Προιόντα του Κατασκευαστή KELARA

Υποδεχόμαστε ένα ανερχόμενο brand στον χώρο της υπόδησης!
Με ισπανική καταγωγή τα παπούτσια KELARA ήρθαν για να δώσουν στιλ και φινέτσα στις εμφανίσεις σου! Κατασκευασμένα από ποιοτικά υλικά και με μοντέρνες σχεδιαστικές πινελιές είναι μία τέλεια επιλογή για ξεχωρίζεις όλες τις ώρες της ημέρας!

Μαύρο Δερμάτινο Μποτάκι Kelara K31281...

Μαύρο Δερμάτινο Μποτάκι Kelara K31281 Black

89,99 € 45,00 €

Μαύρο μποτάκι Kelara για να εντυπωσιάζεις με το στυλ σου όλες τις ώρες της ημέρας. Κατασκευάζεται από γνήσιο δέρμα καστόρι υψηλής ποιότητας και προσφέρει άνετο πάτημα. Διαθέτει λάστιχα στο πλαϊνό μέρος, ελαφριά τρακτερωτή σόλα ύψους 5 εκατοστών και η φόρμα του είναι κανονική.

-50%

Μαύρο Καστόρινο Γούνινο Μποτάκι...

Μαύρο Καστόρινο Γούνινο Μποτάκι Kelara K21209 Black

59,00 € 29,50 €

Μαύρο γούνινο μποτάκι Kelara για να εντυπωσιάζεις με το στυλ σου όλες τις ώρες της ημέρας. Κατασκευάζεται από γνήσιο δέρμα καστόρι υψηλής ποιότητας με γούνινη εσωτερική επένδυση και προσφέρει ζεστό και άνετο πάτημα. Διαθέτει ελαφριά αντιολισθητική σόλα ύψους 3 εκατοστών και η φόρμα του είναι κανονική.

-50%

Χακί Καστόρινο Γούνινο Μποτάκι Kelara...

Χακί Καστόρινο Γούνινο Μποτάκι Kelara K31225 Khaki

79,99 € 40,00 €

Χακί γούνινο μποτάκι αστραγάλου Kelara για να εντυπωσιάζεις με το στυλ σου όλες τις ώρες της ημέρας. Κατασκευάζεται από γνήσιο δέρμα καστόρι υψηλής ποιότητας με γούνινη εσωτερική επένδυση και προσφέρει ζεστό και άνετο πάτημα. Διαθέτει ελαφριά αντιολισθητική σόλα ύψους 2 εκατοστών και η φόρμα του είναι κανονική.

-50%

Camel Καστόρινο Γούνινο Μποτάκι...

Camel Καστόρινο Γούνινο Μποτάκι Kelara K31225 Camel

79,99 € 40,00 €

Camel γούνινο μποτάκι αστραγάλου Kelara για να εντυπωσιάζεις με το στυλ σου όλες τις ώρες της ημέρας. Κατασκευάζεται από γνήσιο δέρμα καστόρι υψηλής ποιότητας με γούνινη εσωτερική επένδυση και προσφέρει ζεστό και άνετο πάτημα. Διαθέτει ελαφριά αντιολισθητική σόλα ύψους 2 εκατοστών και η φόρμα του είναι κανονική.

-50%

Μαύρο Καστόρινο Γούνινο Μποτάκι...

Μαύρο Καστόρινο Γούνινο Μποτάκι Kelara K31225 Black

79,99 € 40,00 €

Μαύρο γούνινο μποτάκι αστραγάλου Kelara για να εντυπωσιάζεις με το στυλ σου όλες τις ώρες της ημέρας. Κατασκευάζεται από γνήσιο δέρμα καστόρι υψηλής ποιότητας με γούνινη εσωτερική επένδυση και προσφέρει ζεστό και άνετο πάτημα. Διαθέτει ελαφριά αντιολισθητική σόλα ύψους 2 εκατοστών και η φόρμα του είναι κανονική.

-50%

Camel Γούνινα Παντοφλάκια Kelara...

Camel Γούνινα Παντοφλάκια Kelara K21218 Camel

79,99 € 40,00 €

Camel γυναικεία παντοφλάκια Kelara για να είστε ζεστές και κομψές ακόμα και μέσα στο σπίτι. Κατασκευάζονται από γνήσιο δέρμα καστόρι υψηλής ποιότητας με γούνινη εσωτερική επένδυση, έχουν σόλα ύψους 4 εκατοστών και προσφέρουν ζεστό και άνετο πάτημα. Διαθέτουν ελαφριά αντιολισθητική σόλα και η φόρμα του είναι κανονική.

-50%

Μαύρα Καστόρινα Sleepers με Γούνα...

Μαύρα Καστόρινα Sleepers με Γούνα Kelara K31229 Black

79,00 € 39,50 €

Μαύρα γούνινα sleepers Kelara για να εντυπωσιάζεις με το στυλ σου όλες τις ώρες της ημέρας. Κατασκευάζονται από γνήσιο δέρμα καστόρι υψηλής ποιότητας με γούνινη εσωτερική επένδυση και προσφέρουν ζεστό και άνετο πάτημα. Διαθέτουν κεντητή λεπτομέρεια, ελαφριά αντιολισθητική σόλα ύψους 4 εκατοστών και η φόρμα τους είναι κανονική.

-50%

Μαύρο Δίπατο Καστόρινο Γούνινο...

Μαύρο Δίπατο Καστόρινο Γούνινο Μποτάκι Kelara K31226 Black

89,00 € 44,50 €

Μαύρο δίπατο γούνινο μποτάκι Kelara για να εντυπωσιάζεις με το στυλ σου όλες τις ώρες της ημέρας. Κατασκευάζεται από γνήσιο δέρμα καστόρι υψηλής ποιότητας με γούνινη εσωτερική επένδυση και προσφέρει ζεστό και άνετο πάτημα. Διαθέτει ελαφριά αντιολισθητική σόλα ύψους 4 εκατοστών και η φόρμα του είναι κανονική.

-50%

Camel Δίπατο Καστόρινο Γούνινο...

Camel Δίπατο Καστόρινο Γούνινο Μποτάκι Kelara K31226 Camel

89,00 € 44,50 €

Camel δίπατο γούνινο μποτάκι Kelara για να εντυπωσιάζεις με το στυλ σου όλες τις ώρες της ημέρας. Κατασκευάζεται από γνήσιο δέρμα καστόρι υψηλής ποιότητας με γούνινη εσωτερική επένδυση και προσφέρει ζεστό και άνετο πάτημα. Διαθέτει ελαφριά αντιολισθητική σόλα ύψους 4 εκατοστών και η φόρμα του είναι κανονική.

-50%

Camel Καστόρινα Sleepers με Γούνα...

Camel Καστόρινα Sleepers με Γούνα Kelara K31229 Camel

79,00 € 39,50 €

Camel γούνινα sleepers Kelara για να εντυπωσιάζεις με το στυλ σου όλες τις ώρες της ημέρας. Κατασκευάζονται από γνήσιο δέρμα καστόρι υψηλής ποιότητας με γούνινη εσωτερική επένδυση και προσφέρουν ζεστό και άνετο πάτημα. Διαθέτουν κεντητή λεπτομέρεια, ελαφριά αντιολισθητική σόλα ύψους 4 εκατοστών και η φόρμα τους είναι κανονική.

-50%

Camel Γούνινα Παντοφλάκια Kelara...

Camel Γούνινα Παντοφλάκια Kelara K31230 Camel

45,00 € 22,50 €

Camel γυναικεία παντοφλάκια Kelara για να είστε ζεστές και κομψές ακόμα και μέσα στο σπίτι. Κατασκευάζονται από γνήσιο δέρμα καστόρι υψηλής ποιότητας με γούνινη εσωτερική επένδυση και προσφέρουν ζεστό και άνετο πάτημα. Διαθέτουν ελαφριά αντιολισθητική σόλα και η φόρμα του είναι κανονική.

-50%

Camel Καστόρινο Γούνινο Μποτάκι...

Camel Καστόρινο Γούνινο Μποτάκι Kelara K21209 Camel

59,00 € 29,50 €

Camel γούνινο μποτάκι Kelara για να εντυπωσιάζεις με το στυλ σου όλες τις ώρες της ημέρας. Κατασκευάζεται από γνήσιο δέρμα καστόρι υψηλής ποιότητας με γούνινη εσωτερική επένδυση και προσφέρει ζεστό και άνετο πάτημα. Διαθέτει ελαφριά αντιολισθητική σόλα ύψους 3 εκατοστών και η φόρμα του είναι κανονική.

-50%

Πούρο Καστόρινο Γούνινο Μποτάκι...

Πούρο Καστόρινο Γούνινο Μποτάκι Kelara K21211 Taupe

59,00 € 29,50 €

Πούρο γούνινο μποτάκι αστραγάλου Kelara για να εντυπωσιάζεις με το στυλ σου όλες τις ώρες της ημέρας. Κατασκευάζεται από γνήσιο δέρμα καστόρι υψηλής ποιότητας με γούνινη εσωτερική επένδυση και προσφέρει ζεστό και άνετο πάτημα. Διαθέτει ελαφριά αντιολισθητική σόλα και η φόρμα του είναι κανονική.

-50%

Μαύρο Καστόρινο Γούνινο Μποτάκι...

Μαύρο Καστόρινο Γούνινο Μποτάκι Kelara K21211 Black

59,00 € 29,50 €

Μαύρο γούνινο μποτάκι αστραγάλου Kelara για να εντυπωσιάζεις με το στυλ σου όλες τις ώρες της ημέρας. Κατασκευάζεται από γνήσιο δέρμα καστόρι υψηλής ποιότητας με γούνινη εσωτερική επένδυση και προσφέρει ζεστό και άνετο πάτημα. Διαθέτει ελαφριά αντιολισθητική σόλα και η φόρμα του είναι κανονική.

-50%

Ροζ Καστόρινο Γούνινο Μποτάκι Kelara...

Ροζ Καστόρινο Γούνινο Μποτάκι Kelara K21216 Pink

59,00 € 29,50 €

Ροζ γούνινο μποτάκι Kelara για να εντυπωσιάζεις με το στυλ σου όλες τις ώρες της ημέρας. Κατασκευάζεται από γνήσιο δέρμα καστόρι υψηλής ποιότητας με γούνινη εσωτερική επένδυση και προσφέρει ζεστό και άνετο πάτημα. Διαθέτει αντιολισθητική και ελαφριά σόλα και η φόρμα του είναι κανονική.

-50%

Camel Καστόρινο Γούνινο Μποτάκι...

Camel Καστόρινο Γούνινο Μποτάκι Kelara K21202 Camel

69,00 € 34,50 €

Camel γούνινο μποτάκι Kelara για να εντυπωσιάζεις με το στυλ σου όλες τις ώρες της ημέρας. Κατασκευάζεται από γνήσιο δέρμα καστόρι υψηλής ποιότητας με γούνινη εσωτερική επένδυση και προσφέρει ζεστό και άνετο πάτημα. Διαθέτει αντιολισθητική και ελαφριά σόλα και η φόρμα του είναι κανονική.