ΜΠΛΟΥΖΟΦΟΡΕΜΑΤΑ

Η μεγαλύτερη συλλογή σε μπλουζοφορέματα βρίσκεται εδώ. Μπλουζοφορμέματα πλεκτά, φούτερ και με στάμπες στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Φίλτρα

Δες Μόνο
Χρώμα
Μεγεθος
Είδος Ρούχου
Μανίκι
Μοτίβο
Collection
Περίσταση
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ
Τιμή
Φίλτρο

Categories

Ριγέ Φόρεμα με Ζώνη

Ριγέ Φόρεμα με Ζώνη

29,99 €

Ριγέ φόρεμα στις αποχρώσεις του μαύρου και του λευκού. Τέλεια επιλογή για στιλάτα look όλες τις ώρες της ημέρας. Έρχεται με σετ ζώνη ματ και έχει σατέν όψη. Ένα μοντέρνο ρούχο που μπορεί να φορεθεί και σαν Oversized πουκάμισο. Βγαίνει σε μέγεθος One Size και καλύπτει μεγέθη από Small έως 2XL. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,70 και είναι 53 κιλά.

Ριγέ Φόρεμα με Ζώνη

Ριγέ Φόρεμα με Ζώνη

29,99 €

Ριγέ φόρεμα στις αποχρώσεις του μπλε-γκρι και του λευκού. Τέλεια επιλογή για στιλάτα look όλες τις ώρες της ημέρας. Έρχεται με σετ ζώνη ματ και έχει σατέν όψη. Ένα μοντέρνο ρούχο που μπορεί να φορεθεί και σαν Oversized πουκάμισο. Βγαίνει σε μέγεθος One Size και καλύπτει μεγέθη από Small έως 2XL. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,70 και είναι 53 κιλά.

Ριγέ Φόρεμα με Ζώνη

Ριγέ Φόρεμα με Ζώνη

29,99 €

Ριγέ φόρεμα στις αποχρώσεις του μπλε και του λευκού. Τέλεια επιλογή για στιλάτα look όλες τις ώρες της ημέρας. Έρχεται με σετ ζώνη ματ και έχει σατέν όψη. Ένα μοντέρνο ρούχο που μπορεί να φορεθεί και σαν Oversized πουκάμισο. Βγαίνει σε μέγεθος One Size και καλύπτει μεγέθη από Small έως 2XL. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,70 και είναι 53 κιλά.

Μαύρη Μεταλλιζέ Oversized Πουκαμίσα

Μαύρη Μεταλλιζέ Oversized Πουκαμίσα

39,99 € 31,99 €

Μαύρη μεταλλιζέ oversized πουκαμίσα με χρυσές λεπτομέρειες. Τέλεια επιλογή για στιλάτα look όλες τις ώρες της ημέρας. Βγαίνει σε μέγεθος One Size και καλύπτει μεγέθη από Small έως 2XL. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,70 και είναι 57 κιλά.

-20%