ΠΛΕΚΤΕΣ ΜΠΛΟΥΖΕΣ

Η μεγαλύτερη ποικιλία σε Πλεκτές Μπλούζες και Πουλόβερ για την φθινοπωρινή και χειμερινή Collection βρίσκεται αποκλειστικά στο Silia D. Βρες την ιδανική Πλεκτή Μπλούζα που θα σε ζεστάνει τον φετινό χειμώνα και κάνε τη δική σου στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

TRENDING NOW

Φίλτρα

Δες Μόνο
Χρώμα
Μεγεθος
Είδος Ρούχου
Μανίκι
Μοτίβο
Collection
Περίσταση
ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ
Τιμή
Φίλτρο

Categories

Μπεζ Πλεκτό Πουλόβερ με Ζιβάγκο

Μπεζ Πλεκτό Πουλόβερ με Ζιβάγκο

44,99 € 19,99 €

Μπεζ πλεκτό πουλόβερ με ζιβάγκο και χοντρή πλέξη. Ιδανική επιλογή για μοντέρνες εμφανίσεις όλες τις ώρες της ημέρας. Είναι ελαστικό και έχει κανονική φόρμα. Βγαίνει σε μέγεθος One Size και καλύπτει μεγέθη από Small έως Large. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,70 και είναι 53 κιλά.

-25,00 €

Ροζ Πλεκτό Πουλόβερ με Ζιβάγκο

Ροζ Πλεκτό Πουλόβερ με Ζιβάγκο

44,99 € 19,99 €

Ροζ πλεκτό πουλόβερ με ζιβάγκο και χοντρή πλέξη. Ιδανική επιλογή για μοντέρνες εμφανίσεις όλες τις ώρες της ημέρας. Είναι ελαστικό και έχει κανονική φόρμα. Βγαίνει σε μέγεθος One Size και καλύπτει μεγέθη από Small έως Large. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,70 και είναι 53 κιλά.

-25,00 €

Γαλάζιο Πλεκτό Πουλόβερ με Ζιβάγκο

Γαλάζιο Πλεκτό Πουλόβερ με Ζιβάγκο

44,99 € 19,99 €

Γαλάζιο πλεκτό πουλόβερ με ζιβάγκο και χοντρή πλέξη. Ιδανική επιλογή για μοντέρνες εμφανίσεις όλες τις ώρες της ημέρας. Είναι ελαστικό και έχει κανονική φόρμα. Βγαίνει σε μέγεθος One Size και καλύπτει μεγέθη από Small έως Large. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,70 και είναι 53 κιλά.

-25,00 €

Μωβ Έξωμη Πλεκτή Μπλούζα

Μωβ Έξωμη Πλεκτή Μπλούζα

49,99 € 29,99 €

Μωβ έξωμη πλεκτή μπλούζα. Ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας. Είναι ελαστική και έχει κανονική φόρμα. Βγαίνει σε μέγεθος One Size και καλύπτει μεγέθη από Small έως Large. Το μοντέλο της φωτογραφίας έχει ύψος 1,70 και είναι 53 κιλά.

-20,00 €