Προιόντα του Κατασκευαστή HERA SANDALS

Η μεγαλύτερη συλλογή σε δερμάτινα σανδάλια Ελληνικής κατασκευής αποκλειστικά απ την εταιρεία Hera Sandals

npd-500 (blk) npd-500 (blk) npd-500 (blk)
  • Νέο

Μαύρο Δερμάτινο Χειροποίητο Σανδάλι...

Μαύρο Δερμάτινο Χειροποίητο Σανδάλι με Κορδόνια

29,99 €

Μαύρο χειροποίητο flat σανδάλι με κορδόνια. Είναι Ελληνικής Κατασκευής, δερμάτινο εσωτερικά και εξωτερικά. Έχει κανονική φόρμα και προσφέρει πολύ άνετο πάτημα. Ιδανικό για στιλάτες εμφανίσεις όλες τις ώρες της ημέρας.

npd-fl032-(blk) npd-fl032-(blk) npd-fl032-(blk)
  • Νέο

Μαύρο Δερμάτινο Χειροποίητο Flatform...

Μαύρο Δερμάτινο Χειροποίητο Flatform Σανδάλι

44,99 €

Μαύρο χειροποίητο flatform σανδάλι. Τέλεια επιλογή για να ξεχωρίζεις σε κάθε σου εμφάνιση. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από δέρμα υψηλής ποιότητας, διαθέτει αντιολισθητική σόλα ύψους 5 εκατοστών, ο πάτος είναι δερμάτινος με soft μαξιλαράκι για άνετο πάτημα και η φόρμα του είναι κανονική.

npd-290 (sblk) npd-290 (sblk) npd-290 (sblk)
  • Νέο

Μαύρο Δερμάτινο Χειροποίητο Flat...

Μαύρο Δερμάτινο Χειροποίητο Flat Σανδάλι με Μεταλλικό...

39,99 € 29,99 €

Μαύρο χειροποίητο flat σανδάλι με μεταλλικό διακοσμητικό. Τέλεια επιλογή για να ξεχωρίσεις όλες τις ώρες της ημέρας. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από γνήσιο δέρμα καστόρι υψηλής ποιότητας. Διαθέτει αντιολισθητική σόλα, ο πάτος είναι δερμάτινος με soft μαξιλαράκι για άνετο πάτημα και η φόρμα του είναι κανονική.

-10,00 €
npd-247 (stp) npd-247 (stp) npd-247 (stp)
  • Νέο

Πούρο Δερμάτινο Χειροποίητο Flat...

Πούρο Δερμάτινο Χειροποίητο Flat Σανδάλι με Διακοσμητικό

39,99 € 29,99 €

Πούρο χειροποίητο flat σανδάλι με διακοσμητικό. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές και στυλάτες εμφανίσεις. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από γνήσιο δέρμα καστόρι υψηλής ποιότητας, διαθέτει αντιολισθητική σόλα και ο πάτος είναι δερμάτινος με soft μαξιλαράκι. Προσφέρει άνετο πάτημα και η φόρμα του είναι κανονική.

-10,00 €
npd-fl-P104B-(slvr) npd-fl-P104B-(slvr) npd-fl-P104B-(slvr)
  • Νέο

Ασημί Δερμάτινο Χειροποίητο Flatform...

Ασημί Δερμάτινο Χειροποίητο Flatform Σανδάλι με Strass

44,99 €

Ασημί χειροποίητο flatform σανδάλι με strass. Τέλεια επιλογή για να ξεχωρίζεις σε κάθε σου εμφάνιση. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από δέρμα υψηλής ποιότητας, διαθέτει αντιολισθητική σόλα ύψους 4 εκατοστών, ο πάτος είναι δερμάτινος με soft μαξιλαράκι για άνετο πάτημα και η φόρμα του είναι κανονική.

npd-0106 (blk) npd-0106 (blk) npd-0106 (blk)
  • Νέο

Μαύρο Δερμάτινο Χειροποίητο Flat Σανδάλι

Μαύρο Δερμάτινο Χειροποίητο Flat Σανδάλι

39,99 €

Μαύρο χειροποίητο flat σανδάλι, τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές και στυλάτες εμφανίσεις. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από γνήσιο δέρμα υψηλής ποιότητας, διαθέτει αντιολισθητική σόλα, ο πάτος είναι δερμάτινος με soft μαξιλαράκι και σχέδια περιμετρικά και η φόρμα του είναι κανονική.

Λευκό Δερμάτινο Χειροποίητο Flat...

Λευκό Δερμάτινο Χειροποίητο Flat Σανδάλι με Διακοσμητικό

39,99 € 29,99 €

Λευκό χειροποίητο flat σανδάλι με διακοσμητικό. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές και στυλάτες εμφανίσεις. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από γνήσιο δέρμα υψηλής ποιότητας, διαθέτει αντιολισθητική σόλα και ο πάτος είναι δερμάτινος με soft μαξιλαράκι. Προσφέρει άνετο πάτημα και η φόρμα του είναι κανονική.

-10,00 €

Camel Δερμάτινο Χειροποίητο Flat...

Camel Δερμάτινο Χειροποίητο Flat Σανδάλι με Διακοσμητικό

39,99 € 29,99 €

Camel χειροποίητο flat σανδάλι με διακοσμητικό. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές και στυλάτες εμφανίσεις. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από γνήσιο δέρμα υψηλής ποιότητας, διαθέτει αντιολισθητική σόλα και ο πάτος είναι δερμάτινος με soft μαξιλαράκι. Προσφέρει άνετο πάτημα και η φόρμα του είναι κανονική.

-10,00 €

Μαύρο Δερμάτινο Χειροποίητο Flat...

Μαύρο Δερμάτινο Χειροποίητο Flat Σανδάλι με Διακοσμητικό

39,99 € 29,99 €

Μαύρο χειροποίητο flat σανδάλι με διακοσμητικό. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές και στυλάτες εμφανίσεις. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από γνήσιο δέρμα υψηλής ποιότητας, διαθέτει αντιολισθητική σόλα και ο πάτος είναι δερμάτινος με soft μαξιλαράκι. Προσφέρει άνετο πάτημα και η φόρμα του είναι κανονική.

-10,00 €

Πούρο Δερμάτινο Χειροποίητο Flat...

Πούρο Δερμάτινο Χειροποίητο Flat Σανδάλι με Μεταλλικό...

39,99 € 29,99 €

Πούρο χειροποίητο flat σανδάλι με μεταλλικό διακοσμητικό. Τέλεια επιλογή για εμφανίσεις που ξεχωρίζουν. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από γνήσιο δέρμα καστόρι υψηλής ποιότητας. Διαθέτει αντιολισθητική σόλα, ο πάτος είναι δερμάτινος με soft μαξιλαράκι για άνετο πάτημα και η φόρμα του είναι κανονική.

-10,00 €

Μπεζ Δερμάτινο Χειροποίητο Flat...

Μπεζ Δερμάτινο Χειροποίητο Flat Σανδάλι με Μεταλλικό...

39,99 € 29,99 €

Μπεζ χειροποίητο flat σανδάλι με μεταλλικό διακοσμητικό. Τέλεια επιλογή για εμφανίσεις που ξεχωρίζουν. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από γνήσιο δέρμα καστόρι υψηλής ποιότητας. Διαθέτει αντιολισθητική σόλα, ο πάτος είναι δερμάτινος με soft μαξιλαράκι για άνετο πάτημα και η φόρμα του είναι κανονική.

-10,00 €

Μαύρο Δερμάτινο Χειροποίητο Flat...

Μαύρο Δερμάτινο Χειροποίητο Flat Σανδάλι με Μεταλλικό...

39,99 € 29,99 €

Μαύρο χειροποίητο flat σανδάλι με μεταλλικό διακοσμητικό. Τέλεια επιλογή για εμφανίσεις που ξεχωρίζουν. Κατασκευάζεται στην Ελλάδα από γνήσιο δέρμα καστόρι υψηλής ποιότητας. Διαθέτει αντιολισθητική σόλα, ο πάτος είναι δερμάτινος με soft μαξιλαράκι για άνετο πάτημα και η φόρμα του είναι κανονική.

-10,00 €