ΓΟΒΕΣ

Τα καλύτερα σχέδια απ τις πιο στυλάτες και άνετες γόβες της νέας Collection μόνο στο Silia D. Κάνε δικές σου τις καλύτερες Ελληνικής κατασκευής Γόβες για τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις σου..

TRENDING NOW

Φίλτρα

Δες Μόνο
Χρώμα
περισσότερα... λιγότερα
Μέγεθος
Τύπος Παπουτσιού
Ύψος Τακουνιού - Σόλας
Φιάπα (ύψος)
cm cm
Υλικό
Fashion Trends
Collection
Περίσταση
Κατασκευαστής
περισσότερα... λιγότερα
Τιμή
Φίλτρο

Categories

sib-617 (mblk) sib-617 (mblk) sib-617 (mblk)
  • Νέο

Μαύρα Ψηλοτάκουνα Loafer

Μαύρα Ψηλοτάκουνα Loafer

59,99 € 39,99 €

Μαύρα loafer για να εντυπωσιάζεις σε όλες σου τις εμφανίσεις. Κατασκευάζονται στην Ελλάδα, διαθέτουν τακούνι ύψους 8 εκατοστών, έχουν κανονική φόρμα και προσφέρουν πολύ άνετο και σταθερό πάτημα. Ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας.

-20,00 €
sib-620 (slblk) sib-620 (slblk) sib-620 (slblk)
  • Νέο

Μαύρα Λουστρίνι Ψηλοτάκουνα Loafer

Μαύρα Λουστρίνι Ψηλοτάκουνα Loafer

39,99 €

Μαύρα λουστρίνι loafer για να εντυπωσιάζεις σε όλες σου τις εμφανίσεις. Κατασκευάζονται στην Ελλάδα, διαθέτουν τακούνι ύψους 8 εκατοστών, έχουν κανονική φόρμα και προσφέρουν πολύ άνετο και σταθερό πάτημα. Ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας.

sib-962 (stnblk) sib-962 (stnblk) sib-962 (stnblk)
  • Νέο

Μαύρη Σατέν Γόβα

Μαύρη Σατέν Γόβα

49,99 € 29,99 €

Μαύρη σατέν γόβα, το απόλυτο trend της φετινής collection! Τέλεια επιλογή για μοντέρνα outfits που θα κλέψουν τις εντυπώσεις! Κατασκευάζεται στην Ελλάδα, διαθέτει τακούνι ύψους 11 εκατοστών και η φόρμα του είναι κανονική.

-20,00 €
sib-950 (stnblk) sib-950 (stnblk) sib-950 (stnblk)
  • Νέο

Μαύρη Σατέν Μυτερή Γόβα

Μαύρη Σατέν Μυτερή Γόβα

49,99 € 29,99 €

Μαύρη σατέν μυτερή γόβα για να εντυπωσιάζεις πάντα στις εμφανίσεις σου. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα, διαθέτει τακούνι ύψους 10 εκατοστών, έχει δερμάτινο πάτο, κανονική φόρμα και προσφέρει σταθερό πάτημα.

-20,00 €

Μαύρη Σατέν Γόβα με Λουράκι

Μαύρη Σατέν Γόβα με Λουράκι

79,99 € 49,99 €

Μαύρη σατέν γόβα με λουράκι, το απόλυτο trend της φετινής collection! Τέλεια επιλογή για μοντέρνα outfits που θα κλέψουν τις εντυπώσεις! Κατασκευάζεται στην Ελλάδα, διαθέτει τακούνι ύψους 10 εκατοστών, φιάπα ύψους 2 εκατοστών και δερμάτινο πάτο. Η φόρμα της είναι κανονική και προσφέρει άνετο πάτημα.

-30,00 €

Φούξια Σατέν Μυτερή Γόβα με Λουράκι

Φούξια Σατέν Μυτερή Γόβα με Λουράκι

79,99 € 49,99 €

Φούξια σατέν μυτερή γόβα με λουράκι, το απόλυτο trend της φετινής collection! Τέλεια επιλογή για μοντέρνα outfits που θα κλέψουν τις εντυπώσεις! Κατασκευάζεται στην Ελλάδα, διαθέτει τακούνι ύψους 10 εκατοστών και δερμάτινο πάτο. Η φόρμα της είναι κανονική και προσφέρει άνετο πάτημα.

-30,00 €

Μαύρη Γόβα με Λουράκι

Μαύρη Γόβα με Λουράκι

79,99 € 49,99 €

Μαύρη γόβα με λουράκι, το απόλυτο trend της φετινής collection! Τέλεια επιλογή για μοντέρνα outfits που θα κλέψουν τις εντυπώσεις! Κατασκευάζεται στην Ελλάδα, διαθέτει τακούνι ύψους 10 εκατοστών, φιάπα ύψους 2 εκατοστών και δερμάτινο πάτο. Η φόρμα της είναι κανονική και προσφέρει άνετο πάτημα.

-30,00 €

Μαύρη Σατέν Μυτερή Γόβα με Λουράκι

Μαύρη Σατέν Μυτερή Γόβα με Λουράκι

79,99 € 49,99 €

Μαύρη σατέν μυτερή γόβα με λουράκι, το απόλυτο trend της φετινής collection! Τέλεια επιλογή για μοντέρνα outfits που θα κλέψουν τις εντυπώσεις! Κατασκευάζεται στην Ελλάδα, διαθέτει τακούνι ύψους 10 εκατοστών και δερμάτινο πάτο. Η φόρμα της είναι κανονική και προσφέρει άνετο πάτημα.

-30,00 €

Μαύρη Σουέτ Μυτερή Γόβα

Μαύρη Σουέτ Μυτερή Γόβα

54,99 € 49,99 €

Μαύρη σουέτ μυτερή γόβα, το απόλυτο trend της φετινής collection! Τέλεια επιλογή για μοντέρνα outfits που θα κλέψουν τις εντυπώσεις! Κατασκευάζεται στην Ελλάδα, διαθέτει τακούνι ύψους 9 εκατοστών και δερμάτινο πάτο. Η φόρμα της είναι κανονική και προσφέρει άνετο πάτημα.

-5,00 €

Μαύρη Μυτερή Γόβα

Μαύρη Μυτερή Γόβα

54,99 € 49,99 €

Μαύρη μυτερή γόβα, το απόλυτο trend της φετινής collection! Τέλεια επιλογή για μοντέρνα outfits που θα κλέψουν τις εντυπώσεις! Κατασκευάζεται στην Ελλάδα, διαθέτει τακούνι ύψους 9 εκατοστών και δερμάτινο πάτο. Η φόρμα της είναι κανονική και προσφέρει άνετο πάτημα.

-5,00 €

Κυπαρισσί Σατέν Μυτερή Γόβα με Λουράκι

Κυπαρισσί Σατέν Μυτερή Γόβα με Λουράκι

59,99 € 49,99 €

Κυπαρισσί σατέν μυτερή γόβα με λουράκι, το απόλυτο trend της φετινής collection! Τέλεια επιλογή για μοντέρνα outfits που θα κλέψουν τις εντυπώσεις! Κατασκευάζεται στην Ελλάδα, διαθέτει τακούνι ύψους 6 εκατοστών και δερμάτινο πάτο. Είναι ανοιχτή στο πίσω μέρος, η φόρμα της είναι κανονική και προσφέρει άνετο πάτημα.

-10,00 €

Μαύρη Σατέν Μυτερή Γόβα με Λουράκι

Μαύρη Σατέν Μυτερή Γόβα με Λουράκι

59,99 € 49,99 €

Μαύρη σατέν μυτερή γόβα με λουράκι, το απόλυτο trend της φετινής collection! Τέλεια επιλογή για μοντέρνα outfits που θα κλέψουν τις εντυπώσεις! Κατασκευάζεται στην Ελλάδα, διαθέτει τακούνι ύψους 6 εκατοστών και δερμάτινο πάτο. Είναι ανοιχτή στο πίσω μέρος, η φόρμα της είναι κανονική και προσφέρει άνετο πάτημα.

-10,00 €

Camel Μυτερή Γόβα

Camel Μυτερή Γόβα

54,99 € 49,99 €

Camel μυτερή γόβα, το απόλυτο trend της φετινής collection! Τέλεια επιλογή για μοντέρνα outfits που θα κλέψουν τις εντυπώσεις! Κατασκευάζεται στην Ελλάδα, διαθέτει τακούνι ύψους 11 εκατοστών και δερμάτινο πάτο. Η φόρμα της είναι κανονική και προσφέρει άνετο πάτημα.

-5,00 €

Μαύρη Μυτερή Γόβα

Μαύρη Μυτερή Γόβα

54,99 € 49,99 €

Μαύρη μυτερή γόβα, το απόλυτο trend της φετινής collection! Τέλεια επιλογή για μοντέρνα outfits που θα κλέψουν τις εντυπώσεις! Κατασκευάζεται στην Ελλάδα, διαθέτει τακούνι ύψους 11 εκατοστών και δερμάτινο πάτο. Η φόρμα της είναι κανονική και προσφέρει άνετο πάτημα.

-5,00 €

Μπορντό Λουστρίνι Γόβα με Λουράκι

Μπορντό Λουστρίνι Γόβα με Λουράκι

59,99 € 49,99 €

Μπορντό λουστρίνι γόβα με λουράκι, το απόλυτο trend της φετινής collection! Τέλεια επιλογή για μοντέρνα outfits που θα κλέψουν τις εντυπώσεις! Κατασκευάζεται στην Ελλάδα, διαθέτει χοντρό τακούνι ύψους 6 εκατοστών και δερμάτινο πάτο. Δένει στον αστράγαλο και η φόρμα της είναι κανονική.

-10,00 €

Μαύρη Λουστρίνι Γόβα με Λουράκι

Μαύρη Λουστρίνι Γόβα με Λουράκι

59,99 € 49,99 €

Μαύρη λουστρίνι γόβα με λουράκι, το απόλυτο trend της φετινής collection! Τέλεια επιλογή για μοντέρνα outfits που θα κλέψουν τις εντυπώσεις! Κατασκευάζεται στην Ελλάδα, διαθέτει χοντρό τακούνι ύψους 6 εκατοστών και δερμάτινο πάτο. Δένει στον αστράγαλο και η φόρμα της είναι κανονική.

-10,00 €

Μαύρη Γόβα με Λουράκι

Μαύρη Γόβα με Λουράκι

59,99 € 49,99 €

Μαύρη γόβα με λουράκι, το απόλυτο trend της φετινής collection! Τέλεια επιλογή για μοντέρνα outfits που θα κλέψουν τις εντυπώσεις! Κατασκευάζεται στην Ελλάδα, διαθέτει χοντρό τακούνι ύψους 6 εκατοστών και δερμάτινο πάτο. Δένει στον αστράγαλο και η φόρμα της είναι κανονική.

-10,00 €

Nude Γόβα με Λουράκι

Nude Γόβα με Λουράκι

59,99 € 49,99 €

Nude γόβα με λουράκι, το απόλυτο trend της φετινής collection! Τέλεια επιλογή για μοντέρνα outfits που θα κλέψουν τις εντυπώσεις! Κατασκευάζεται στην Ελλάδα, διαθέτει χοντρό τακούνι ύψους 9 εκατοστών, δένει στον αστράγαλο και η φόρμα της είναι κανονική.

-10,00 €

Μαύρη Δερμάτινη Γόβα Tamaris...

Μαύρη Δερμάτινη Γόβα Tamaris 1-22446-41 001 Black

79,95 €

Μαύρη γόβα Tamaris με χοντρό τακούνι ύψους 6 εκατοστών, ιδανική για όλες τις εμφανίσεις. Κατασκευάζεται από δέρμα υψηλής ποιότητας, έχει κανονική φόρμα και προσφέρει πολύ άνετο πάτημα καθώς διαθέτει τεχνολογίες Touch-It, Antislide, Antishokk, Leather Sock και Comfort Lining. 

Μαύρη Δερμάτινη Γόβα Tamaris...

Μαύρη Δερμάτινη Γόβα Tamaris 1-22410-41 001 Black

69,95 €

Μαύρη γόβα Tamaris με χοντρό τακούνι ύψους 7 εκατοστών, ιδανική για όλες τις εμφανίσεις. Κατασκευάζεται από δέρμα υψηλής ποιότητας, έχει κανονική φόρμα και προσφέρει πολύ άνετο πάτημα καθώς διαθέτει τεχνολογίες Touch-It, Antislide και Antishokk. 

Μαύρη Γόβα Envie Flatform Heel Pumps...

Μαύρη Γόβα Envie Flatform Heel Pumps E32-18168-34

69,90 €

Μαύρη γόβα Envie με εντυπωσιακό σχέδιο για να ξεχωρίζεις με το στυλ σου! Κατασκευάζεται στην Ελλάδα, διαθέτει τακούνι ύψους 11 εκατοστών και ο πάτος είναι δερμάτινος. Έχει κανονική φόρμα και προσφέρει πολύ άνετο πάτημα.

Μπλε Jean Γόβες Envie Platform Heel...

Μπλε Jean Γόβες Envie Platform Heel Pumps E02-18122-144

99,90 €

Μπλε jean γόβες Envie, κομψές και στιλάτες, ιδανική επιλογή για εντυπωσιακές εμφανίσεις που ξεχωρίζουν.. Κατασκευάζονται στην Ελλάδα, διαθέτουν χοντρό τακούνι ύψους 12 εκατοστών, φιάπα ύψους 3 εκατοστών και δερμάτινο πάτο. Έχουν κανονική φόρμα και προσφέρουν πολύ άνετο πάτημα. 

Μπλε Jean Σατέν Μυτερές Γόβες Envie...

Μπλε Jean Σατέν Μυτερές Γόβες Envie Satin Slingback Pumps...

79,90 €

Μπλε jean σατέν μυτερές γόβες Envie. Κατασκευάζονται στην Ελλάδα από σατέν ύφασμα, διαθέτουν λεπτό τακούνι ύψους 8 εκατοστών και δερμάτινο πάτο. Έχουν κανονική φόρμα και προσφέρουν πολύ άνετο πάτημα. Κομψές και στιλάτες, ιδανική επιλογή για εντυπωσιακές εμφανίσεις που ξεχωρίζουν.

Μαύρες Γόβες Envie Platform Heel...

Μαύρες Γόβες Envie Platform Heel Pumps E02-18122-34

99,90 €

Μαύρες γόβες Envie, κομψές και στιλάτες, ιδανική επιλογή για εντυπωσιακές εμφανίσεις που ξεχωρίζουν.. Κατασκευάζονται στην Ελλάδα, διαθέτουν χοντρό τακούνι ύψους 12 εκατοστών, φιάπα ύψους 3 εκατοστών και δερμάτινο πάτο. Έχουν κανονική φόρμα και προσφέρουν πολύ άνετο πάτημα. 

Μαύρες Σατέν Μυτερές Γόβες Envie...

Μαύρες Σατέν Μυτερές Γόβες Envie Satin Slingback Pumps...

79,90 €

Μαύρες σατέν μυτερές γόβες Envie. Κατασκευάζονται στην Ελλάδα από σατέν ύφασμα, διαθέτουν λεπτό τακούνι ύψους 8 εκατοστών και δερμάτινο πάτο. Έχουν κανονική φόρμα και προσφέρουν πολύ άνετο πάτημα. Κομψές και στιλάτες, ιδανική επιλογή για εντυπωσιακές εμφανίσεις που ξεχωρίζουν.

Camel Ψηλοτάκουνα Loafers Envie...

Camel Ψηλοτάκουνα Loafers Envie Platform Heel Loafers...

69,90 €

Camel ψηλοτάκουνα loafers Envie με διακοσμητικό για να εντυπωσιάζεις πάντα με το στυλ σου! Διαθέτουν αντιολισθητικό τακούνι ύψους 8 εκατοστών και είναι ιδανικά για κάθε σου εμφάνιση. Έχουν δερμάτινο πάτο, κανονική φόρμα και προσφέρουν πολύ άνετο πάτημα.

Μαύρα Ψηλοτάκουνα Loafers Envie...

Μαύρα Ψηλοτάκουνα Loafers Envie Platform Heel Loafers...

69,90 €

Μαύρα ψηλοτάκουνα loafers Envie με διακοσμητικό για να εντυπωσιάζεις πάντα με το στυλ σου! Διαθέτουν αντιολισθητικό τακούνι ύψους 8 εκατοστών και είναι ιδανικά για κάθε σου εμφάνιση. Έχουν δερμάτινο πάτο, κανονική φόρμα και προσφέρουν πολύ άνετο πάτημα.

Μαύρα Ψηλοτάκουνα Loafers Envie...

Μαύρα Ψηλοτάκουνα Loafers Envie Platform Heel Loafers...

69,90 €

Μαύρα ψηλοτάκουνα loafers Envie με σχέδιο για να εντυπωσιάζεις πάντα με το στυλ σου! Διαθέτουν αντιολισθητικό τακούνι ύψους 9 εκατοστών και είναι ιδανικά για κάθε σου εμφάνιση. Έχουν κανονική φόρμα και προσφέρουν πολύ άνετο πάτημα.

Μαύρα Ψηλοτάκουνα Loafers Envie...

Μαύρα Ψηλοτάκουνα Loafers Envie Flatform Booties...

69,90 €

Μαύρα ψηλοτάκουνα loafers Envie με διακοσμητικό για να εντυπωσιάζεις πάντα με το στυλ σου! Κατασκευάζονται στην Ελλάδα, διαθέτουν αντιολισθητικό τακούνι ύψους 7 εκατοστών, φιάπα ύψους 2,5 εκατοστών και είναι ιδανικά για κάθε σου εμφάνιση. Ο πάτος τους είναι δερμάτινος, έχουν κανονική φόρμα και προσφέρουν πολύ άνετο πάτημα.

Μωβ Σατέν Γόβα Tamaris 1-24420-41 560...

Μωβ Σατέν Γόβα Tamaris 1-24420-41 560 Purple

69,95 €

Μωβ σατέν γόβα Tamaris για να ξεχωρίζεις με το στυλ σου! Δένει στον αστράγαλο με λουράκι, διαθέτει χοντρό τακούνι καμπάνα ύψους 11 εκατοστών και φιάπα ύψους 2,5 εκατοστών. Έχει κανονική φόρμα και προσφέρει πολύ άνετο και σταθερό πάτημα καθώς διαθέτει τεχνολογία Touch-It.

Μαύρη Σατέν Γόβα Tamaris 1-24420-41...

Μαύρη Σατέν Γόβα Tamaris 1-24420-41 001 Black

69,95 €

Μαύρη σατέν γόβα Tamaris για να ξεχωρίζεις με το στυλ σου! Δένει στον αστράγαλο με λουράκι, διαθέτει χοντρό τακούνι καμπάνα ύψους 11 εκατοστών και φιάπα ύψους 2,5 εκατοστών. Έχει κανονική φόρμα και προσφέρει πολύ άνετο και σταθερό πάτημα καθώς διαθέτει τεχνολογία Touch-It.

Μαύρα Ψηλοτάκουνα Loafer Tamaris...

Μαύρα Ψηλοτάκουνα Loafer Tamaris 1-24403-41 018 Black Patent

69,95 €

Μαύρα loafer Tamaris για στυλάτες εμφανίσεις που εντυπωσιάζουν. Διαθέτουν τακούνι ύψους 11 εκατοστών, έχουν κανονική φόρμα και προσφέρουν άνετο και σταθερό βάδισμα καθώς διαθέτουν τεχνολογία Touch It. Ιδανικά για όλες τις ώρες της ημέρας.

Μαύρα Ψηλοτάκουνα Loafer Tamaris...

Μαύρα Ψηλοτάκουνα Loafer Tamaris 1-24433-41 001 Black

69,95 €

Μαύρα loafer Tamaris για στυλάτες εμφανίσεις που εντυπωσιάζουν. Διαθέτουν τακούνι ύψους 11 εκατοστών, έχουν κανονική φόρμα και προσφέρουν άνετο και σταθερό βάδισμα καθώς διαθέτουν τεχνολογίες Comfort Lining και A.Slide. Ιδανικά για όλες τις ώρες της ημέρας.