ΖΩΝΕΣ

Βρες εδώ τη μεγαλύτερη συλλογή σε Γυναικείες Ζώνες από τη νέα μας Collection. Ζώνες με μεταλλική αγκράφα, ζώνες με διπλή αγκράφα, ζώνες πλεκτές, ζώνες με animal prints σε πολλά χρώματα και super χαμηλές τιμές.

Φίλτρα

Δες Μόνο
Χρώμα
περισσότερα... λιγότερα
Μεγεθος
Μέγεθος
Είδος Αξεσουάρ
Υλικό
Μοτίβο
Fashion Trends
Collection
Περίσταση
Κατασκευαστής
περισσότερα... λιγότερα
Τιμή
Φίλτρο

Categories

00123PM11
  • Νέο

Camel Ζώνη με Prints Pierro Sandor...

Camel Ζώνη με Prints Pierro Sandor Monogram 00123PM11

19,00 €

Camel ζώνη με prints από την Monogram Limited Edition Collection της εταιρείας Pierro. Υπέροχη ζώνη ελληνικής κατασκευής με ασημί μεταλλικά στοιχεία για να τη συνδυάσεις ιδανικά με μία τσάντα από την ίδια σειρά και να δημιουργήσεις μοντέρνα outfit.

00123PM30
  • Νέο

Λευκή Ζώνη με Prints Pierro Sandor...

Λευκή Ζώνη με Prints Pierro Sandor Monogram 00123PM30

19,00 €

Λευκή ζώνη με prints από την Monogram Limited Edition Collection της εταιρείας Pierro. Υπέροχη ζώνη ελληνικής κατασκευής με ασημί μεταλλικά στοιχεία για να τη συνδυάσεις ιδανικά με μία τσάντα από την ίδια σειρά και να δημιουργήσεις μοντέρνα outfit.

00123PM04
  • Νέο

Μπεζ Ζώνη με Prints Pierro Sandor...

Μπεζ Ζώνη με Prints Pierro Sandor Monogram 00123PM04

19,00 €

Μπεζ ζώνη με prints από την Monogram Limited Edition Collection της εταιρείας Pierro. Υπέροχη ζώνη ελληνικής κατασκευής με χρυσά μεταλλικά στοιχεία για να τη συνδυάσεις ιδανικά με μία τσάντα από την ίδια σειρά και να δημιουργήσεις μοντέρνα outfit.

00123PM01
  • Νέο

Μαύρη Ζώνη με Prints Pierro Sandor...

Μαύρη Ζώνη με Prints Pierro Sandor Monogram 00123PM01

19,00 €

Μαύρη ζώνη με prints από την Monogram Limited Edition Collection της εταιρείας Pierro. Υπέροχη ζώνη ελληνικής κατασκευής με ασημί μεταλλικά στοιχεία για να τη συνδυάσεις ιδανικά με μία τσάντα από την ίδια σειρά και να δημιουργήσεις μοντέρνα outfit.