ΤΣΑΝΤΕΣ

Η νέα collection σε γυναικείες τσάντες και τσαντάκια μόλις έφτασε! Εδώ θα βρεις μοντέρνα και κλασσικά σχέδια σε σακίδια πλάτης, τσάντες ώμου, χειρός και παραλίας για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με άνεση και στιλ. Επίσης θα βρεις τσαντάκια χιαστί, χειρός, φάκελους και clutch bags για εντυπωσιακές εμφανίσεις όλες τις ώρες της ημέρας και για όλες τις περιστάσεις.

Φίλτρα

Δες Μόνο
Χρώμα
Είδος Αξεσουάρ
Τύπος Τσάντας
Τύπος Τσαντάκι
Πλάτος Τσάντας
Ύψος Τσάντας
Υλικό
Μοτίβο
Fashion Trends
Collection
Περίσταση
Κατασκευαστής
Τιμή
Φίλτρο

Categories

Nolah Vellina Blue Nolah Vellina Blue Nolah Vellina Blue
 • Νέο

Μπλε Τσαντάκι Χιαστί Nolah Vellina Blue

Μπλε Τσαντάκι Χιαστί Nolah Vellina Blue

54,90 €

Μπλε τσαντάκι χιαστί Nolah με χρυσές λεπτομέρειες και strass. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα και διαθέτει δύο βοηθητικές εσωτερικές θήκες. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah. 

Nolah Vellina Green Nolah Vellina Green Nolah Vellina Green
 • Νέο

Πράσινο Τσαντάκι Χιαστί Nolah Vellina...

Πράσινο Τσαντάκι Χιαστί Nolah Vellina Green

54,90 €

Πράσινο τσαντάκι χιαστί Nolah με χρυσές λεπτομέρειες και strass. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα και διαθέτει δύο βοηθητικές εσωτερικές θήκες. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah. 

Nolah Vellina Black Nolah Vellina Black Nolah Vellina Black
 • Νέο

Μαύρο Τσαντάκι Χιαστί Nolah Vellina...

Μαύρο Τσαντάκι Χιαστί Nolah Vellina Black

54,90 €

Μαύρο τσαντάκι χιαστί Nolah με χρυσές λεπτομέρειες και strass. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα και διαθέτει δύο βοηθητικές εσωτερικές θήκες. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah. 

Nolah Rosemary Purple Nolah Rosemary Purple Nolah Rosemary Purple
 • Νέο

Μωβ Τσαντάκι Χιαστί Nolah Rosemary...

Μωβ Τσαντάκι Χιαστί Nolah Rosemary Purple

42,90 €

Μωβ τσαντάκι χιαστί Nolah με ασημί λεπτομέρειες. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα και διαθέτει μία βοηθητική θήκη στο εσωτερικό. Επιπλέον, προσφέρει μακρύ αποσπώμενο και ρυθμιζόμενο λουράκι - αλυσίδα, δίνοντας σου την επιλογή για ώμο ή χειρός. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Nolah Rosemary Magenta Nolah Rosemary Magenta Nolah Rosemary Magenta
 • Νέο

Magenta Τσαντάκι Χιαστί Nolah...

Magenta Τσαντάκι Χιαστί Nolah Rosemary Magenta

42,90 €

Magenta τσαντάκι χιαστί Nolah με ασημί λεπτομέρειες. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα και διαθέτει μία βοηθητική θήκη στο εσωτερικό. Επιπλέον, προσφέρει μακρύ αποσπώμενο και ρυθμιζόμενο λουράκι - αλυσίδα, δίνοντας σου την επιλογή για ώμο ή χειρός. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Nolah Rosemary Black Nolah Rosemary Black Nolah Rosemary Black
 • Νέο

Μαύρο Τσαντάκι Χιαστί Nolah Rosemary...

Μαύρο Τσαντάκι Χιαστί Nolah Rosemary Black

42,90 €

Μαύρο τσαντάκι χιαστί Nolah με ασημί λεπτομέρειες. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα και διαθέτει μία βοηθητική θήκη στο εσωτερικό. Επιπλέον, προσφέρει μακρύ αποσπώμενο και ρυθμιζόμενο λουράκι - αλυσίδα, δίνοντας σου την επιλογή για ώμο ή χειρός. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Nolah Marchesa Beige Nolah Marchesa Beige Nolah Marchesa Beige
 • Νέο

Μπεζ Τσαντάκι Χιαστί Nolah Marchesa...

Μπεζ Τσαντάκι Χιαστί Nolah Marchesa Beige

49,90 €

Μπεζ τσαντάκι χιαστί Nolah με χρυσές λεπτομέρειες. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα και διαθέτει τρεις βοηθητικές θήκες στο εσωτερικό. Επιπλέον, προσφέρει μακρύ αποσπώμενο και ρυθμιζόμενο λουράκι, δίνοντας σου την επιλογή για ώμο ή χειρός. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Nolah Marchesa Green Nolah Marchesa Green Nolah Marchesa Green
 • Νέο

Πράσινο Τσαντάκι Χιαστί Nolah...

Πράσινο Τσαντάκι Χιαστί Nolah Marchesa Green

49,90 €

Πράσινο τσαντάκι χιαστί Nolah με χρυσές λεπτομέρειες. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα και διαθέτει τρεις βοηθητικές θήκες στο εσωτερικό. Επιπλέον, προσφέρει μακρύ αποσπώμενο και ρυθμιζόμενο λουράκι, δίνοντας σου την επιλογή για ώμο ή χειρός. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Nolah Marchesa Black Nolah Marchesa Black Nolah Marchesa Black
 • Νέο

Μαύρο Τσαντάκι Χιαστί Nolah Marchesa...

Μαύρο Τσαντάκι Χιαστί Nolah Marchesa Black

49,90 €

Μαύρο τσαντάκι χιαστί Nolah με χρυσές λεπτομέρειες. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα και διαθέτει τρεις βοηθητικές θήκες στο εσωτερικό. Επιπλέον, προσφέρει μακρύ αποσπώμενο και ρυθμιζόμενο λουράκι, δίνοντας σου την επιλογή για ώμο ή χειρός. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Nolah Fab Silver Nolah Fab Silver Nolah Fab Silver
 • Νέο

Ασημί Τσαντάκι Χιαστί Nolah Fab Silver

Ασημί Τσαντάκι Χιαστί Nolah Fab Silver

54,90 €

Ασημί τσαντάκι χιαστί Nolah με κρύσταλλα, ασημί λεπτομέρειες και κρεμαστό διακοσμητικό αποσπώμενο ασημί logo. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα και διαθέτει δύο βοηθητικές εσωτερικές θήκες. Επιπλέον, προσφέρει μακρύ αποσπώμενο λουράκι - αλυσίδα, δίνοντας σου την επιλογή για ώμο ή χιαστί. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Nolah Eaton Beige Nolah Eaton Beige Nolah Eaton Beige
 • Νέο

Μπεζ Σακίδιο Πλάτης Nolah Eaton Beige

Μπεζ Σακίδιο Πλάτης Nolah Eaton Beige

51,90 €

Μπεζ σακίδιο πλάτης Nolah με κροκό και χρυσές λεπτομέρειες. Τέλειο αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου! Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει δύο βοηθητικές θήκες εσωτερικά και μια εξωτερική που κλείνει με φερμουάρ. Επιπλέον, διαθέτει ρυθμιζόμενα λουράκια και άνετους αποθηκευτικούς χώρους. Ιδανικό για όλες τις εμφανίσεις. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Nolah Eaton Black Nolah Eaton Black Nolah Eaton Black
 • Νέο

Μαύρο Σακίδιο Πλάτης Nolah Eaton Black

Μαύρο Σακίδιο Πλάτης Nolah Eaton Black

51,90 €

Μαύρο σακίδιο πλάτης Nolah με κροκό και χρυσές λεπτομέρειες. Τέλειο αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου! Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει δύο βοηθητικές θήκες εσωτερικά και μια εξωτερική που κλείνει με φερμουάρ. Επιπλέον, διαθέτει ρυθμιζόμενα λουράκια και άνετους αποθηκευτικούς χώρους. Ιδανικό για όλες τις εμφανίσεις. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Bronte Green Bronte Green Bronte Green
 • Νέο

Πράσινο Τσαντάκι Χιαστί Nolah Bronte...

Πράσινο Τσαντάκι Χιαστί Nolah Bronte Green

54,90 €

Τσαντάκι χιαστί με χρυσές λεπτομέρειες Bronte Green Nolah. Ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα και διαθέτει τρεις κεντρικές εσωτερικές θήκες, εκ των οποίων η μια κλείνει με φερμουάρ και άλλες δυο βοηθητικές εσωτερικές. Επίσης, με το πολυμορφικό λουράκι-αλυσίδα, σου προσφέρει την επιλογή για ώμο ή χιαστί. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

* Το προϊόν κατασκευάζεται απο άριστης ποιότητας οικολογικό δέρμα. 
Nolah Deniz Black Nolah Deniz Black Nolah Deniz Black
 • Νέο

Μαύρη Καπιτονέ Τσάντα Ώμου Nolah...

Μαύρη Καπιτονέ Τσάντα Ώμου Nolah Deniz Black

59,90 €

Καπιτονέ τσάντα ώμου με χρυσές λεπτομέρειες Deniz Black Nolah. Τέλια επιλογή για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει τρεις βοηθητικές θήκες στο εσωτερικό της και παρέχει σταθερά χερούλια για τον ώμο. Επιπλέον, έρχεται με ρυθμιζόμενο αποσπώμενο λουράκι, δίνοντας σου την επιλογή για ώμο ή χιαστί. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Nolah Tulia Black Nolah Tulia Black Nolah Tulia Black
 • Νέο

Μαύρο Τσαντάκι Χιαστί Nolah Tulia Black

Μαύρο Τσαντάκι Χιαστί Nolah Tulia Black

42,90 €

Τσαντάκι χιαστί με χρυσές λεπτομέρειες Tulia Black Nolah. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα και διαθέτει δυο εσωτερικές θήκες, και μια εξωτερική στο πίσω μέρος. Επίσης, με το πολυμορφικό λουράκι-αλυσίδα, σου προσφέρει την επιλογή για ώμο ή χιαστί. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah. 

* Το προϊόν κατασκευάζεται απο άριστης ποιότητας οικολογικό δέρμα.

Μαύρο Σακίδιο Πλάτης Nolah Tate Black...

Μαύρο Σακίδιο Πλάτης Nolah Tate Black Silver

54,90 €

Σακίδιο πλάτης με ασημί λεπτομέρειες Nolah Tate Black Silver, για μοντέρνα outfit που ξεχωρίζουν. Κλείνει με μεταλλικό κούμπωμα, έχει τρεις εσωτερικές θήκες και ρυθμιζόμενα λουράκια. Διαθέτει άνετους εσωτερικούς χώρους, ιδανική για να χωράει όλα τα προσωπικά σου αντικείμενα. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Μαύρη Τσάντα Ώμου Nolah Gillian Black...

Μαύρη Τσάντα Ώμου Nolah Gillian Black Silver

59,90 €

Τσάντα ώμου με ασημί λεπτομέρειες Gillian Black Silver Nolah. Τέλεια επιλογή για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει τρεις βοηθητικές θήκες στο εσωτερικό της και παρέχει σταθερά χερούλια για τον ώμο ή το χέρι. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Μαύρο Πορτοφόλι Nolah Mindy Black Silver

Μαύρο Πορτοφόλι Nolah Mindy Black Silver

26,90 €

Πορτοφόλι με λευκά σχέδια και ασημί λεπτομέρειες, Nolah Mindy Black Silver. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χαρτονομίσματα, κέρματα και κάρτες, ενώ διαθέτει και μια βοηθητική θήκη στο πίσω μέρος. Επιπλέον έρχεται με αποσπώμενο λουράκι για τον καρπό. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιήσεις το look σου. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Μαύρη Πολυμορφική Τσάντα Nolah Revlon...

Μαύρη Πολυμορφική Τσάντα Nolah Revlon Black

54,90 €

Πολυμορφική καπιτονέ τσάντα με χρυσές λεπτομέρειες, Revlon Black Nolah. Μια ιδιαίτερη τσάντα, ιδανική επιλογή για τις καθημερινές σας βόλτες. Με το πολυμορφικό λουράκι-ιμάντα που διαθέτει σου προσφέρει την επιλογή για ώμου ή στην πλάτη. Επιπλέον, κλείνει με φερμουάρ ενώ έχει άνετους αποθηκευτικούς χώρους όπως και τρεις βοηθητικές θήκες στο εσωτερικό της. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Μπεζ Πολυμορφική Τσάντα Nolah Revlon...

Μπεζ Πολυμορφική Τσάντα Nolah Revlon Beige

54,90 €

Πολυμορφική καπιτονέ τσάντα με χρυσές λεπτομέρειες, Revlon Beige Nolah. Μια ιδιαίτερη τσάντα, ιδανική επιλογή για τις καθημερινές σας βόλτες. Με το πολυμορφικό λουράκι-ιμάντα που διαθέτει σου προσφέρει την επιλογή για ώμου ή στην πλάτη. Επιπλέον, κλείνει με φερμουάρ ενώ έχει άνετους αποθηκευτικούς χώρους όπως και τρεις βοηθητικές θήκες στο εσωτερικό της. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Καφέ Τσαντάκι Χιαστί Nolah Nala Brown

Καφέ Τσαντάκι Χιαστί Nolah Nala Brown

52,90 €

Τσαντάκι χιαστί με κροκό και χρυσές λεπτομέρειες, Nala Brown Nolah. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Το τσαντάκι κλείνει με φερμουάρ και διαθέτει τρεις θέσεις θήκες και τρεις βοηθητικές στο εσωτερικό. Επιπλέον, προσφέρει δύο αποσπώμενα  πολυμορφικά λουράκια, δίνοντας σου την επιλογή για ώμο ή χιαστί. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Μαύρο Τσαντάκι Χιαστί Nolah Nala Black

Μαύρο Τσαντάκι Χιαστί Nolah Nala Black

52,90 €

Τσαντάκι χιαστί με κροκό και χρυσές λεπτομέρειες, Nala Black Nolah. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Το τσαντάκι κλείνει με φερμουάρ και διαθέτει τρεις θέσεις θήκες και τρεις βοηθητικές στο εσωτερικό. Επιπλέον, προσφέρει δύο αποσπώμενα πολυμορφικά λουράκια, δίνοντας σου την επιλογή για ώμο ή χιαστί. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Μπεζ Τσαντάκι Χιαστί Nolah Nala Beige

Μπεζ Τσαντάκι Χιαστί Nolah Nala Beige

52,90 €

Τσαντάκι χιαστί με κροκό και χρυσές λεπτομέρειες, Nala Beige Nolah. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Το τσαντάκι κλείνει με φερμουάρ και διαθέτει τρεις θέσεις θήκες και τρεις βοηθητικές στο εσωτερικό. Επιπλέον, προσφέρει δύο αποσπώμενα πολυμορφικά λουράκια, δίνοντας σου την επιλογή για ώμο ή χιαστί. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Bum Bag Nolah Cobe Off White

Bum Bag Nolah Cobe Off White

46,90 €

Bum Bag με χρυσές λεπτομέρειες, Cobe Off White Nolah. Κλείνει με φερμουάρ, έχει δυο εσωτερικές βοηθητικές θήκες και διαθέτει ρυθμιζόμενο ιμάντα. Ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Μαύρο Bum Bag Nolah Cobe Black

Μαύρο Bum Bag Nolah Cobe Black

46,90 €

Bum Bag με χρυσές λεπτομέρειες, Cobe Black Nolah. Κλείνει με φερμουάρ, έχει δυο εσωτερικές βοηθητικές θήκες και διαθέτει ρυθμιζόμενο ιμάντα. Ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Μπεζ Bum Bag Nolah Cobe Beige

Μπεζ Bum Bag Nolah Cobe Beige

46,90 €

Bum Bag με χρυσές λεπτομέρειες, Cobe Beige Nolah. Κλείνει με φερμουάρ, έχει δυο εσωτερικές βοηθητικές θήκες και διαθέτει ρυθμιζόμενο ιμάντα. Ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Μπεζ Τσάντα Ώμου Nolah Tiyanna Beige

Μπεζ Τσάντα Ώμου Nolah Tiyanna Beige

59,90 €

Τσάντα ώμου με χρυσές λεπτομέρειες Tiyanna Beige Nolah. Τέλεια επιλογή για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει τρεις βοηθητικές θήκες στο εσωτερικό της και παρέχει σταθερά χερούλια για τον ώμο ή το χέρι. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.