ΤΣΑΝΤΕΣ

Η μεγαλύτερη Ποικιλία σε Τσάντες, Τσαντάκια και Πορτοφόλια από την νέα μας Collection. Τσάντες Χειρός, Τσάντες Ώμου, Σακίδια Πλάτης, Χιαστί Τσαντάκια, Φάκελοι, Clutch, Belt Bags, Ξύλινα και Ψάθινα Τσαντάκια και Τσάντες σε πολλά χρώματα και σχέδια για όλες τις περιστάσεις, με την μοναδική ποιότητα και τις χαμηλές τιμές του Silia D.

Φίλτρα

Δες Μόνο
Κατηγορίες
Χρώμα
Είδος Αξεσουάρ
Τύπος Τσάντας
Τύπος Τσαντάκι
Πλάτος Τσάντας
Ύψος Τσάντας
Υλικό
Μοτίβο
Fashion Trends
Collection
Περίσταση
Κατασκευαστής
Τιμή
Φίλτρο

Categories

Bronte Green Bronte Green Bronte Green
  • Νέο

Πράσινο Τσαντάκι Χιαστί Nolah Bronte...

Πράσινο Τσαντάκι Χιαστί Nolah Bronte Green

54,90 €

Τσαντάκι χιαστί με χρυσές λεπτομέρειες Bronte Green Nolah. Ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα και διαθέτει τρεις κεντρικές εσωτερικές θήκες, εκ των οποίων η μια κλείνει με φερμουάρ και άλλες δυο βοηθητικές εσωτερικές. Επίσης, με το πολυμορφικό λουράκι-αλυσίδα, σου προσφέρει την επιλογή για ώμο ή χιαστί. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

* Το προϊόν κατασκευάζεται απο άριστης ποιότητας οικολογικό δέρμα. 
Nolah Deniz Black Nolah Deniz Black Nolah Deniz Black
  • Νέο

Μαύρη Καπιτονέ Τσάντα Ώμου Nolah...

Μαύρη Καπιτονέ Τσάντα Ώμου Nolah Deniz Black

59,90 €

Καπιτονέ τσάντα ώμου με χρυσές λεπτομέρειες Deniz Black Nolah. Τέλια επιλογή για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει τρεις βοηθητικές θήκες στο εσωτερικό της και παρέχει σταθερά χερούλια για τον ώμο. Επιπλέον, έρχεται με ρυθμιζόμενο αποσπώμενο λουράκι, δίνοντας σου την επιλογή για ώμο ή χιαστί. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Nolah Tulia Black Nolah Tulia Black Nolah Tulia Black
  • Νέο

Μαύρο Τσαντάκι Χιαστί Nolah Tulia Black

Μαύρο Τσαντάκι Χιαστί Nolah Tulia Black

42,90 €

Τσαντάκι χιαστί με χρυσές λεπτομέρειες Tulia Black Nolah. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα και διαθέτει δυο εσωτερικές θήκες, και μια εξωτερική στο πίσω μέρος. Επίσης, με το πολυμορφικό λουράκι-αλυσίδα, σου προσφέρει την επιλογή για ώμο ή χιαστί. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah. 

* Το προϊόν κατασκευάζεται απο άριστης ποιότητας οικολογικό δέρμα.

Μαύρο Σακίδιο Πλάτης Nolah Tate Black...

Μαύρο Σακίδιο Πλάτης Nolah Tate Black Silver

54,90 €

Σακίδιο πλάτης με ασημί λεπτομέρειες Nolah Tate Black Silver, για μοντέρνα outfit που ξεχωρίζουν. Κλείνει με μεταλλικό κούμπωμα, έχει τρεις εσωτερικές θήκες και ρυθμιζόμενα λουράκια. Διαθέτει άνετους εσωτερικούς χώρους, ιδανική για να χωράει όλα τα προσωπικά σου αντικείμενα. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Μαύρη Τσάντα Ώμου Nolah Gillian Black...

Μαύρη Τσάντα Ώμου Nolah Gillian Black Silver

59,90 €

Τσάντα ώμου με ασημί λεπτομέρειες Gillian Black Silver Nolah. Τέλεια επιλογή για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει τρεις βοηθητικές θήκες στο εσωτερικό της και παρέχει σταθερά χερούλια για τον ώμο ή το χέρι. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Μαύρο Πορτοφόλι Nolah Mindy Black Silver

Μαύρο Πορτοφόλι Nolah Mindy Black Silver

26,90 €

Πορτοφόλι με λευκά σχέδια και ασημί λεπτομέρειες, Nolah Mindy Black Silver. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χαρτονομίσματα, κέρματα και κάρτες, ενώ διαθέτει και μια βοηθητική θήκη στο πίσω μέρος. Επιπλέον έρχεται με αποσπώμενο λουράκι για τον καρπό. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιήσεις το look σου. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Μαύρη Πολυμορφική Τσάντα Nolah Revlon...

Μαύρη Πολυμορφική Τσάντα Nolah Revlon Black

54,90 €

Πολυμορφική καπιτονέ τσάντα με χρυσές λεπτομέρειες, Revlon Black Nolah. Μια ιδιαίτερη τσάντα, ιδανική επιλογή για τις καθημερινές σας βόλτες. Με το πολυμορφικό λουράκι-ιμάντα που διαθέτει σου προσφέρει την επιλογή για ώμου ή στην πλάτη. Επιπλέον, κλείνει με φερμουάρ ενώ έχει άνετους αποθηκευτικούς χώρους όπως και τρεις βοηθητικές θήκες στο εσωτερικό της. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Μπεζ Πολυμορφική Τσάντα Nolah Revlon...

Μπεζ Πολυμορφική Τσάντα Nolah Revlon Beige

54,90 €

Πολυμορφική καπιτονέ τσάντα με χρυσές λεπτομέρειες, Revlon Beige Nolah. Μια ιδιαίτερη τσάντα, ιδανική επιλογή για τις καθημερινές σας βόλτες. Με το πολυμορφικό λουράκι-ιμάντα που διαθέτει σου προσφέρει την επιλογή για ώμου ή στην πλάτη. Επιπλέον, κλείνει με φερμουάρ ενώ έχει άνετους αποθηκευτικούς χώρους όπως και τρεις βοηθητικές θήκες στο εσωτερικό της. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Καφέ Τσαντάκι Χιαστί Nolah Nala Brown

Καφέ Τσαντάκι Χιαστί Nolah Nala Brown

52,90 €

Τσαντάκι χιαστί με κροκό και χρυσές λεπτομέρειες, Nala Brown Nolah. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Το τσαντάκι κλείνει με φερμουάρ και διαθέτει τρεις θέσεις θήκες και τρεις βοηθητικές στο εσωτερικό. Επιπλέον, προσφέρει δύο αποσπώμενα  πολυμορφικά λουράκια, δίνοντας σου την επιλογή για ώμο ή χιαστί. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Μαύρο Τσαντάκι Χιαστί Nolah Nala Black

Μαύρο Τσαντάκι Χιαστί Nolah Nala Black

52,90 €

Τσαντάκι χιαστί με κροκό και χρυσές λεπτομέρειες, Nala Black Nolah. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Το τσαντάκι κλείνει με φερμουάρ και διαθέτει τρεις θέσεις θήκες και τρεις βοηθητικές στο εσωτερικό. Επιπλέον, προσφέρει δύο αποσπώμενα πολυμορφικά λουράκια, δίνοντας σου την επιλογή για ώμο ή χιαστί. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Μπεζ Τσαντάκι Χιαστί Nolah Nala Beige

Μπεζ Τσαντάκι Χιαστί Nolah Nala Beige

52,90 €

Τσαντάκι χιαστί με κροκό και χρυσές λεπτομέρειες, Nala Beige Nolah. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Το τσαντάκι κλείνει με φερμουάρ και διαθέτει τρεις θέσεις θήκες και τρεις βοηθητικές στο εσωτερικό. Επιπλέον, προσφέρει δύο αποσπώμενα πολυμορφικά λουράκια, δίνοντας σου την επιλογή για ώμο ή χιαστί. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Bum Bag Nolah Cobe Off White

Bum Bag Nolah Cobe Off White

46,90 €

Bum Bag με χρυσές λεπτομέρειες, Cobe Off White Nolah. Κλείνει με φερμουάρ, έχει δυο εσωτερικές βοηθητικές θήκες και διαθέτει ρυθμιζόμενο ιμάντα. Ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Μαύρο Bum Bag Nolah Cobe Black

Μαύρο Bum Bag Nolah Cobe Black

46,90 €

Bum Bag με χρυσές λεπτομέρειες, Cobe Black Nolah. Κλείνει με φερμουάρ, έχει δυο εσωτερικές βοηθητικές θήκες και διαθέτει ρυθμιζόμενο ιμάντα. Ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Μπεζ Bum Bag Nolah Cobe Beige

Μπεζ Bum Bag Nolah Cobe Beige

46,90 €

Bum Bag με χρυσές λεπτομέρειες, Cobe Beige Nolah. Κλείνει με φερμουάρ, έχει δυο εσωτερικές βοηθητικές θήκες και διαθέτει ρυθμιζόμενο ιμάντα. Ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Μπεζ Τσάντα Ώμου Nolah Tiyanna Beige

Μπεζ Τσάντα Ώμου Nolah Tiyanna Beige

59,90 €

Τσάντα ώμου με χρυσές λεπτομέρειες Tiyanna Beige Nolah. Τέλεια επιλογή για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει τρεις βοηθητικές θήκες στο εσωτερικό της και παρέχει σταθερά χερούλια για τον ώμο ή το χέρι. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Μαύρη Τσάντα Ώμου Nolah Tiyanna Black

Μαύρη Τσάντα Ώμου Nolah Tiyanna Black

59,90 €

Τσάντα ώμου με χρυσές λεπτομέρειες Tiyanna Black Nolah. Τέλεια επιλογή για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει τρεις βοηθητικές θήκες στο εσωτερικό της και παρέχει σταθερά χερούλια για τον ώμο ή το χέρι. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Μαύρο Καπιτονέ Σακίδιο Πλάτης Nolah...

Μαύρο Καπιτονέ Σακίδιο Πλάτης Nolah Fallon Black

52,90 €

Καπιτονέ σακίδιο πλάτης με χρυσές λεπτομέρειες, Nolah Fallon Black. Τέλειο αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου! Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα και κορδόνι, διαθέτει τρεις βοηθητικές θήκες εσωτερικά και μια εξωτερική που κλείνει με φερμουάρ. Επιπλέον, διαθέτει ρυθμιζόμενα λουράκια και άνετους αποθηκευτικούς χώρους. Ιδανικό για όλες τις εμφανίσεις. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Μαύρο Belt Bag Nolah Arion Black

Μαύρο Belt Bag Nolah Arion Black

45,00 €

Belt Bag με λευκά σχέδια, Arion Black Nolah. Κλείνει με φερμουάρ, έχει δυο εσωτερικές βοηθητικές θήκες και διαθέτει ρυθμιζόμενο λουράκι. Ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Μαύρο Τσαντάκι Nolah Kaleido Black

Μαύρο Τσαντάκι Nolah Kaleido Black

44,90 €

Τσαντάκι με μεταλλικές λεπτομέρειες Kaleido Black Nolah. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα και διαθέτει μια βοηθητική εσωτερική θήκη. Επίσης, διαθέτει δυο αποσπώμενα λουράκια για να την κρατάς στον ώμο ή στο χέρι. Το ένα απο τα λουράκια ειναι με αλυσίδα, ενώ το δεύτερο ματ ιμάντας. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah. 

Μπεζ Τσαντάκι Nolah Kaleido Beige

Μπεζ Τσαντάκι Nolah Kaleido Beige

44,90 €

Τσαντάκι με μεταλλικές λεπτομέρειες Kaleido Beige Nolah. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα και διαθέτει μια βοηθητική εσωτερική θήκη. Επίσης, διαθέτει δυο αποσπώμενα λουράκια για να την κρατάς στον ώμο ή στο χέρι. Το ένα απο τα λουράκια ειναι με αλυσίδα, ενώ το δεύτερο ματ ιμάντας. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.