ΓΟΥΝΙΝΑ ΜΠΟΤΑΚΙΑ

Το απόλυτο χειμερινό fashion trend είναι εδώ! Γούνινα μποτάκια αστραγάλου, δίπατα, sleepers ή μήπως τα κλασσικά, μοντέρνα και διαχρονικά γούνινα μποτάκια; Ότι και να ψάχνεις θα το βρεις, μέσα στη μεγαλύτερη συλλογή σε σχέδια και χρώματα! 

Φίλτρα

Δες Μόνο
Χρώμα
Μέγεθος
Στυλ Μποτάκι
Τύπος Παπουτσιού
Ύψος Τακουνιού - Σόλας
Υλικό
Μοτίβο
Collection
Περίσταση
Κατασκευαστής
περισσότερα... λιγότερα
Τιμή
Φίλτρο

Categories

Κρεμ Γούνινα Παντοφλάκια

Κρεμ Γούνινα Παντοφλάκια

39,99 € 15,99 €

Κρεμ δίσολα γυναικεία παντοφλάκια με πλεκτό σχέδιο για να είστε ζεστές και κομψές ακόμα και μέσα στο σπίτι. Διαθέτουν μαλακό πάτο ύψους 4,5 εκατοστών, γούνινη εσωτερική επένδυση και προσφέρουν ζεστό και άνετο πάτημα. Έχουν ελαφριά αντιολισθητική σόλα και η φόρμα τους είναι κανονική.

-24,00 €

Ροζ Σουέτ Γούνινο Μποτάκι

Ροζ Σουέτ Γούνινο Μποτάκι

34,99 € 15,99 €

Ροζ δίπατο σουέτ γούνινο μποτάκι. Διαθέτει γούνινη επένδυση και ελαφριά αντιολισθητική σόλα ύψους 4,5 εκατοστών για ζεστό και άνετο πάτημα όλες τις ώρες της ημέρας. Ένα σούπερ στιλάτο μποτάκι με άψογη εφαρμογή, ιδανικό για να δημιουργήσεις μοντέρνα outfit που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

-19,00 €

Πούρο Σουέτ Γούνινο Μποτάκι

Πούρο Σουέτ Γούνινο Μποτάκι

39,99 € 15,99 €

Πούρο δίπατο σουέτ γούνινο μποτάκι με πλεκτή λεπτομέρεια. Διαθέτει γούνινη επένδυση και ελαφριά αντιολισθητική σόλα ύψους 5 εκατοστών για ζεστό και άνετο πάτημα όλες τις ώρες της ημέρας. Ένα σούπερ στιλάτο μποτάκι με άψογη εφαρμογή, ιδανικό για να δημιουργήσεις μοντέρνα outfit που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

-24,00 €

Camel Σουέτ Γούνινο Μποτάκι

Camel Σουέτ Γούνινο Μποτάκι

39,99 € 15,99 €

Camel δίπατο σουέτ γούνινο μποτάκι με φιογκάκι στο πίσω μέρος. Διαθέτει γούνινη επένδυση και ελαφριά αντιολισθητική σόλα ύψους 5 εκατοστών για ζεστό και άνετο πάτημα όλες τις ώρες της ημέρας. Ένα σούπερ στιλάτο μποτάκι με άψογη εφαρμογή, ιδανικό για να δημιουργήσεις μοντέρνα outfit που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

-24,00 €

Μαύρο Σουέτ Γούνινο Μποτάκι

Μαύρο Σουέτ Γούνινο Μποτάκι

39,99 € 15,99 €

Μαύρο δίπατο σουέτ γούνινο μποτάκι με φιογκάκι στο πίσω μέρος. Διαθέτει γούνινη επένδυση και ελαφριά αντιολισθητική σόλα ύψους 5 εκατοστών για ζεστό και άνετο πάτημα όλες τις ώρες της ημέρας. Ένα σούπερ στιλάτο μποτάκι με άψογη εφαρμογή, ιδανικό για να δημιουργήσεις μοντέρνα outfit που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

-24,00 €