ΣΕΤ

Ανακάλυψε την μεγαλύτερη συλλογή σε Σετ! Σετ φούστα και μπλούζα, σετ φούστα και τοπ, σετ φόρμα και τοπ και άλλα πολλά!

Φίλτρα

Δες Μόνο
Χρώμα
περισσότερα... λιγότερα
Μεγεθος
Είδος Ρούχου
Μήκος Φορέματος
Μανίκι
Μοτίβο
Fashion Trends
Collection
Περίσταση
Κατασκευαστής
περισσότερα... λιγότερα
Τιμή
Φίλτρο

Categories

set-83043 (khk) set-83043 (khk) set-83043 (khk)
  • Νέο

Χακί Κοτλέ Σετ

Χακί Κοτλέ Σετ

49,99 € 34,99 €

Χακί κοτλέ σετ για να ξεχωρίζεις με τις εμφανίσεις σου όλες τις ώρες της ημέρας. Το σετ αποτελείται από παντελόνα με λάστιχο στη μέση για καλύτερη εφαρμογή και ασορτί πουκάμισο με κουμπιά. Κατασκευάζεται στην Ιταλία, είναι ελαστικό και έχει άνετη φόρμα. Βγαίνει σε μέγεθος One Size και καλύπτει μεγέθη από Small έως Large. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,71 και είναι 55 κιλά.

-15,00 €

Μπεζ Ripped Σετ Παντελόνι - Μπλούζα

Μπεζ Ripped Σετ Παντελόνι - Μπλούζα

59,99 € 34,99 €

Μπεζ ripped σετ παντελόνι μπλούζα για μοντέρνες και άνετες καθημερινές εμφανίσεις. Το σετ αποτελείται από μοντέρνα μπλούζα με λαιμόκοψη και ασορτί παντελόνι με λάστιχο στη μέση για καλύτερη εφαρμογή. Κατασκευάζεται στην Ιταλία, είναι ελαστικό και έχει κανονική φόρμα. Βγαίνει σε νούμερο One Size και καλύπτει μεγέθη από Small έως Extra Large. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,70 και είναι 53 κιλά.

-25,00 €

Γκρι Ripped Σετ Παντελόνι - Μπλούζα

Γκρι Ripped Σετ Παντελόνι - Μπλούζα

59,99 € 34,99 €

Γκρι ripped σετ παντελόνι μπλούζα για μοντέρνες και άνετες καθημερινές εμφανίσεις. Το σετ αποτελείται από μοντέρνα μπλούζα με λαιμόκοψη και ασορτί παντελόνι με λάστιχο στη μέση για καλύτερη εφαρμογή. Κατασκευάζεται στην Ιταλία, είναι ελαστικό και έχει κανονική φόρμα. Βγαίνει σε νούμερο One Size και καλύπτει μεγέθη από Small έως Extra Large. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,70 και είναι 53 κιλά.

-25,00 €

Λιλά Ripped Σετ Παντελόνι - Μπλούζα

Λιλά Ripped Σετ Παντελόνι - Μπλούζα

59,99 € 34,99 €

Λιλά ripped σετ παντελόνι μπλούζα για μοντέρνες και άνετες καθημερινές εμφανίσεις. Το σετ αποτελείται από μοντέρνα μπλούζα με λαιμόκοψη και ασορτί παντελόνι με λάστιχο στη μέση για καλύτερη εφαρμογή. Κατασκευάζεται στην Ιταλία, είναι ελαστικό και έχει κανονική φόρμα. Βγαίνει σε νούμερο One Size και καλύπτει μεγέθη από Small έως Extra Large. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,70 και είναι 53 κιλά.

-25,00 €

Πράσινο Κοτλέ Σετ

Πράσινο Κοτλέ Σετ

49,99 € 34,99 €

Πράσινο κοτλέ σετ για να ξεχωρίζεις με τις εμφανίσεις σου όλες τις ώρες της ημέρας. Το σετ αποτελείται από παντελόνα με λάστιχο στη μέση για καλύτερη εφαρμογή και ασορτί πουκάμισο με κουμπιά. Κατασκευάζεται στην Ιταλία, είναι ελαστικό και έχει άνετη φόρμα. Βγαίνει σε μέγεθος One Size και καλύπτει μεγέθη από Small έως Large. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,70 και είναι 53 κιλά.

-15,00 €

Καφέ Κοτλέ Σετ

Καφέ Κοτλέ Σετ

49,99 € 34,99 €

Καφέ κοτλέ σετ για να ξεχωρίζεις με τις εμφανίσεις σου όλες τις ώρες της ημέρας. Το σετ αποτελείται από παντελόνα με λάστιχο στη μέση για καλύτερη εφαρμογή και ασορτί πουκάμισο με κουμπιά. Κατασκευάζεται στην Ιταλία, είναι ελαστικό και έχει άνετη φόρμα. Βγαίνει σε μέγεθος One Size και καλύπτει μεγέθη από Small έως Large. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,70 και είναι 53 κιλά.

-15,00 €

Ροζ Κοτλέ Σετ

Ροζ Κοτλέ Σετ

49,99 € 34,99 €

Ροζ κοτλέ σετ για να ξεχωρίζεις με τις εμφανίσεις σου όλες τις ώρες της ημέρας. Το σετ αποτελείται από παντελόνα με λάστιχο στη μέση για καλύτερη εφαρμογή και ασορτί πουκάμισο με κουμπιά. Κατασκευάζεται στην Ιταλία, είναι ελαστικό και έχει άνετη φόρμα. Βγαίνει σε μέγεθος One Size και καλύπτει μεγέθη από Small έως Large. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,70 και είναι 53 κιλά.

-15,00 €

Μαύρο Πλεκτό Σετ Μπλούζα - Παντελόνι

Μαύρο Πλεκτό Σετ Μπλούζα - Παντελόνι

59,99 € 39,99 €

Μαύρο σετ με λεπτή πλέξη και διακοσμητικά, ιταλικής παραγωγής. Ιδανική επιλογή για άνετες και χαλαρές εμφανίσεις που ξεχωρίζουν. Το σετ αποτελείται από παντελόνι με λάστιχο στη μέση και ασορτί μπλουζάκι. Βγαίνει σε νούμερο One Size και καλύπτει μεγέθη από Small έως Extra Large. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,70 και είναι 53 κιλά.

-20,00 €

Ασημί Σετ Σακάκι - Παντελόνι με Glitter

Ασημί Σετ Σακάκι - Παντελόνι με Glitter

79,99 € 39,99 €

Ασημί σετ σακάκι - παντελόνι με glitter και μεταλλική όψη, για στιλάτα outfit που ξεχωρίζουν. Το σετ αποτελείται απο ένα σακάκι με βάτες σε άνετη φόρμα και μανίκι 3/4. Το παντελόνι έχει λάστιχο στην μέση για καλύτερη εφαρμογή. Ένα ιδανικό σετ για τις βραδινές σας εξόδους. Είναι One Size και καλύπτει μεγέθη από Small έως Large. Το μοντέλο έχει ύψος 1,70 και είναι 53 κιλά.

-40,00 €

Μαύρο Σετ Σακάκι - Παντελόνι με Glitter

Μαύρο Σετ Σακάκι - Παντελόνι με Glitter

79,99 € 39,99 €

Μαύρο σετ σακάκι - παντελόνι με glitter και μεταλλική όψη, για στιλάτα outfit που ξεχωρίζουν. Το σετ αποτελείται απο ένα σακάκι με βάτες σε άνετη φόρμα και μανίκι 3/4. Το παντελόνι έχει λάστιχο στην μέση για καλύτερη εφαρμογή. Ένα ιδανικό σετ για τις βραδινές σας εξόδους. Είναι One Size και καλύπτει μεγέθη από Small έως Large. Το μοντέλο έχει ύψος 1,70 και είναι 53 κιλά.

-40,00 €

Μαύρο Ριγέ Oversized Σετ Σακάκι -...

Μαύρο Ριγέ Oversized Σετ Σακάκι - Παντελόνι

79,99 € 39,99 €

Μαύρο ριγέ oversized σετ με πετράδια, για στιλάτα outfit που ξεχωρίζουν. Το σετ αποτελείται απο ένα μακρυμάνικο blazer με βάτες σε άνετη φόρμα, κλείνει με κουμπιά και διαθέτει δύο τσεπάκια στο μπροστινό μέρος. Το παντελόνι διαθέτει δυο τσέπες στο πλάι και κλείνει με κουμπί και φερμουάρ. Ένα ιδανικό σετ για όλες τις ώρες της ημέρας  Είναι One Size και καλύπτει μεγέθη από Small έως Large. Το μοντέλο έχει ύψος 1,75 και είναι 57 κιλά.

-40,00 €

Γκρι Ριγέ Oversized Σετ Σακάκι -...

Γκρι Ριγέ Oversized Σετ Σακάκι - Παντελόνι

79,99 € 39,99 €

Γκρι ριγέ oversized σετ με πετράδια, για στιλάτα outfit που ξεχωρίζουν. Το σετ αποτελείται απο ένα μακρυμάνικο blazer με βάτες σε άνετη φόρμα, κλείνει με κουμπιά και διαθέτει δύο τσεπάκια στο μπροστινό μέρος. Το παντελόνι διαθέτει δυο τσέπες στο πλάι και κλείνει με κουμπί και φερμουάρ. Ένα ιδανικό σετ για όλες τις ώρες της ημέρας  Είναι One Size και καλύπτει μεγέθη από Small έως Large. Το μοντέλο έχει ύψος 1,75 και είναι 57 κιλά.

-40,00 €

Φούξια Πλεκτό Σετ Μπλούζα - Παντελόνι

Φούξια Πλεκτό Σετ Μπλούζα - Παντελόνι

59,99 € 44,99 €

Φούξια σετ με λεπτή πλέξη ιταλικής παραγωγής. Ιδανική επιλογή για άνετες και χαλαρές εμφανίσεις που ξεχωρίζουν. Το σετ αποτελείται από παντελόνι με λάστιχο στη μέση και ασορτί μπλουζάκι. Βγαίνει σε νούμερο One Size και καλύπτει μεγέθη από Small έως Extra Large. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,75 και είναι 57 κιλά.

-15,00 €

Γκρι Πλεκτό Σετ Μπλούζα - Παντελόνι

Γκρι Πλεκτό Σετ Μπλούζα - Παντελόνι

59,99 € 44,99 €

Γκρι σετ με λεπτή πλέξη ιταλικής παραγωγής. Ιδανική επιλογή για άνετες και χαλαρές εμφανίσεις που ξεχωρίζουν. Το σετ αποτελείται από παντελόνι με λάστιχο στη μέση και ασορτί μπλουζάκι. Βγαίνει σε νούμερο One Size και καλύπτει μεγέθη από Small έως Extra Large. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,75 και είναι 57 κιλά.

-15,00 €

Μαύρο Πλεκτό Σετ Μπλούζα - Παντελόνι

Μαύρο Πλεκτό Σετ Μπλούζα - Παντελόνι

59,99 € 44,99 €

Μαύρο σετ με λεπτή πλέξη ιταλικής παραγωγής. Ιδανική επιλογή για άνετες και χαλαρές εμφανίσεις που ξεχωρίζουν. Το σετ αποτελείται από παντελόνι με λάστιχο στη μέση και ασορτί μπλουζάκι. Βγαίνει σε νούμερο One Size και καλύπτει μεγέθη από Small έως Extra Large. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,75 και είναι 57 κιλά.

-15,00 €

Χακί Πλεκτό Σετ Μπλούζα - Παντελόνι

Χακί Πλεκτό Σετ Μπλούζα - Παντελόνι

59,99 € 44,99 €

Χακί σετ με λεπτή πλέξη ιταλικής παραγωγής. Ιδανική επιλογή για άνετες και χαλαρές εμφανίσεις που ξεχωρίζουν. Το σετ αποτελείται από παντελόνι με λάστιχο στη μέση και ασορτί μπλουζάκι. Βγαίνει σε νούμερο One Size και καλύπτει μεγέθη από Small έως Extra Large. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,75 και είναι 57 κιλά.