ΣΑΚΙΔΙΑ ΠΛΑΤΗΣ

Τα πιο στυλάτα Σακίδια Πλάτης της νέας Collection βρίσκονται εδώ. Σακίδια Πλάτης σε πολλά χρώματα και σχέδια απ τις εταιρείες Pierro Accesories, Nolah, David Jones και πολλές άλλες στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Φίλτρα

Δες Μόνο
Χρώμα
περισσότερα... λιγότερα
Είδος Αξεσουάρ
Τύπος Τσάντας
Πλάτος Τσάντας
Ύψος Τσάντας
Υλικό
Μοτίβο
Fashion Trends
Collection
Περίσταση
Κατασκευαστής
περισσότερα... λιγότερα
Τιμή
Φίλτρο

Categories

Beebag Purple Beebag Purple Beebag Purple
 • Νέο

Μωβ Σακίδιο Πλάτης με Σετ Πορτοφολάκι...

Μωβ Σακίδιο Πλάτης με Σετ Πορτοφολάκι Nolah Beebag Purple

52,90 €

Σακίδιο πλάτης με σετ πορτοφολάκι και χρυσές λεπτομέρειες. Η Beebag Purple της Nolah είναι ένα μοναδικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου! Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει μια εξωτερική βοηθητική θήκη και δυο μικρές βοηθητικές θήκες στο εσωτερικό. Επίσης, τα λουράκια πλάτης είναι ρυθμιζόμενα. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

* Το προϊόν κατασκευάζεται απο άριστης ποιότητας οικολογικό δέρμα. 
Beebag Blue Beebag Blue Beebag Blue
 • Νέο

Μπλε Σακίδιο Πλάτης με Σετ...

Μπλε Σακίδιο Πλάτης με Σετ Πορτοφολάκι Nolah Beebag Blue

52,90 €

Σακίδιο πλάτης με σετ πορτοφολάκι και χρυσές λεπτομέρειες. Η Beebag Blue της Nolah είναι ένα μοναδικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου! Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει μια εξωτερική βοηθητική θήκη και δυο μικρές βοηθητικές θήκες στο εσωτερικό. Επίσης, τα λουράκια πλάτης είναι ρυθμιζόμενα. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

* Το προϊόν κατασκευάζεται απο άριστης ποιότητας οικολογικό δέρμα. 
Beebag Black Beebag Black Beebag Black
 • Νέο

Μαύρο Σακίδιο Πλάτης με Σετ...

Μαύρο Σακίδιο Πλάτης με Σετ Πορτοφολάκι Nolah Beebag Black

52,90 €

Σακίδιο πλάτης με σετ πορτοφολάκι και χρυσές λεπτομέρειες. Η Beebag Black της Nolah είναι ένα μοναδικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου! Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει μια εξωτερική βοηθητική θήκη και δυο μικρές βοηθητικές θήκες στο εσωτερικό. Επίσης, τα λουράκια πλάτης είναι ρυθμιζόμενα. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

* Το προϊόν κατασκευάζεται απο άριστης ποιότητας οικολογικό δέρμα. 
Beebag Beige Beebag Beige Beebag Beige
 • Νέο

Μπεζ Σακίδιο Πλάτη με Σετ Πορτοφολάκι...

Μπεζ Σακίδιο Πλάτη με Σετ Πορτοφολάκι Nolah Beebag Beige

52,90 €

Σακίδιο πλάτης με σετ πορτοφολάκι και χρυσές λεπτομέρειες. Η Beebag Beige της Nolah είναι ένα μοναδικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου! Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει μια εξωτερική βοηθητική θήκη και δυο μικρές βοηθητικές θήκες στο εσωτερικό. Επίσης, τα λουράκια πλάτης είναι ρυθμιζόμενα. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

* Το προϊόν κατασκευάζεται απο άριστης ποιότητας οικολογικό δέρμα. 
bgpk-83211 (blk) bgpk-83211 (blk) bgpk-83211 (blk)
 • Νέο

Μαύρο Σακίδιο Πλάτης με Τρούκς

Μαύρο Σακίδιο Πλάτης με Τρούκς

34,99 € 29,99 €

Μαύρο σακίδιο πλάτης με τρουκς. Κλείνει με κούμπωμα και φερμουάρ, διαθέτει πέντε εσωτερικές θήκες, μια εξωτερική θήκη με φερμουάρ, ρυθμιζόμενα λουράκια, χερούλι και άνετους αποθηκευτικούς χώρους. Ιδανικό για όλες τις εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

-5,00 €
bgpk-83211 (cml) bgpk-83211 (cml) bgpk-83211 (cml)
 • Νέο

Camel Σακίδιο Πλάτης με Τρούκς

Camel Σακίδιο Πλάτης με Τρούκς

34,99 € 29,99 €

Κάμελ σακίδιο πλάτης με τρουκς. Κλείνει με κούμπωμα και φερμουάρ, διαθέτει πέντε εσωτερικές θήκες, μια εξωτερική θήκη με φερμουάρ, ρυθμιζόμενα λουράκια, χερούλι και άνετους αποθηκευτικούς χώρους. Ιδανικό για όλες τις εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

-5,00 €
bgpk-83207 (blk) bgpk-83207 (blk) bgpk-83207 (blk)
 • Νέο

Μαύρο Σακίδιο Πλάτης με Σχέδιο

Μαύρο Σακίδιο Πλάτης με Σχέδιο

29,99 €

Μαύρο σακίδιο πλάτης με σχέδιο. Η τέλεια τσάντα για τις καθημερινές σου βόλτες! Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει τρεις εσωτερικές θήκες, δυο εξωτερικές θήκες, ρυθμιζόμενα λουράκια, χερούλι και άνετους αποθηκευτικούς χώρους. Ιδανικό για όλες τις εμφανίσεις.

bgpk-83207 (cml) bgpk-83207 (cml) bgpk-83207 (cml)
 • Νέο

Camel Σακίδιο Πλάτης με Σχέδιο

Camel Σακίδιο Πλάτης με Σχέδιο

29,99 €

Camel σακίδιο πλάτης με σχέδιο. Η τέλεια τσάντα για τις καθημερινές σου βόλτες! Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει τρεις εσωτερικές θήκες, δυο εξωτερικές θήκες, ρυθμιζόμενα λουράκια, χερούλι και άνετους αποθηκευτικούς χώρους. Ιδανικό για όλες τις εμφανίσεις.

bgpk-822 (brn) bgpk-822 (brn) bgpk-822 (brn)
 • Νέο

Καφέ Σακίδιο Πλάτης με Σχέδιο

Καφέ Σακίδιο Πλάτης με Σχέδιο

34,99 € 29,99 €

Καφέ σακίδιο πλάτης, που απογειώνει το στυλ σου. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει τρεις εσωτερικές θήκες, τέσσερις εξωτερικές θήκες με φερμουάρ, ρυθμιζόμενα λουράκια, χερούλι και άνετους αποθηκευτικούς χώρους. Ιδανικό για όλες τις εμφανίσεις.

-5,00 €
bgpk-822 (blk) bgpk-822 (blk) bgpk-822 (blk)
 • Νέο

Μαύρο Σακίδιο Πλάτης με Σχέδιο

Μαύρο Σακίδιο Πλάτης με Σχέδιο

34,99 € 29,99 €

Μαύρο σακίδιο πλάτης, που απογειώνει το στυλ σου. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει τρεις εσωτερικές θήκες, τέσσερις εξωτερικές θήκες με φερμουάρ, ρυθμιζόμενα λουράκια, χερούλι και άνετους αποθηκευτικούς χώρους. Ιδανικό για όλες τις εμφανίσεις.

-5,00 €
Forest 22550 Black Grey Mix2 Forest 22550 Black Grey Mix2 Forest 22550 Black Grey Mix2
 • Νέο

Δίχρωμο Χειροποίητο Υφασμάτινο...

Δίχρωμο Χειροποίητο Υφασμάτινο Σακίδιο Πλάτης Forest...

135,00 € 114,75 €

Χειροποίητο σακίδιο πλάτης της εταιρείας Forest, σε αποχρώσεις του γκρι και του μαύρου. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από ύφασμα με δερμάτινες λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει δύο εσωτερικές θήκες, δύο εξωτερικές θήκες με φερμουάρ στο μπροστινό μέρος, πλαϊνές θήκες και θήκη με φερμουάρ στο πίσω μέρος. Μοναδικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου!!!

-15%
Forest 22550 Black Taupe Mix2 Forest 22550 Black Taupe Mix2 Forest 22550 Black Taupe Mix2
 • Νέο

Δίχρωμο Χειροποίητο Υφασμάτινο...

Δίχρωμο Χειροποίητο Υφασμάτινο Σακίδιο Πλάτης Forest...

135,00 € 114,75 €

Χειροποίητο σακίδιο πλάτης της εταιρείας Forest, σε αποχρώσεις του πούρου και του μαύρου. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από ύφασμα με δερμάτινες λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει δύο εσωτερικές θήκες, δύο εξωτερικές θήκες με φερμουάρ στο μπροστινό μέρος, πλαϊνές θήκες και θήκη με φερμουάρ στο πίσω μέρος. Μοναδικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου!!!

-15%
bgpk-PB-929-5 (khk) bgpk-PB-929-5 (khk) bgpk-PB-929-5 (khk)
 • Νέο

Χακί Puffer Σακίδιο Πλάτης με Ματ...

Χακί Puffer Σακίδιο Πλάτης με Ματ Λεπτομέρειες

34,99 €

Χακί puffer σακίδιο πλάτης με ματ λεπτομέρειες για τις καθημερινές σου βόλτες. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει τέσσερις εσωτερικές θήκες και μια εξωτερική θήκη. Μία μοντέρνα τσάντα πλάτης, ιδανική για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με στιλ.

bgpk-PB-929-5 (blk) bgpk-PB-929-5 (blk) bgpk-PB-929-5 (blk)
 • Νέο

Μαύρο Puffer Σακίδιο Πλάτης με Ματ...

Μαύρο Puffer Σακίδιο Πλάτης με Ματ Λεπτομέρειες

34,99 €

Μαύρο puffer σακίδιο πλάτης με ματ λεπτομέρειες για τις καθημερινές σου βόλτες. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει τέσσερις εσωτερικές θήκες και μια εξωτερική θήκη. Μία μοντέρνα τσάντα πλάτης, ιδανική για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με στιλ.

bgpk-2008 (leogry) bgpk-2008 (leogry) bgpk-2008 (leogry)
 • Νέο

Γκρι Σακίδιο Πλάτης με Animal Print...

Γκρι Σακίδιο Πλάτης με Animal Print Σχέδια

34,99 € 29,99 €

Γκρι λεοπάρ σακίδιο πλάτης για καθημερινή χρήση. Διαθέτει δύο εξωτερικές θήκες με φερμουάρ και τέσσερις εσωτερικές. Κλείνει με φερμουάρ, έχει ρυθμιζόμενα λουράκια, χερούλι και άνετους αποθηκευτικούς χώρους. Μια ιδανική τσάντα, για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με άνεση και στιλ σε όλες σου τις εμφανίσεις.

-5,00 €
bgpk-2008 (leo) bgpk-2008 (leo) bgpk-2008 (leo)
 • Νέο

Σακίδιο Πλάτης με Animal Print Σχέδια...

Σακίδιο Πλάτης με Animal Print Σχέδια και Μπεζ Λεπτομέρειες

34,99 € 29,99 €

Λεοπάρ σακίδιο πλάτης με μπεζ λεπτομέρειες για καθημερινή χρήση. Διαθέτει δύο εξωτερικές θήκες με φερμουάρ και τέσσερις εσωτερικές. Κλείνει με φερμουάρ, έχει ρυθμιζόμενα λουράκια, χερούλι και άνετους αποθηκευτικούς χώρους. Μια ιδανική τσάντα, για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με άνεση και στιλ σε όλες σου τις εμφανίσεις.

-5,00 €

Δίχρωμο Χειροποίητο Υφασμάτινο...

Δίχρωμο Χειροποίητο Υφασμάτινο Σακίδιο Πλάτης Canvas the...

190,00 € 142,50 €

Χειροποίητο υφασμάτινο σακίδιο πλάτης Canvas the Bags σε αποχρώσεις του γκρι και του μαύρου. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από 100% βαμβακερό καμβά και 100% γνήσιο δέρμα. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει δύο εσωτερικές θήκες με φερμουάρ, τρεις εξωτερικές θήκες με φερμουάρ, δερμάτινο χερούλι και δερμάτινες λεπτομέρειες. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ με ιδιαίτερο στυλ που μπορεί να κρατηθεί όλες τις ώρες της ημέρας.

-25%

Λευκό Σακίδιο Πλάτης με Σχέδια Pierro...

Λευκό Σακίδιο Πλάτης με Σχέδια Pierro Juno Monogram...

69,00 € 62,10 €

Λευκό σακίδιο πλάτης Pierro κατασκευασμένο από οικολογικό δέρμα από την Monogram Limited Edition Collection. Ιδανική επιλογή για μοντέρνες εμφανίσεις όλες τις ώρες της ημέρας. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει δύο εσωτερικές θήκες, εξωτερική θήκη με φερμουάρ και ρυθμιζόμενους ιμάντες. Ιδανικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις τέλεια το look σου!

-10%

Λευκό Σακίδιο Πλάτης με Σχέδια Pierro...

Λευκό Σακίδιο Πλάτης με Σχέδια Pierro Fauna Monogram...

78,00 € 70,20 €

Λευκό σακίδιο πλάτης Pierro κατασκευασμένο από οικολογικό δέρμα από την Monogram Limited Edition Collection. Ιδανική επιλογή για μοντέρνες εμφανίσεις όλες τις ώρες της ημέρας. Κλείνει με μαγνήτη, διαθέτει εσωτερικές θήκες, εσωτερικό διαχωριστικό με φερμουάρ και ρυθμιζόμενους ιμάντες. Ιδανικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις τέλεια το look σου!

-10%

Λευκό Σακίδιο Πλάτης με Σχέδια Pierro...

Λευκό Σακίδιο Πλάτης με Σχέδια Pierro Cerelia Monogram...

69,00 € 62,10 €

Λευκό σακίδιο πλάτης Pierro κατασκευασμένο από οικολογικό δέρμα από την Monogram Limited Edition Collection. Ιδανική επιλογή για μοντέρνες εμφανίσεις όλες τις ώρες της ημέρας. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει εσωτερικές και εξωτερικές θήκες και ρυθμιζόμενους ιμάντες. Ιδανικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις τέλεια το look σου!

-10%

Camel Σακίδιο Πλάτης με Σχέδια Pierro...

Camel Σακίδιο Πλάτης με Σχέδια Pierro 90551PM11

49,00 € 44,10 €

Camel σακίδιο πλάτης με σχέδια Pierro. Ιδανική επιλογή για μοντέρνες εμφανίσεις όλες τις ώρες της ημέρας. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει εξωτερικές θήκες και ρυθμιζόμενους ιμάντες. Ιδανικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις τέλεια το look σου!

-10%

Φούξια Σακίδιο Πλάτης Pierro 00173EC65

Φούξια Σακίδιο Πλάτης Pierro 00173EC65

59,00 € 53,10 €

Φούξια σακίδιο πλάτης Pierro. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από οικολογικό δέρμα άριστης ποιότητας. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει εξωτερική θήκη, εσωτερική θήκη και ρυθμιζόμενα λουράκια πλάτης για καλύτερη εφαρμογή. Ένα μοντέρνο σακίδιο πλάτης για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με άνεση και στιλ.

-10%

Ροζ Σακίδιο Πλάτης Pierro 00173EC66

Ροζ Σακίδιο Πλάτης Pierro 00173EC66

59,00 € 53,10 €

Ροζ σακίδιο πλάτης Pierro. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από οικολογικό δέρμα άριστης ποιότητας. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει εξωτερική θήκη, εσωτερική θήκη και ρυθμιζόμενα λουράκια πλάτης για καλύτερη εφαρμογή. Ένα μοντέρνο σακίδιο πλάτης για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με άνεση και στιλ.

-10%

Κόκκινο Σακίδιο Πλάτης Pierro 00173EC67

Κόκκινο Σακίδιο Πλάτης Pierro 00173EC67

59,00 € 53,10 €

Κόκκινο σακίδιο πλάτης Pierro. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από οικολογικό δέρμα άριστης ποιότητας. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει εξωτερική θήκη, εσωτερική θήκη και ρυθμιζόμενα λουράκια πλάτης για καλύτερη εφαρμογή. Ένα μοντέρνο σακίδιο πλάτης για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με άνεση και στιλ.

-10%

Μπλε Σακίδιο Πλάτης Pierro 00173EC68

Μπλε Σακίδιο Πλάτης Pierro 00173EC68

59,00 € 53,10 €

Μπλε σακίδιο πλάτης Pierro. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από οικολογικό δέρμα άριστης ποιότητας. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει εξωτερική θήκη, εσωτερική θήκη και ρυθμιζόμενα λουράκια πλάτης για καλύτερη εφαρμογή. Ένα μοντέρνο σακίδιο πλάτης για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με άνεση και στιλ.

-10%

Κίτρινο Σακίδιο Πλάτης Pierro 00173EC69

Κίτρινο Σακίδιο Πλάτης Pierro 00173EC69

59,00 € 53,10 €

Κίτρινο σακίδιο πλάτης Pierro. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από οικολογικό δέρμα άριστης ποιότητας. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει εξωτερική θήκη, εσωτερική θήκη και ρυθμιζόμενα λουράκια πλάτης για καλύτερη εφαρμογή. Ένα μοντέρνο σακίδιο πλάτης για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με άνεση και στιλ.

-10%

Κίτρινο Σακίδιο Πλάτης Pierro 90634EC69

Κίτρινο Σακίδιο Πλάτης Pierro 90634EC69

49,00 € 44,10 €

Κίτρινο σακίδιο πλάτης Pierro. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από οικολογικό δέρμα άριστης ποιότητας, κλείνει με ιμάντα σαν πουγκί και μεταλλικό κούμπωμα. Διαθέτει εξωτερική μπροστά θήκη, εξωτερική πίσω θήκη και εσωτερική θήκη. Ένα μοντέρνο σακίδιο πλάτης για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με άνεση και στιλ.

-10%

Φούξια Σακίδιο Πλάτης Pierro 90634EC65

Φούξια Σακίδιο Πλάτης Pierro 90634EC65

49,00 € 44,10 €

Φούξια σακίδιο πλάτης Pierro. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από οικολογικό δέρμα άριστης ποιότητας, κλείνει με ιμάντα σαν πουγκί και μεταλλικό κούμπωμα. Διαθέτει εξωτερική μπροστά θήκη, εξωτερική πίσω θήκη και εσωτερική θήκη. Ένα μοντέρνο σακίδιο πλάτης για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με άνεση και στιλ.

-10%

Ροζ Σακίδιο Πλάτης Pierro 90634EC66

Ροζ Σακίδιο Πλάτης Pierro 90634EC66

49,00 € 44,10 €

Ροζ σακίδιο πλάτης Pierro. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από οικολογικό δέρμα άριστης ποιότητας, κλείνει με ιμάντα σαν πουγκί και μεταλλικό κούμπωμα. Διαθέτει εξωτερική μπροστά θήκη, εξωτερική πίσω θήκη και εσωτερική θήκη. Ένα μοντέρνο σακίδιο πλάτης για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με άνεση και στιλ.

-10%

Κόκκινο Σακίδιο Πλάτης Pierro 90634EC67

Κόκκινο Σακίδιο Πλάτης Pierro 90634EC67

49,00 € 44,10 €

Κόκκινο σακίδιο πλάτης Pierro. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από οικολογικό δέρμα άριστης ποιότητας, κλείνει με ιμάντα σαν πουγκί και μεταλλικό κούμπωμα. Διαθέτει εξωτερική μπροστά θήκη, εξωτερική πίσω θήκη και εσωτερική θήκη. Ένα μοντέρνο σακίδιο πλάτης για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με άνεση και στιλ.

-10%

Μπλε Σακίδιο Πλάτης Pierro 90634EC68

Μπλε Σακίδιο Πλάτης Pierro 90634EC68

49,00 € 44,10 €

Μπλε σακίδιο πλάτης Pierro. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από οικολογικό δέρμα άριστης ποιότητας, κλείνει με ιμάντα σαν πουγκί και μεταλλικό κούμπωμα. Διαθέτει εξωτερική μπροστά θήκη, εξωτερική πίσω θήκη και εσωτερική θήκη. Ένα μοντέρνο σακίδιο πλάτης για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με άνεση και στιλ.

-10%

Δίχρωμο Χειροποίητο Υφασμάτινο...

Δίχρωμο Χειροποίητο Υφασμάτινο Σακίδιο Πλάτης Canvas The...

190,00 € 142,50 €

Χειροποίητο υφασμάτινο σακίδιο πλάτης Canvas the Bags σε αποχρώσεις του πούρου και του μαύρου. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από 100% βαμβακερό καμβά και 100% γνήσιο δέρμα. Κλείνει με καπάκι και γάντζο και σουρώνει σαν πουγκί. Διαθέτει εσωτερική θήκη με φερμουάρ, εξωτερική θήκη με καπάκι και κούμπωμα, χερούλι και δερμάτινες λεπτομέρειες. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ με ιδιαίτερο στυλ που μπορεί να κρατηθεί όλες τις ώρες της ημέρας.

-25%

Δίχρωμο Χειροποίητο Υφασμάτινο...

Δίχρωμο Χειροποίητο Υφασμάτινο Σακίδιο Πλάτης

109,99 € 59,99 €

Χειροποίητο σακίδιο πλάτης σε αποχρώσεις του γκρι και του μαύρου. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από ύφασμα με δερμάτινες λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει εσωτερική θήκη, εξωτερική θήκη με φερμουάρ στο μπροστινό μέρος και ρυθμιζόμενους ιμάντες. Ένα μοντέρνο σακίδιο πλάτης με άνετους αποθηκευτικούς χώρους για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με στυλ!

-50,00 €

Δίχρωμο Χειροποίητο Υφασμάτινο...

Δίχρωμο Χειροποίητο Υφασμάτινο Σακίδιο Πλάτης Canvas The...

190,00 € 142,50 €

Χειροποίητο υφασμάτινο σακίδιο πλάτης Canvas the Bags σε αποχρώσεις του γκρι και του μαύρου. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από 100% βαμβακερό καμβά και 100% γνήσιο δέρμα. Κλείνει με καπάκι και γάντζο και σουρώνει σαν πουγκί. Διαθέτει εσωτερική θήκη με φερμουάρ, εξωτερική θήκη με καπάκι και κούμπωμα, χερούλι και δερμάτινες λεπτομέρειες. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ με ιδιαίτερο στυλ που μπορεί να κρατηθεί όλες τις ώρες της ημέρας.

-25%

Καφέ Σακίδιο Πλάτης με Σχέδια και...

Καφέ Σακίδιο Πλάτης με Σχέδια και Camel Λεπτομέρειες

39,99 € 19,99 €

Καφέ σακίδιο πλάτης με σχέδια και camel λεπτομέρειες. Διαθέτει δύο εξωτερικές θήκες με φερμουάρ και μία εσωτερική. Κλείνει με φερμουάρ, έχει ρυθμιζόμενα λουράκια, χερούλι και άνετους αποθηκευτικούς χώρους. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ, ιδανικό για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με άνεση και στιλ.

-20,00 €

Λευκό Σακίδιο Πλάτης με Σχέδια και...

Λευκό Σακίδιο Πλάτης με Σχέδια και Camel Λεπτομέρειες

39,99 € 19,99 €

Λευκό σακίδιο πλάτης με σχέδια και camel λεπτομέρειες. Διαθέτει δύο εξωτερικές θήκες με φερμουάρ και μία εσωτερική. Κλείνει με φερμουάρ, έχει ρυθμιζόμενα λουράκια, χερούλι και άνετους αποθηκευτικούς χώρους. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ, ιδανικό για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με άνεση και στιλ.

-20,00 €

Δίχρωμο Χειροποίητο Υφασμάτινο...

Δίχρωμο Χειροποίητο Υφασμάτινο Σακίδιο Πλάτης Forest...

130,00 € 110,50 €

Χειροποίητο σακίδιο πλάτης της εταιρείας Forest, σε αποχρώσεις του πούρου και του μαύρου. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από ύφασμα με δερμάτινες λεπτομέρειες. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει εσωτερικές θήκες, δύο εξωτερικές θήκες με φερμουάρ στο μπροστινό μέρος, πλαϊνές θήκες και θήκη με φερμουάρ στο πίσω μέρος. Μοναδικό αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου!!!

* Pre Order: Αναμένεται νέα παραλαβή 5 Σεπτεμβρίου.

-15%

Μαύρο Σακίδιο Πλάτης με Σχέδιο

Μαύρο Σακίδιο Πλάτης με Σχέδιο

39,99 € 14,99 €

Μαύρο σακίδιο πλάτης, τέλειο αξεσουάρ για να τελειοποιήσεις το στυλ σου! Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει εσωτερικές και εξωτερικές θήκες, ρυθμιζόμενα λουράκια, χερούλι και άνετους αποθηκευτικούς χώρους. Ιδανικό για όλες τις εμφανίσεις.

-25,00 €