ΣΑΝΔΑΛΙΑ

Η μεγαλύτερη συλλογή σε γυναικεία δερμάτινα Σανδάλια για την Spring-Summer Collection είναι εδώ. Δερμάτινα και Χειροποίητα Σανδάλια, Χιαστί Σανδάλια, Δερμάτινα Flatform και Flats Σανδάλια σε πολλά χρώματα και Σχέδια.

Φίλτρα

Δες Μόνο
Κατηγορίες
Χρώμα
περισσότερα... λιγότερα
Μέγεθος
περισσότερα... λιγότερα
Τύπος Παπουτσιού
Τύπος Σανδαλιού
Τύπος Πάτου
Τύπος Σόλας
Ύψος Τακουνιού - Σόλας
Φιάπα (ύψος)
cm cm
Υλικό
Μοτίβο
Fashion Trends
Collection
Περίσταση
Κατασκευαστής
περισσότερα... λιγότερα
Τιμή
Φίλτρο

Categories

Ατσαλί Δερμάτινο Χειροποίητο Flat...

Ατσαλί Δερμάτινο Χειροποίητο Flat Σανδάλι με Strass

59,99 € 15,99 €

Ατσαλί χειροποίητο flat σανδάλι με strass. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές και στυλάτες εμφανίσεις. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από γνήσιο δέρμα υψηλής ποιότητας, διαθέτει αντιολισθητική σόλα, ο πάτος είναι δερμάτινος και η φόρμα του είναι κανονική.

-44,00 €

Χρυσό Δερμάτινο Χειροποίητο Flat...

Χρυσό Δερμάτινο Χειροποίητο Flat Σανδάλι με Strass

59,99 € 15,99 €

Χρυσό χειροποίητο flat σανδάλι με strass. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές και στυλάτες εμφανίσεις. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από γνήσιο δέρμα υψηλής ποιότητας, διαθέτει αντιολισθητική σόλα, ο πάτος είναι δερμάτινος και η φόρμα του είναι κανονική.

-44,00 €

Λευκό Δερμάτινο Χειροποίητο Flat Σανδάλι

Λευκό Δερμάτινο Χειροποίητο Flat Σανδάλι

44,99 € 15,99 €

Λευκό χειροποίητο flat σανδάλι με λουράκι. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές και στυλάτες εμφανίσεις. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από γνήσιο δέρμα υψηλής ποιότητας. Διαθέτει δερμάτινο πάτο με soft μαξιλαράκι για άνετο πάτημα, η σόλα είναι αντιολισθητική και η φόρμα του είναι κανονική.

-29,00 €

Nude Δερμάτινο Χειροποίητο Flat...

Nude Δερμάτινο Χειροποίητο Flat Σανδάλι με Σχέδιο

34,99 € 15,99 €

Nude χειροποίητο flat σανδάλι με σχέδιο. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές και στυλάτες εμφανίσεις. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από γνήσιο δέρμα υψηλής ποιότητας με ματ υφή. Διαθέτει αντιολισθητική σόλα, ο πάτος είναι δερμάτινος με soft μαξιλαράκι για άνετο πάτημα και η φόρμα του είναι κανονική.

-19,00 €

Μαύρο Δερμάτινο Χειροποίητο Flatform...

Μαύρο Δερμάτινο Χειροποίητο Flatform Σανδάλι με Λουράκια

69,99 € 15,99 €

Μαύρο χειροποίητο flatform σανδάλι με λουράκια. Τέλεια επιλογή για να ξεχωρίζεις σε κάθε σου εμφάνιση. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από δέρμα υψηλής ποιότητας, δένει στον αστράγαλο, διαθέτει αντιολισθητική σόλα ύψους 3 εκατοστών, ο πάτος είναι δερμάτινος με soft μαξιλαράκι για άνετο πάτημα και η φόρμα του είναι κανονική.

-54,00 €

Bronze Χειροποίητο Flat Σανδάλι

Bronze Χειροποίητο Flat Σανδάλι

49,99 € 15,99 €

Bronze χειροποίητο flat σανδάλι. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές και στυλάτες εμφανίσεις. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα, δένει στον αστράγαλο, διαθέτει δερμάτινο πάτο με soft μαξιλαράκι για άνετο πάτημα, η σόλα είναι αντιολισθητική και η φόρμα του είναι κανονική.

-34,00 €

Λευκό Χειροποίητο Flat Σανδάλι

Λευκό Χειροποίητο Flat Σανδάλι

49,99 € 15,99 €

Λευκό χειροποίητο flat σανδάλι. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές και στυλάτες εμφανίσεις. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα, δένει στον αστράγαλο, διαθέτει δερμάτινο πάτο με soft μαξιλαράκι για άνετο πάτημα, η σόλα είναι αντιολισθητική και η φόρμα του είναι κανονική.

-34,00 €

Λευκό Χειροποίητο Flat Σανδάλι

Λευκό Χειροποίητο Flat Σανδάλι

69,99 € 15,99 €

Λευκό χειροποίητο flat σανδάλι. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές και στυλάτες εμφανίσεις. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα, διαθέτει πάτο με soft μαξιλαράκι για άνετο πάτημα, η σόλα είναι αντιολισθητική και η φόρμα του είναι κανονική.

-54,00 €