Προιόντα του Κατασκευαστή NOLAH

Οι πιο μοντέρνες γυναικείες τσάντες στις καλύτερες τιμές!

Bronte Green Bronte Green Bronte Green
  • Νέο

Πράσινο Τσαντάκι Χιαστί Nolah Bronte...

Πράσινο Τσαντάκι Χιαστί Nolah Bronte Green

54,90 €

Τσαντάκι χιαστί με χρυσές λεπτομέρειες Bronte Green Nolah. Ιδανική επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα και διαθέτει τρεις κεντρικές εσωτερικές θήκες, εκ των οποίων η μια κλείνει με φερμουάρ και άλλες δυο βοηθητικές εσωτερικές. Επίσης, με το πολυμορφικό λουράκι-αλυσίδα, σου προσφέρει την επιλογή για ώμο ή χιαστί. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

* Το προϊόν κατασκευάζεται απο άριστης ποιότητας οικολογικό δέρμα. 
Nolah Deniz Black Nolah Deniz Black Nolah Deniz Black
  • Νέο

Μαύρη Καπιτονέ Τσάντα Ώμου Nolah...

Μαύρη Καπιτονέ Τσάντα Ώμου Nolah Deniz Black

59,90 €

Καπιτονέ τσάντα ώμου με χρυσές λεπτομέρειες Deniz Black Nolah. Τέλια επιλογή για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει τρεις βοηθητικές θήκες στο εσωτερικό της και παρέχει σταθερά χερούλια για τον ώμο. Επιπλέον, έρχεται με ρυθμιζόμενο αποσπώμενο λουράκι, δίνοντας σου την επιλογή για ώμο ή χιαστί. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Nolah Tulia Black Nolah Tulia Black Nolah Tulia Black
  • Νέο

Μαύρο Τσαντάκι Χιαστί Nolah Tulia Black

Μαύρο Τσαντάκι Χιαστί Nolah Tulia Black

42,90 €

Τσαντάκι χιαστί με χρυσές λεπτομέρειες Tulia Black Nolah. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα και διαθέτει δυο εσωτερικές θήκες, και μια εξωτερική στο πίσω μέρος. Επίσης, με το πολυμορφικό λουράκι-αλυσίδα, σου προσφέρει την επιλογή για ώμο ή χιαστί. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah. 

* Το προϊόν κατασκευάζεται απο άριστης ποιότητας οικολογικό δέρμα.

Μαύρο Σακίδιο Πλάτης Nolah Tate Black...

Μαύρο Σακίδιο Πλάτης Nolah Tate Black Silver

54,90 €

Σακίδιο πλάτης με ασημί λεπτομέρειες Nolah Tate Black Silver, για μοντέρνα outfit που ξεχωρίζουν. Κλείνει με μεταλλικό κούμπωμα, έχει τρεις εσωτερικές θήκες και ρυθμιζόμενα λουράκια. Διαθέτει άνετους εσωτερικούς χώρους, ιδανική για να χωράει όλα τα προσωπικά σου αντικείμενα. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Μαύρη Τσάντα Ώμου Nolah Gillian Black...

Μαύρη Τσάντα Ώμου Nolah Gillian Black Silver

59,90 €

Τσάντα ώμου με ασημί λεπτομέρειες Gillian Black Silver Nolah. Τέλεια επιλογή για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει τρεις βοηθητικές θήκες στο εσωτερικό της και παρέχει σταθερά χερούλια για τον ώμο ή το χέρι. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Μαύρο Πορτοφόλι Nolah Mindy Black Silver

Μαύρο Πορτοφόλι Nolah Mindy Black Silver

26,90 €

Πορτοφόλι με λευκά σχέδια και ασημί λεπτομέρειες, Nolah Mindy Black Silver. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χαρτονομίσματα, κέρματα και κάρτες, ενώ διαθέτει και μια βοηθητική θήκη στο πίσω μέρος. Επιπλέον έρχεται με αποσπώμενο λουράκι για τον καρπό. Απαραίτητο αξεσουάρ για να τελειοποιήσεις το look σου. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Μαύρη Πολυμορφική Τσάντα Nolah Revlon...

Μαύρη Πολυμορφική Τσάντα Nolah Revlon Black

54,90 €

Πολυμορφική καπιτονέ τσάντα με χρυσές λεπτομέρειες, Revlon Black Nolah. Μια ιδιαίτερη τσάντα, ιδανική επιλογή για τις καθημερινές σας βόλτες. Με το πολυμορφικό λουράκι-ιμάντα που διαθέτει σου προσφέρει την επιλογή για ώμου ή στην πλάτη. Επιπλέον, κλείνει με φερμουάρ ενώ έχει άνετους αποθηκευτικούς χώρους όπως και τρεις βοηθητικές θήκες στο εσωτερικό της. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Μπεζ Πολυμορφική Τσάντα Nolah Revlon...

Μπεζ Πολυμορφική Τσάντα Nolah Revlon Beige

54,90 €

Πολυμορφική καπιτονέ τσάντα με χρυσές λεπτομέρειες, Revlon Beige Nolah. Μια ιδιαίτερη τσάντα, ιδανική επιλογή για τις καθημερινές σας βόλτες. Με το πολυμορφικό λουράκι-ιμάντα που διαθέτει σου προσφέρει την επιλογή για ώμου ή στην πλάτη. Επιπλέον, κλείνει με φερμουάρ ενώ έχει άνετους αποθηκευτικούς χώρους όπως και τρεις βοηθητικές θήκες στο εσωτερικό της. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Καφέ Τσαντάκι Χιαστί Nolah Nala Brown

Καφέ Τσαντάκι Χιαστί Nolah Nala Brown

52,90 €

Τσαντάκι χιαστί με κροκό και χρυσές λεπτομέρειες, Nala Brown Nolah. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Το τσαντάκι κλείνει με φερμουάρ και διαθέτει τρεις θέσεις θήκες και τρεις βοηθητικές στο εσωτερικό. Επιπλέον, προσφέρει δύο αποσπώμενα  πολυμορφικά λουράκια, δίνοντας σου την επιλογή για ώμο ή χιαστί. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Μαύρο Τσαντάκι Χιαστί Nolah Nala Black

Μαύρο Τσαντάκι Χιαστί Nolah Nala Black

52,90 €

Τσαντάκι χιαστί με κροκό και χρυσές λεπτομέρειες, Nala Black Nolah. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Το τσαντάκι κλείνει με φερμουάρ και διαθέτει τρεις θέσεις θήκες και τρεις βοηθητικές στο εσωτερικό. Επιπλέον, προσφέρει δύο αποσπώμενα πολυμορφικά λουράκια, δίνοντας σου την επιλογή για ώμο ή χιαστί. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Μπεζ Τσαντάκι Χιαστί Nolah Nala Beige

Μπεζ Τσαντάκι Χιαστί Nolah Nala Beige

52,90 €

Τσαντάκι χιαστί με κροκό και χρυσές λεπτομέρειες, Nala Beige Nolah. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Το τσαντάκι κλείνει με φερμουάρ και διαθέτει τρεις θέσεις θήκες και τρεις βοηθητικές στο εσωτερικό. Επιπλέον, προσφέρει δύο αποσπώμενα πολυμορφικά λουράκια, δίνοντας σου την επιλογή για ώμο ή χιαστί. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Bum Bag Nolah Cobe Off White

Bum Bag Nolah Cobe Off White

46,90 €

Bum Bag με χρυσές λεπτομέρειες, Cobe Off White Nolah. Κλείνει με φερμουάρ, έχει δυο εσωτερικές βοηθητικές θήκες και διαθέτει ρυθμιζόμενο ιμάντα. Ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Μαύρο Bum Bag Nolah Cobe Black

Μαύρο Bum Bag Nolah Cobe Black

46,90 €

Bum Bag με χρυσές λεπτομέρειες, Cobe Black Nolah. Κλείνει με φερμουάρ, έχει δυο εσωτερικές βοηθητικές θήκες και διαθέτει ρυθμιζόμενο ιμάντα. Ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Μπεζ Bum Bag Nolah Cobe Beige

Μπεζ Bum Bag Nolah Cobe Beige

46,90 €

Bum Bag με χρυσές λεπτομέρειες, Cobe Beige Nolah. Κλείνει με φερμουάρ, έχει δυο εσωτερικές βοηθητικές θήκες και διαθέτει ρυθμιζόμενο ιμάντα. Ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Μπεζ Τσάντα Ώμου Nolah Tiyanna Beige

Μπεζ Τσάντα Ώμου Nolah Tiyanna Beige

59,90 €

Τσάντα ώμου με χρυσές λεπτομέρειες Tiyanna Beige Nolah. Τέλεια επιλογή για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει τρεις βοηθητικές θήκες στο εσωτερικό της και παρέχει σταθερά χερούλια για τον ώμο ή το χέρι. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Μαύρη Τσάντα Ώμου Nolah Tiyanna Black

Μαύρη Τσάντα Ώμου Nolah Tiyanna Black

59,90 €

Τσάντα ώμου με χρυσές λεπτομέρειες Tiyanna Black Nolah. Τέλεια επιλογή για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει τρεις βοηθητικές θήκες στο εσωτερικό της και παρέχει σταθερά χερούλια για τον ώμο ή το χέρι. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Μαύρο Καπιτονέ Σακίδιο Πλάτης Nolah...

Μαύρο Καπιτονέ Σακίδιο Πλάτης Nolah Fallon Black

52,90 €

Καπιτονέ σακίδιο πλάτης με χρυσές λεπτομέρειες, Nolah Fallon Black. Τέλειο αξεσουάρ για να ολοκληρώσεις το στυλ σου! Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα και κορδόνι, διαθέτει τρεις βοηθητικές θήκες εσωτερικά και μια εξωτερική που κλείνει με φερμουάρ. Επιπλέον, διαθέτει ρυθμιζόμενα λουράκια και άνετους αποθηκευτικούς χώρους. Ιδανικό για όλες τις εμφανίσεις. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Μαύρο Belt Bag Nolah Arion Black

Μαύρο Belt Bag Nolah Arion Black

45,00 €

Belt Bag με λευκά σχέδια, Arion Black Nolah. Κλείνει με φερμουάρ, έχει δυο εσωτερικές βοηθητικές θήκες και διαθέτει ρυθμιζόμενο λουράκι. Ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Μαύρο Τσαντάκι Nolah Kaleido Black

Μαύρο Τσαντάκι Nolah Kaleido Black

44,90 €

Τσαντάκι με μεταλλικές λεπτομέρειες Kaleido Black Nolah. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα και διαθέτει μια βοηθητική εσωτερική θήκη. Επίσης, διαθέτει δυο αποσπώμενα λουράκια για να την κρατάς στον ώμο ή στο χέρι. Το ένα απο τα λουράκια ειναι με αλυσίδα, ενώ το δεύτερο ματ ιμάντας. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah. 

Μπεζ Τσαντάκι Nolah Kaleido Beige

Μπεζ Τσαντάκι Nolah Kaleido Beige

44,90 €

Τσαντάκι με μεταλλικές λεπτομέρειες Kaleido Beige Nolah. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα και διαθέτει μια βοηθητική εσωτερική θήκη. Επίσης, διαθέτει δυο αποσπώμενα λουράκια για να την κρατάς στον ώμο ή στο χέρι. Το ένα απο τα λουράκια ειναι με αλυσίδα, ενώ το δεύτερο ματ ιμάντας. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah. 

Μωβ Τσαντάκι Χιαστί Nolah Elia Purple

Μωβ Τσαντάκι Χιαστί Nolah Elia Purple

44,90 €

Τσαντάκι χιαστί Elia Purple Nolah. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα και έχει δυο βοηθητικές εσωτερικές θήκες. Φοριέται στον ώμο ή χιαστί με το ρυθμιζόμενο λουράκι που διαθέτει. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ που θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα απογειώσει την εμφάνιση σου.

Μαύρο Τσαντάκι Χιαστί Nolah Elia Black

Μαύρο Τσαντάκι Χιαστί Nolah Elia Black

44,90 €

Τσαντάκι χιαστί Elia Black Nolah. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα και έχει δυο βοηθητικές εσωτερικές θήκες. Φοριέται στον ώμο ή χιαστί με το ρυθμιζόμενο λουράκι που διαθέτει. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ που θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα απογειώσει την εμφάνιση σου.

Μπεζ Τσαντάκι Χιαστί Nolah Elia Beige

Μπεζ Τσαντάκι Χιαστί Nolah Elia Beige

44,90 €

Τσαντάκι χιαστί Elia Beige Nolah. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα και έχει δυο βοηθητικές εσωτερικές θήκες. Φοριέται στον ώμο ή χιαστί με το ρυθμιζόμενο λουράκι που διαθέτει. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah. Ένα μοντέρνο αξεσουάρ που θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα απογειώσει την εμφάνιση σου.

Καφέ Καπιτονέ Τσάντα Ώμου Nolah Deniz...

Καφέ Καπιτονέ Τσάντα Ώμου Nolah Deniz Brown

59,90 €

Καπιτονέ τσάντα ώμου με χρυσές λεπτομέρειες Deniz Brown Nolah. Τέλια επιλογή για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει τρεις βοηθητικές θήκες στο εσωτερικό της και παρέχει σταθερά χερούλια για τον ώμο. Επιπλέον, έρχεται με ρυθμιζόμενο αποσπώμενο λουράκι, δίνοντας σου την επιλογή για ώμο ή χιαστί. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Μπεζ Καπιτονέ Τσάντα Ώμου Nolah Deniz...

Μπεζ Καπιτονέ Τσάντα Ώμου Nolah Deniz Beige

59,90 €

Καπιτονέ τσάντα ώμου με χρυσές λεπτομέρειες Deniz Beige Nolah. Τέλια επιλογή για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει τρεις βοηθητικές θήκες στο εσωτερικό της και παρέχει σταθερά χερούλια για τον ώμο. Επιπλέον, έρχεται με ρυθμιζόμενο αποσπώμενο λουράκι, δίνοντας σου την επιλογή για ώμο ή χιαστί. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Κρεμ Τσάντα Ώμου Nolah Damme Cream

Κρεμ Τσάντα Ώμου Nolah Damme Cream

49,90 €

Τσάντα ώμου με χρυσές και ματ λεπτομέρειες Damme Cream Nolah. Τέλια επιλογή για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει τρεις βοηθητικές θήκες στο εσωτερικό της και παρέχει σταθερά ματ λουράκια στην απόχρωση του μαύρου για τον ώμο. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Μαύρη Τσάντα Ώμου Nolah Damme Black

Μαύρη Τσάντα Ώμου Nolah Damme Black

49,90 €

Τσάντα ώμου με χρυσές και ματ λεπτομέρειες Damme Black Nolah. Τέλια επιλογή για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Κλείνει με φερμουάρ, διαθέτει τρεις βοηθητικές θήκες στο εσωτερικό της και παρέχει σταθερά ματ λουράκια για τον ώμο. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

Μαύρο Τσαντάκι Nolah Tiffany Black...

Μαύρο Τσαντάκι Nolah Tiffany Black (Gold)

54,90 €

Τσαντάκι με μεταλλικές λεπτομέρειες Tiffany Black  (Gold) Nolah. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα και διαθέτει δυο βοηθητικές εσωτερικές θήκες. Επίσης, το λουράκι-αλυσίδα, σου προσφέρει την επιλογή για τον ώμο. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah. 

* Το προϊόν κατασκευάζεται απο άριστης ποιότητας οικολογικό δέρμα.

Μπεζ Τσαντάκι Nolah Tiffany Beige...

Μπεζ Τσαντάκι Nolah Tiffany Beige Light Gold

54,90 €

Τσαντάκι με μεταλλικές λεπτομέρειες Tiffany Beige Light Gold Nolah. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα και διαθέτει δυο βοηθητικές εσωτερικές θήκες. Επίσης, το λουράκι-αλυσίδα, σου προσφέρει την επιλογή για τον ώμο. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah. 

* Το προϊόν κατασκευάζεται απο άριστης ποιότητας οικολογικό δέρμα.

Μωβ Τσαντάκι Χιαστί Nolah Abelene Purple

Μωβ Τσαντάκι Χιαστί Nolah Abelene Purple

42,90 €

Τσαντάκι χιαστί με κροκό και χρυσές λεπτομέρειες Abelene Purple Nolah. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα και διαθέτει τρεις βοηθητικές εσωτερικές θήκες. Επίσης, με το πολυμορφικό λουράκι-αλυσίδα, σου προσφέρει την επιλογή για ώμο ή χιαστί. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah. 

* Το προϊόν κατασκευάζεται απο άριστης ποιότητας οικολογικό δέρμα.

Πράσινο Τσαντάκι Χιαστί Nolah Abelene...

Πράσινο Τσαντάκι Χιαστί Nolah Abelene Green

42,90 €

Τσαντάκι χιαστί με κροκό και χρυσές λεπτομέρειες Abelene Green Nolah. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα και διαθέτει τρεις βοηθητικές εσωτερικές θήκες. Επίσης, με το πολυμορφικό λουράκι-αλυσίδα, σου προσφέρει την επιλογή για ώμο ή χιαστί. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah. 

* Το προϊόν κατασκευάζεται απο άριστης ποιότητας οικολογικό δέρμα.

Μαύρο Τσαντάκι Χιαστί Nolah Abelene...

Μαύρο Τσαντάκι Χιαστί Nolah Abelene Black

42,90 €

Τσαντάκι χιαστί με κροκό και χρυσές λεπτομέρειες Abelene Black Nolah. Τέλεια επιλογή για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα και διαθέτει τρεις βοηθητικές εσωτερικές θήκες. Επίσης, με το πολυμορφικό λουράκι-αλυσίδα, σου προσφέρει την επιλογή για ώμο ή χιαστί. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah. 

* Το προϊόν κατασκευάζεται απο άριστης ποιότητας οικολογικό δέρμα.

Μπεζ Τσαντάκι με Animal Print Nolah...

Μπεζ Τσαντάκι με Animal Print Nolah Rozlyn Beige

35,90 €

Μπεζ κροκό τσαντάκι με χρυσό λογότυπο Nolah. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα και καπάκι, διαθέτει ρυθμιζόμενο και αποσπώμενο λουράκι για το ώμο ή χιαστί και πολλαπλές θήκες για κάρτες και μικροαντικείμενα. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

* Το προϊόν κατασκευάζεται απο άριστης ποιότητας οικολογικό δέρμα.

Μαύρο Τσαντάκι με Animal Print Nolah...

Μαύρο Τσαντάκι με Animal Print Nolah Rozlyn Black

35,90 €

Μαύρο κροκό τσαντάκι με χρυσό λογότυπο Nolah. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα και καπάκι, διαθέτει ρυθμιζόμενο και αποσπώμενο λουράκι για το ώμο ή χιαστί και πολλαπλές θήκες για κάρτες και μικροαντικείμενα. Έρχεται σε συσκευασία δώρου μαζί με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα Nolah.

* Το προϊόν κατασκευάζεται απο άριστης ποιότητας οικολογικό δέρμα.

Μπεζ Καπιτονέ Πορτοφόλι Nolah Cooper...

Μπεζ Καπιτονέ Πορτοφόλι Nolah Cooper Beige

27,90 €

Μπεζ καπιτονέ πορτοφόλι Nolah με χρυσό διακοσμητικό. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Ένα μοντέρνο και πρακτικό αξεσουάρ για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με στιλ. Έρχεται σε συσκευασία δώρου με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα.

Πράσινο Καπιτονέ Πορτοφόλι Nolah...

Πράσινο Καπιτονέ Πορτοφόλι Nolah Cooper Green

27,90 €

Πράσινο καπιτονέ πορτοφόλι Nolah με χρυσό διακοσμητικό. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Ένα μοντέρνο και πρακτικό αξεσουάρ για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με στιλ. Έρχεται σε συσκευασία δώρου με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα.

Κόκκινο Καπιτονέ Πορτοφόλι Nolah...

Κόκκινο Καπιτονέ Πορτοφόλι Nolah Cooper Red

27,90 €

Κόκκινο καπιτονέ πορτοφόλι Nolah με χρυσό διακοσμητικό. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Ένα μοντέρνο και πρακτικό αξεσουάρ για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με στιλ. Έρχεται σε συσκευασία δώρου με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα.

Πετρόλ Καπιτονέ Πορτοφόλι Nolah...

Πετρόλ Καπιτονέ Πορτοφόλι Nolah Cooper Blue

27,90 €

Πετρόλ καπιτονέ πορτοφόλι Nolah με χρυσό διακοσμητικό. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Ένα μοντέρνο και πρακτικό αξεσουάρ για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με στιλ. Έρχεται σε συσκευασία δώρου με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα.

Καπιτονέ Πορτοφόλι Nolah Klara Lime

Καπιτονέ Πορτοφόλι Nolah Klara Lime

27,90 €

Καπιτονέ πορτοφόλι στο χρώμα του lime με χρυσό logo Nolah. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Ένα μοντέρνο και πρακτικό αξεσουάρ για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με στιλ. Έρχεται σε συσκευασία δώρου με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα.

Κόκκινο Καπιτονέ Πορτοφόλι Nolah...

Κόκκινο Καπιτονέ Πορτοφόλι Nolah Klara Red

27,90 €

Κόκκινο καπιτονέ πορτοφόλι με χρυσό logo Nolah. Κλείνει με μαγνητικό κούμπωμα, διαθέτει πολλαπλές θήκες για χρήματα, κέρματα, κάρτες και μικροαντικείμενα. Ένα μοντέρνο και πρακτικό αξεσουάρ για να μεταφέρεις τα προσωπικά σου αντικείμενα με στιλ. Έρχεται σε συσκευασία δώρου με θήκη αποθήκευσης και κορδέλα.