλησης δίνοντας έμφαση στον χώρο των social media όπου φτιάξαμε μία κοινότητα μόδας παντού αναγνωρισμένη, με χιλιάδες πιστούς θαυμαστές!

Στο νέο μας e-shop έχουμε δώσει όλη μας την διάθεση και εμπειρία για να έχετε μία εύκολη πλοήγηση και να βρείτε άμεσα αυτό που πραγματικά ψάχνετε. Παράλληλα σας κάνουμε προτάσεις για ένα πλήρες fashion look που θα σας απογειώσει!!!