Προιόντα του Κατασκευαστή JEEP

Discover the unkown! Go anywhere, do anything! 

Αυτό είναι το σλόγκαν του νέου διεθνούς brand που μπαίνει στην οικογένεια του Silia D.

Η μάρκα Jeep δεν είναι γνωστή μόνο για τα αυτοκίνητα που κατασκευάζει αλλά για πολλά περισσότερα! Η μάρκα Jeep είναι συνώνυμο της περιπέτειας και της αντοχής!

Με ιστορία απο τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο έγινε γνωστή για τον δυναμικό σχεδιασμό και την ανθεκτικότητα. Σήμερα εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο δημιουργώντας υποδήματα υψηλής αισθητικής και απαράμιλλης ποιότητας.

Εξερεύνησε τα πιο απίθανα μέρη με τη σιγουριά και την άνεση που προσφέρει η μάρκα Jeep!

Μαύρο Αρβυλάκι Jeep Beryl Lace...

Μαύρο Αρβυλάκι Jeep Beryl Lace JL32552A 062 Black

89,00 € 44,50 €

Μαύρο αρβυλάκι Jeep για να ξεχωρίζεις σε κάθε σου εμφάνιση. Διαθέτει αντιολισθητική σόλα ύψους 5 εκατοστών και κορδόνια σε πράσινο χρώμα. Η φόρμα του είναι κανονική και προσφέρει πολύ άνετο και σταθερό πάτημα.

-50%

Μαύρο Δερμάτινο Αρβυλάκι Jeep...

Μαύρο Δερμάτινο Αρβυλάκι Jeep Commander JL32540A 062 Black

99,00 € 49,50 €

Μαύρο αρβυλάκι Jeep για να ξεχωρίζεις σε κάθε σου εμφάνιση. Κατασκευάζεται από γνήσιο δέρμα, διαθέτει αντιολισθητική σόλα ύψους 5 εκατοστών και κορδόνια σε πράσινο χρώμα. Η φόρμα του είναι κανονική και προσφέρει πολύ άνετο και σταθερό πάτημα.

-50%

Μαύρο Δερμάτινο Biker Μποτάκι Jeep...

Μαύρο Δερμάτινο Biker Μποτάκι Jeep Commander Chelsea...

105,00 € 52,50 €

Μαύρο biker μποτάκι Jeep με λάστιχο για να ξεχωρίζεις σε κάθε σου εμφάνιση. Κατασκευάζεται από γνήσιο δέρμα υψηλής ποιότητας και διαθέτει σόλα ύψους 5 εκατοστών. Η φόρμα του είναι κανονική και προσφέρει σταθερό και άνετο πάτημα.

-50%

Μαύρο Δερμάτινο Biker Μποτάκι Jeep...

Μαύρο Δερμάτινο Biker Μποτάκι Jeep Beryl Chelsea JL32550A...

95,00 € 47,50 €

Μαύρο biker μποτάκι Jeep με λάστιχο και φερμουάρ για να ξεχωρίζεις σε κάθε σου εμφάνιση. Κατασκευάζεται από γνήσιο δέρμα υψηλής ποιότητας, διαθέτει σόλα ύψους 5 εκατοστών, φιάπα ύψους 3,5 εκατοστών. Η φόρμα του είναι κανονική και προσφέρει σταθερό και άνετο πάτημα.

-50%